تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 37 رای - 3.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لازانیا
#1

[عکس: 20120430102519_20110912000946_lasagna-1024x768.jpg]

مواد لازم براي دو نفر:

خمیر مخصوص لازانیا 9 تكه
سوسیس 3 عدد متوسط
پنیر پیتزا رنده شده يك بسته بزرگ

قارچ 5 عدد بزرگ
پیاز يك عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
فلفل سبز دلمه اي يك عدد بزرگ

گوشت چرخ كرده 300 گرم
نمک و فلفل و ادويه لازانيا به مقدار لازم



طرز تهيه :

ابتدا پياز را خورد كرده و سرخ كنيد. زمانيكه طلايي شد، گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد. پس از سرخ شدن، سوسيس، قارچ و فلفل دلمه اي خورد شده را اضافه و سرخ كنيد.
رب را در ظرفي با آب جوش مخلوط كنيد و ادويه ها در آن بريزيد و مخلوط كنيد سپس به بقيه مواد اضافه كنيد.

در قابلمه اي مناسب آب جوش بياوريد و يک قاشق غذا خوري روغن مايع و نمک به آب اضافه کنيد و ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار دهيد و بگذاريد 5 دقيقه بجوشد تا كاملاً نرم شوم ولي له نشود. سپس ورقه ها را از آب خوش داخل صافي بريزيد و آب سرد روي آن ها بگيريد تا به هم نچسبد.

يك ظرف مناسب مستطيل شكل انتخاب كنيد و 3 ورقه لازانيا را در آن كنار هم بچينيد. مواد آماده شده را به مقدار لازم روي ورقه ها بريزيد و با پنير پيتزا روي آن را بپوشانيد. ظرف را به مدت 2 دقيقه در ماكروفر قرار دهيد و سپس خارج كنيد. 3ورقه ديگر لازانيا را روي مواد قرار دهيد و اين كار را تكرار كنيد و 3ورقه آخر را به عنوان پوشش بر روي سطح مواد قرار دهيد.

ظرف را به مدت 15 دقيقه در ماكروفر قرار دهيد و سپس غذا را سرو كنيد.


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2


مواد لازم:

لازانيا 1 بسته

گوشت چرخي، سويا با پياز داغ 250 گرم

پنير پيتزا 1 بسته يا 200 گرم

فلفل دلمه اي 1 عدد متوسط

سس سفيد 1 ليوان (دستور تهيه در آخر مطلب)

در صورت تمايل سوسيس 3 تا 4 عدد



طرز تهيه:

لازانيا را در آب جوش ، نمك و روغن مي جوشانيم تا كاملاً پخته شود. لازانيا وقتي آماده است كه زير انگشت با فشار اندكي، نرم باشد.
بعد درون صافي مي ريزيم و مقدار زيادي آب سرد روي آن مي ريزيم تا لعاب آن كاملاً گرفته شود.
گوشت چرخي و پياز داغ را با فلفل دلمه اي و سوسيس حلقه شده مخلوط مي كنيم .
ته ظرف پيركس را چرب كرده، يك لايه لازانيا بعد مقداري از مخلوط بالا را روي آن مي ريزيم، دوباره يك لايه لازانيا سپس مقداري سس سفيد و پنير پيتزا مي پاشيم.
به همين ترتيب لايه ها را پر مي كنيم.
لايه آخر را ابتدا با سس سفيد و بعد با پنير پيتزا كاملاً مي پوشانيم. گوشه خميرها را ببرید تا از ظرف بيرون نزند.

در فر داغ روي حرارت 200 درجه سانتيگراد حدود 0.5 ساعت يعني تا زماني كه پنير ذوب و كمي طلايي شود.
اگر بخواهيم لازانيا نرم باشد سس سفيد را در تمام لايه ها مي ريزيم و اگر خواستيم سفت باشد فقط در لايه آخر مي ريزيم.





ــ طرز تهيه سس سفيد: 2 قاشق روغن و يك قاشق غذاخوري آرد را روي حرارت قرار مي دهيم روغن بايد به حدي باشد كه آرد در آن باز شود.
بعد كمي رب را با آرد سرخ مي كنيم سپس به ازاي هر يك قاشق آرد، يك ليوان شير افزوده بهم مي زنيم تا به سفتي فرني شود.



[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اینم مواد لازانیای من شامل پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و ادویه زیاد و آویشن و فلفل دلمه و قارچ
[عکس: 20110925150223_lazania.jpg]

اینم آماده شده ش
با سس بشامل یا همون سس سفید
[عکس: 20110925150321_lazaniaa6.JPG]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
مواد میانی: گوشت چرخ کرده - فلفل دلمه ای - قارچ

ClapClap


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم ( میتونید به جای گوشت چرخ کرده از سوسیس و کالباس استفاده کنید )

قارچ ۲۵۰ گرم

فلفل درشت دلمه‌ای ۱ عدد

رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپ‌خوری

سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم

سس سفید ۲ پیمانه

پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم

پودر اورگانو ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز سرخ‌کرده ۳ قاشق سوپ‌خوری

ورقه لازانیا ۸ عدد

طرز تهیه

گوشت چرخ‌کرده را با نمک و فلفل و کمی روغن تفت دهید.
سپس رب گوجه‌فرنگی و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. فلفل را اضافه کنید و باز کمی تفت دهید. بعد فلفل سبز را خلال کنید و به آن اضافه کنید.
حالا قارچ‌ها را تمیز کنید و سپس ورقه‌ورقه ببرید و با کمی نمک، ۲ قاشق آب لیمو و کمی روغن، تفتش دهید و به مواد فوق اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن همه‌ی مواد، فلفل و پودر اورگانو را هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

ورقه‌های لازانیا را در آب جوش و نمک، نرم کنید و کف ظرف را چرب کنید. یک ردیف لازانیا ته ظرف بگذارید و روی آن قارچ و گوشت بریزید و با قاشق صاف کنید. سپس نیمی از سس سفید، مقداری پنیر و گوجه‌فرنگی... این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. فر را روشن کنید و لازانیا را با حرارت ۳۵ درجه، به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
اینم لازانیای من

[عکس: DSC01337.JPG]
من عاشق هنر و کارای هنری ام و همه این عکسهایی که میذارم کار خودمه yess
آشپزی ، کارای دستی ، نقاشی ، موسیقی و عکاسی و ... رو انجام میدم.
پاسخ }
#7
(۲۹-۰۶-۱۳۹۰, ۱۲:۲۸ ب.ظ)Galaxy نوشته:  ــ طرز تهيه سس سفيد: 2 قاشق روغن و يك قاشق غذاخوري آرد را روي حرارت قرار مي دهيم روغن بايد به حدي باشد كه آرد در آن باز شود.
بعد كمي رب را با آرد سرخ مي كنيم سپس به ازاي هر يك قاشق آرد، يك ليوان شير افزوده بهم مي زنيم تا به سفتي فرني شود.

به جای روغن از کره هم می شه استفاده کرد بوی و طعمش هم به نظر من خیلی بهتر می شه.
خدایا
دلمو دست تو دادم دلمو آسمونی کن/ همیشه مهربون بودی دوباره مهربونی کن

پاسخ }
#8

(۱۴-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۱۶ ق.ظ)mitra1992 نوشته:  دوستان من چرا هر وقت لازانیا درست میکنم موقع برش دادن همه موادش از خمیر لازانیا جدا میشه با اینکه پنیر پیتزا هم زیاد میریزم. Hanghead



سلام.میترا جون من همیشه بعد اینکه 1 لایه لازانیا چیدم بعد روی اونو با یه ردیف سسی که درست کردم میریزم بعد یه ردیف سس سفید و یه ردیف پنیر پیتزای فراوان این باعث میشه اصلا از هم جدا نشن.امیدوارم موفق بشی.عزیزم این بار اگه درستیدی حتما بهم بگو که چطور شد.
تیک تاک ساعت فریاد مرگ ثانیه هاست,اما دوستی ها هیچوقت نمیمیرند...
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
لازانیاااااااااااexcited

[عکس: 20120124161249_02092011325.jpg]

[عکس: 20120124161337_02092011326.jpg]
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
پاسخ }
#10
اینم لازانیای من (1782)
[عکس: 20120430092306_201204301845.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }