خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لازانیای اسفناج

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
479
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 347


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite لازانیای اسفناج، غذایی برای مقابله با سرطان‌پوست
[تصویر:  cii7b2ardq4iyiyp9clt.jpg]

پنیر كم‌چرب (رنده شده)‌: یك و یك دوم قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی: 2 عدد
اسفناج (خردشده)‌: 3 قاشق‌ غذاخوری
لازانیا: به تعداد لازم
پنیر پارمزان (رنده‌شده)‌: یك قاشق‌ غذاخوری
پودر نان (آرد سوخاری)‌: یك قاشق‌ غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چای‌خوری
نمك‌وفلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:
فر را از قبل روی 375 درجه فارنهایت تنظیم كنید. یك ظرف را پر از آب كنید و بگذارید تا بجوشد. در همین هنگام پنیر را درون یك ظرف بریزید. سپس گوجه‌فرنگی را داخل خردكن ریخته تا كاملا پوره شود. سپس یك قاشق غذاخوری آن را به پنیر اضافه كنید. حالا اسفناج را درون آن بریزید. نمك و فلفل بزنید و كنار بگذارید. وقتی آب‌جوش آمد. هر تعداد لازانیا كه ته ظرف را می‌پوشاند درون آب‌جوش بگذارید به اندازه 3 ـ 2 دقیقه در آب بماند تا نرم شود. سپس از آب بیرون بیاورد و با یك پارچه تمیز خشك كنید. ته ظرف خود را چرب كنید و ورقه‌های لازانیا را در آن بچینید. روی لازانیا یك لایه گوجه‌فرنگی بمالید. سپس روی آن مخلوط پنیر بریزید. با پشت قاشق مواد را كامل پخش كنید. بعد روی آن كمی گوجه‌فرنگی و پنیر بریزید. به همین ترتیب این لایه را برای 2 بار دیگر تكرار كنید. آخرین لایه‌ای كه می‌ریزید. سس‌گوجه و پارمزان باشد. حالا دوباره به تعداد لازم لازانیا داخل آب گذاشته و روی مواد بگذارید. كمی سس‌گوجه، پارمزان، پودرنان و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید و روی لازانیا بریزید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فر بگذارید و 30 دقیقه صبر كنید تا بپزد. اگر می‌خواهید روی آن طلایی شود، فویل را از روی آن بردارید و برای یك دقیقه دیگر دوباره درون فر بگذارید.

هر پیمانه اسفناج خام (30 گرم)‌ حاوی 7 كالری و هر پیمانه اسفناج پخته شده (180 گرم)‌ دارای 41 كالری است. محققان حداقل 13 تركیبات فلاوونید مختلف در اسفناج یافته‌اند كه به عنوان آنتی‌اكسیدان و ضد سرطان عمل می‌كند. دیده شده است كه این آنتی‌اكسیدان‌ها در كاهش خطر ابتلا به سرطان معده و پوست موثرند. كاروتنوئیدی كه در اسفناج یافت می‌شود و نئوزانتین نام دارد، موجب از بین رفتن سلول‌های سرطانی پروستات می‌شود.

اسفناج برای افرادی كه بیماری قلبی دارند نیز مفید است؛ چراكه منبع خوبی از ویتامین‌های A و C است. این دو ویتامین از اكسید شدن كلسترول جلوگیری می‌كنند. كلسترول اكسیده به دیواره عروق می‌چسبد و موجب تنگی عروق می‌شود و خطر سكته‌های قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد. فولات موجود در اسفناج (هوموسیتئین)‌ را كه موجب سكته‌های قلبی و مغزی می‌شود خنثی می‌كند و منیزیم موجود در آن موجب كاهش فشار خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.

در خرید اسفناج آنهایی را انتخاب كنید كه برگ‌های سبز تیره دارند و زرد نشده‌اند. برگ‌ها باید تازه و سفت باشند. اسفناج را در كیسه فریزر می‌توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری كنید. قبل از نگهداری اسفناج را نشویید؛ زیرا این كار باعث زود خراب شدن آن می‌شود. از نگهداری اسفناج پخته شده خودداری كنید.

منبع:hamshahrionline.ir
۱۲-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از tanha28 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #2
لازانیای اسفناج
[تصویر:  20120215182856_www.up.tehran98.com.jpg]
مواد لازم لازانیای اسفناج :
اسفناج =۳۰۰ گرم
قارچ =نیم کیلو
پنیر پیتزا =۳۰۰ گرم
لازانیا= یک بسته (۳۰۰ گرمی)
خامه= یک بسته کوچک
شیر =یک لیوان
پیاز= یک عدد بزرگ یا دوعدد متوسط
پودر آویشن =یک قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه و فلفل =به مقدار لازم

طرز تهیه لازانیای اسفناج:
اسفناج و قارچ‌ها را می شوییم و خرد می کنیم.ابتدا قارچ ها را در تابه می‌ریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود، ولی سرخ نشود.

پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می‌دهیم به حدی که طلایی شود.سپس اسفناج را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد. قارچ را هم که جداگانه آماده کردیم به اسفناج اضافه می‌کنیم.

خامه را با شیر رقیق کرده و به مخلوط اسفناج اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده، می‌گذاریم اسفناج کمی بپزد و بعد از یکی دوجوش برمی‌داریم. مخلوط اسفناج باید کمی آب‌دار و شل باشد.

سپس در قابلمه بزرگی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد و کمی نمک و روغن در آب جوش می‌ریزیم و لازانیا را تک به تک درون قابلمه می‌گذاریم تا بپزد. حدود ده دقیقه زمان برای آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا زیاد سفت یا زیاد نرم و وارفته باشد.

سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد می‌گذاریم و بعد توی آب‌کش می‌ریزیم.ته ظرف پیرکسی را با کره چرب می‌کنیم و از ورقه‌های لازانیا در ظرف می‌چینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا می‌گذاریم و روی آن پنیر پیتزا می‌ریزیم و به همین ترتیب ورقه‌های لازانیا و مخلوط اسفناج و پنیر را می‌چینیم تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.

فر را از قبل روشن می‌کنیم و روی درجه ۱۸۰ تنظیم می‌کنیم. سپس ظرف لازانیا را در فر قرار می‌دهیم. مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن گردد.

این لازانیا بسیار خوشمزه‌تر و سبک‌تر از لازانیای گوشت است، به خصوص برای کسانی که گیاه‌خوار هستند یک غذای مناسب است. البته به خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد، ولی روغن به کار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم می‌توانید کم‌تر کنید.
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ عصر، توسط Galaxy.)
۲۶-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Zahra.O, 1368Sheri, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: لازانیای اسفناج
من عاشق اسفناجم همه رقمه همسری هم همینطور،راستشو بخواین خیلی دوست نداشتیم خوردیم ولیHanghead
لازانیا با گوشت یه چیز دیگه اس اما خب اینم تجربه ای بود برا خودش شکلش از طعمش بهترهhih
[تصویر:  20140624014351_Namber4757.jpg]
[تصویر:  20140624014359_Namber4758.jpg]
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۳-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, laleh joon, z.arghavani, kazemsoft, Zahra.O, 1368Sheri, نفس مامان, معصومه خانومی, zari naz, mozhgan57, Atefe joon, samaneh1990
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #4
RE: لازانیای اسفناج
مواد لازم

یک بسته 400 گرمی لازانیا
420 گرم پنیر ریکوتا
1 پ پنیر موزارلا رنده شده
1/4 پ پنیر پارمزان رنده شده
1 عدد تخم مرغ
1 و 1/2 پ اسفناج پخته
2 و 1/2 پ سس مارینارا
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

فر را بروی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.ورقه های لازانیا را طبق دستور روی بسته آبکش کنید.فیلینگ رو آماده میکنیم : در یک کاسه اسفناج ،پنیر ریکوتا،پنیر موزارلا،پارمزان،تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم با قاشق خوب میکس کنید.سطح کار را با کره کمی چرب کنید سپس ورقه های لازانیا را پهن کنید و با قاشق مقداری از مواد فیلینگ را روی هر ورق لازانیا بریزید و رول کنید.سپس رول ها را در ظرف مخصوص فر بچینید.اینکار را ادامه دهید تا فیلینگ تمام شود.سس مارینارا را روی تمام رول ها بریزید.مطمئن شوید روی همه ی لازانیا را سس پوشانده باشد.سپس روی ظرف را فویل کشیده و به مدت 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده بگذارید.
نوش جانFlowerysmile
[تصویر:  20141006090731_Cooking-class-How-to-cook...12x462.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۱۴-۷-۱۳۹۳, ۰۹:۳۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, مریم خانومی 1, Atefe joon, Galaxy, monir jun, niloofar00, samaneh1990


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  لازانیای کم چرب با کدو مرضیه 0 766 ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ صبح
آخرین ارسال: مرضیه


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد