خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لازانیای بادمجان

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
258
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 311


محل سکونت : Qeshm island
ارسال: #1
لازانیای بادمجان

لازانیای بادمجان

برای آماده سازی مواد اولیه این لازانیا که کاملا مناسب گیاهخواران است، ۳۰ دقیقه زمان لازم است. سپس یک استراحت یک ساعته به خود بدهید و بادمجان‌ها را با مقداری سس سرکه داخل یخچال بگذارید. در مرحله آخر تنها ۱۵ دقیقه زمان برای پخت لازانیا در فر لازم است.

مواد لازم برای بادمجان:

بادمجان:1 عدد
نمک:1 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده با آب2عدد
خرده نان ساده 1½پیمانه
پنیر پارمژان رنده شده1 پیمانه
فلفل سیاه تازه آسیاب شده:به مقدار دلخواه
ارگانو (آویشن) خشک شده:2 قاشق غذاخوری
برگ جعفری خشک شده :2 قاشق غذاخور
پودر سیر :2 قاشق غذاخوری
کره یا روغن زیتون برای سرخ کردن:2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس سرکه:

عصاره زعفران :مقداری برای خوشرنگ شدن
سرکه قرمز:½ پیمانه
روغن زیتون الیت:1پیمانه
فلفل سبز شیرین خردشده: ¼پیمانه
شکر:2 قاشق غذاخوری
ارگانو(آویشن) خشک شده:1 قاشق چایخوری
سیرله شده:1 تا 2 حبه
برگ نعناع:½ پیمانه
برگ جعفری:2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده:به مقدار دلخواه
پنیر موتزارلا تازه:450 گرم
لازانیا:500 گرم
برگ ریحان:½ پیمانه
نمک:به میزان لازم
سیرریز خرد شده:در صورت تمایل
پنیر پارمژان رنده شده:در صورت تمایل

طرز تهیه بادمجان:

بادمجان را پوست کنده و دو نیم کنید. آن را در آبکش قرار داده و به آن نمک بزنید.
روی آن را با دستمال آشپزخانه پوشانده و یک کتری پر و سنگین را روی آن قرار دهید. یک ساعت بگذارید بماند تا رطوبت آن گرفته شود. این گام بسیار مهم است زیرا باعث خارج شدن تلخی بادمجان می‌شود.
بادمجان‌ها را نخست در تخم مرغ زده شده فرو کرده سپس در خرده نان حاوی نمک، فلفل، اورگانو، جعفری و پودر سیر بغتانید. (در صورت استفاده از خرده نان ادویه زده آماده نمک و فلفل را حذف کنید.)
روغن زیتون را در تابه‌ای گود داغ کنید. کمی کره به آن اضافه کرده (برای طعم دار شدن آن) و بادمجان‌ها را سرخ کنید تا اندازه‌ای که طلایی شوند. آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی را جذب کند و کنار بگذارید.

طرز تهیه سس‌سرکه:

برای تهیه سس سرکه، سرکه قرمز، روغن زیتون، فلفل سبزشیرین، شکر، اورگانو وسیر و عصاره زعفران حل شده الیت را مخلوط کنید. بسته به ذائقه‌تان به آن نمک و فلفل بزنید.
جعفری و نعناع را خرد کنید.
۲ قاشق غذا خوری از سس سرکه را ته کاسه‌ای بزرگ بریزید. تکه‌های بادمجان را به همراه نعناع و جعفری خرد شده یک لایه در کاسه ریخته و سپس روی آن‌ها سس سرکه بریزید روی آن را پوشانده و حداقل یک ساعت بگذارید در یخچال بماند. (نکته: همچنین می‌توانید سیر خرد شده و پنیر پارمژان را نیز به این لایه‌ها اضافه کنید)

طرز تهیه لازانیای بادمجان:

لازانیا را بجوشانید برای اینکه به هم نچسبند، کمی روغن و برای طعم دار شدن آن‌ها کمی نمک به آب اضافه کنید.
در یک ظرف مناسب سرو غذا و فر، یک لایه از بادمجان‌ها را که در سس خوابانده بودید و یک لایه لازانیا بچینید و سپس روی آن‌ها مقداری پنیر پارمژان و بعد ریحان بپاشید و در آخرسس سرکه را نم نم روی آن بریزید. به همین نحو لایه‌های بعدی را ادامه دهید تا مواد تمام شود اما حواستان باشد که لازانیا آخرین لایه نباشد.
ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید (حرارت 175 درجه سلسیوس )
برای داشتن بهترین لازانیای تابستانی اجازه بدهید به دمای محیط برسد. نوش جان!


[تصویر:  20121201111231_aaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg]
امضای avatef_kh
[تصویر:  20120811160902_frame_100004015761459120808082906.jpg]
۱۱-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از avatef_kh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam banoo, laleh joon, nazgitta, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: لازانیای بادمجان
من با مخلوطی از گوشت چرخ شده+بادمجان سرخ شده ساطوری+فلفل دلمه+هویج رنده و ادویه درست کردم مقداری پنیر هم با مواد مخلوط کردم
[تصویر:  20150119143835_IMG_4274.JPG]


[تصویر:  20150119144342_IMG_4281.JPG]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۰-۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ عصر، توسط Galaxy.)
۲۹-۱۰-۱۳۹۳, ۰۲:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
naghmeh24, niloofar00, Galaxy, Akatora, ایران دخت, shamim_13, مرضی سادات, nazgitta, negare, 1368Sheri, معصومه خانومی, نسرین کوچولو, mayok, یکتا20, Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  لازانیای گوشت و بادمجان Galaxy 5 2,053 ۲۷-۲-۱۳۹۴ ۰۳:۵۰ عصر
آخرین ارسال: Nazanin tooti
  لازانیای کم چرب با کدو مرضیه 0 764 ۱۶-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ صبح
آخرین ارسال: مرضیه


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد