خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امتیازات: 3.04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لازانیا خشک با شیر

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
140
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 228


محل سکونت :
ارسال: #1
لازانیا خشک با شیر
شاید برای درست کردن غذایی لذیذ و خوشمزه مثل لازانیا مدت زمان طولانی را در آشپزخانه گذرانده اید که در نهایت با ریخت و پاشهای فراوانی که به همراه داشته شما را از این بابت خسته کرده است وتنها در مواردی خاص و با فاصله زمانی زیاد و گاهی به اصرار بچه ها رغبت به درست کردن این غذا می کنید.

با روش پخت سریع وآسان لازانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.

طرز تهیه :

مواد لابه لای لازانیا را که (گوشت چرخ کرده ،پیاز وهویج رنده شده ،قارچ خورد شده،پودر آویشن ،فلفل دلمه ای خورد شده ،رب گوجه فرنگی،نمک وفلفل وزرد چوبه که با هم سرخ کرده اید )را تهیه کرده، در آخر یک لیوان آب به این مواد اضافه کرده، بعد از کمی جوش خوردن خاموش کرده کنار بگذارید.

قسمتی که اکثر خانمها را ممکن است دچار مشکل کند جوشاندن لازانیا و پهن کردن لایه های آن روی پارچه است که گاهی با خورد شدن و له شدن ویا چسبیدن به همراه است،راه بهتر و ساده تر این است که شما از لازانیا ها بدون جوشاندن و همانطور خشک استفاده کنید به طوری که ته ظرف پیرکس یا تفلون مستطیلی یا مربعی شکل خود را با روغن مایع کاملا چرب کرده و لایه های لازانیا را کنار هم تا جایی که می شود قرار دهید، سپس مقداری از مواد آماده شده را روی آنها ریخته ،کمی سس مایونز ( یا سس سفید یا خامه ) هم روی این مواد بریزید ودوباره لایه ی بعدی لازانیا و دوباره مواد و سس مایونز تا به آخر.در پایان کار هم روی مواد آخری لازانیا پنیر پیتزای رنده شده بریزید و سپس دو تا سه لیوان شیر به ظرف آماده شده اضافه کرده و درب آن را بگذارید که اگر ظرف مورد نظر شما در نداشت از محافظ بهداشتی ویا فویل آلومینیوم برای پوشاندن روی آن استفاده کرده وظرف را درون فر در بالاترین طبقه ی آن وبا پایین ترین درجه حرارت قرار دهید ،اگر هم فر ندارید روی شعله گاز وحتما از همان ابتدا با شعله پخش کن وبا حرارت کم بگذارید.بسته به درجات فر ها نیم الی سه ربع ساعت صبر کنید تا آماده شود .اگر هم پس از این مدت زمان احساس کردید آماده نیست با همان درجه حرارت قبلی صبر کنید تا کاملا نرم وپخته شود.

توجه 1 :برای راحتی کار بهتر است از لازانیاهای نسبتا صاف وتخت استفاده کنید که در غیر اینصورت هم مشکلی بوجود نخواهد آمد.

توجه 2:شما می توانید در هنگام پختن لازانیا بعد از سه ربع ساعت آن را مرتب چک کنید تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید فقط مواظب حرارت بر روی دستتان باشید.

توجه 3:سس مایونز پیشنهاد ما برای سریع تر بودن کار است که برای راحت تر ریختن آن بر روی مواد می توانید مقداری از سس را داخل کیسه فریزر ریخته وانتهای آن را سوراخ کرده ومثل قیف بر روی مواد به طور یکسان بریزید .در غیر این صورت می توانید از سس سفیدی که خودتان می توانید درست کنید (یک لیوان شیر سردی که یک قاشق غذا خوری آرد سفید را در آن حل کرده وروی شعله گاز خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و با اضافه کردن کمی کره ،وقتی به شکل مایع ماست مانندی در آمد آن را خاموش کنید) و یا ( خامه ساده ) و به جای سس مایونز بر روی مواد بریزید.

توجه 4:طرز تهیه ی این لازانیا به گونه ای است که شما با داشتن مواد در منزل هر زمان که اراده کنید می توانید به راحتی آن را درست کنید.

من چندین بار درست کردم و طعمش با شیر بی نظیره فقط این دفعه شیر کم ریختم و روش پنیر پارمزان ریختم رویه لارانیا مثه همیشه نشد.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای roza
[تصویر:  5mUAm8.png]
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۰۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از roza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاهره 52, shamim_13, donyaabi, کیجا
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: لازانیا خشک با شیر
شام هفته قیلمون که با لازانیای خشکه که خیلی خیلی راحته با تزئین همسریlaf
اولین بارم بود که این مدلی درست کردم،هم خوشمزه بود و هم منسجم


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
۱۵-۵-۱۳۹۰, ۱۰:۴۲ صبح
نقل قول
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: لازانیا خشک با شیر
رزا جون دست گلت درد نكنهClapمن به خاطر همين ريخت و پاشش دير به دير درست ميكردم ولي از وقتيكه اين مدلو ياد گرفتم خيلي زود به زود و بي دردسر درست ميكنمuhum
[تصویر:  20120105075610_DSC08621.JPG]
۱۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۲۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: لازانیا خشک با شیر
Wavesmile
خویلی خوب و خوشمزه شده بود Yum2
مرسی رزا و رهای عزیزم (1782)(1782)
از راهنماییهای شما کلی استفاده کردم Flowerysmile


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای papary
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
۱۷-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۱۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: لازانیا خشک با شیر
(۱۷-۷-۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ عصر)*maryam* نوشته شده توسط:  
(۱۵-۵-۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ صبح)roza نوشته شده توسط:  [b]

يه سوال داشتم
شير در كناره هاي ظرف بايد ريخته بشه يا روي لايه هاي چيده شده؟

من شیر رو از کناره های ظرف میریزم دورتا دورش تا جاییکه بیاد تا لایه اول
روی لایه اول رو هم با سس سفید میپوشونم و روشو فویل میگیرم میذارم تو فر
شیر به خورد خمیر لازانیا میره کاملا
بعد روشو ور میدارم تا سس سفید و گنیر روش طلایی بشه
واقعا نرم و عالی میشه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۷-۱۳۹۱, ۰۳:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
کیجا

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
212
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 555


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: لازانیا خشک با شیر
فوق العاده لذیذYum2


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای aida1352
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.

کوروش کبیر
۲۱-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از aida1352 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد