تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لازانیا با کالباس
#1
لازانیا 500 گرم
کالباس 250 گرم
پنیرپیتزا 1 بسته
روغن.نمک.فلفل به دلخواه
س سفید 1 فنجان
قارچ تفت داده شده 300 گرم
پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه 2 قاشق سوپ خوری
اب مرغ 1 فنجان

طرز تهیه:

لازانیارا در اب جوش ریخته و بعد از مغز پخت شدن با اب سرد بشویید
کالباس را حلقه حلقه کرده.
قارچ و پیاز مخلوط کرده و رب و اب مرغ و نمک و فلفل را به ان اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت بگذارید
داخل ظرف نچسب کمی روغن ریخته سپس یک ردیف لازانیا و یک ردیف کالباس و یک ردیف مخلوط قارچ را بریزید و سس سفید
تا مواد تمام شود
سپس
پنیر پیتزا را روی ان ریخته در فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانون دارد


[عکس: 20140824104420_Ham-Sausage-Lasagna-826x1024.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }