تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 45 رای - 3.04 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لازانیا خشک با شیر
#1
شاید برای درست کردن غذایی لذیذ و خوشمزه مثل لازانیا مدت زمان طولانی را در آشپزخانه گذرانده اید که در نهایت با ریخت و پاشهای فراوانی که به همراه داشته شما را از این بابت خسته کرده است وتنها در مواردی خاص و با فاصله زمانی زیاد و گاهی به اصرار بچه ها رغبت به درست کردن این غذا می کنید.

با روش پخت سریع وآسان لازانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.

طرز تهیه :

مواد لابه لای لازانیا را که (گوشت چرخ کرده ،پیاز وهویج رنده شده ،قارچ خورد شده،پودر آویشن ،فلفل دلمه ای خورد شده ،رب گوجه فرنگی،نمک وفلفل وزرد چوبه که با هم سرخ کرده اید )را تهیه کرده، در آخر یک لیوان آب به این مواد اضافه کرده، بعد از کمی جوش خوردن خاموش کرده کنار بگذارید.

قسمتی که اکثر خانمها را ممکن است دچار مشکل کند جوشاندن لازانیا و پهن کردن لایه های آن روی پارچه است که گاهی با خورد شدن و له شدن ویا چسبیدن به همراه است،راه بهتر و ساده تر این است که شما از لازانیا ها بدون جوشاندن و همانطور خشک استفاده کنید به طوری که ته ظرف پیرکس یا تفلون مستطیلی یا مربعی شکل خود را با روغن مایع کاملا چرب کرده و لایه های لازانیا را کنار هم تا جایی که می شود قرار دهید، سپس مقداری از مواد آماده شده را روی آنها ریخته ،کمی سس مایونز ( یا سس سفید یا خامه ) هم روی این مواد بریزید ودوباره لایه ی بعدی لازانیا و دوباره مواد و سس مایونز تا به آخر.در پایان کار هم روی مواد آخری لازانیا پنیر پیتزای رنده شده بریزید و سپس دو تا سه لیوان شیر به ظرف آماده شده اضافه کرده و درب آن را بگذارید که اگر ظرف مورد نظر شما در نداشت از محافظ بهداشتی ویا فویل آلومینیوم برای پوشاندن روی آن استفاده کرده وظرف را درون فر در بالاترین طبقه ی آن وبا پایین ترین درجه حرارت قرار دهید ،اگر هم فر ندارید روی شعله گاز وحتما از همان ابتدا با شعله پخش کن وبا حرارت کم بگذارید.بسته به درجات فر ها نیم الی سه ربع ساعت صبر کنید تا آماده شود .اگر هم پس از این مدت زمان احساس کردید آماده نیست با همان درجه حرارت قبلی صبر کنید تا کاملا نرم وپخته شود.

توجه 1 :برای راحتی کار بهتر است از لازانیاهای نسبتا صاف وتخت استفاده کنید که در غیر اینصورت هم مشکلی بوجود نخواهد آمد.

توجه 2:شما می توانید در هنگام پختن لازانیا بعد از سه ربع ساعت آن را مرتب چک کنید تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید فقط مواظب حرارت بر روی دستتان باشید.

توجه 3:سس مایونز پیشنهاد ما برای سریع تر بودن کار است که برای راحت تر ریختن آن بر روی مواد می توانید مقداری از سس را داخل کیسه فریزر ریخته وانتهای آن را سوراخ کرده ومثل قیف بر روی مواد به طور یکسان بریزید .در غیر این صورت می توانید از سس سفیدی که خودتان می توانید درست کنید (یک لیوان شیر سردی که یک قاشق غذا خوری آرد سفید را در آن حل کرده وروی شعله گاز خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و با اضافه کردن کمی کره ،وقتی به شکل مایع ماست مانندی در آمد آن را خاموش کنید) و یا ( خامه ساده ) و به جای سس مایونز بر روی مواد بریزید.

توجه 4:طرز تهیه ی این لازانیا به گونه ای است که شما با داشتن مواد در منزل هر زمان که اراده کنید می توانید به راحتی آن را درست کنید.

من چندین بار درست کردم و طعمش با شیر بی نظیره فقط این دفعه شیر کم ریختم و روش پنیر پارمزان ریختم رویه لارانیا مثه همیشه نشد.




فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: 5mUAm8.png]
پاسخ }
#2
شام هفته قیلمون که با لازانیای خشکه که خیلی خیلی راحته با تزئین همسریlaf
اولین بارم بود که این مدلی درست کردم،هم خوشمزه بود و هم منسجم


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
پاسخ }
#3
رزا جون دست گلت درد نكنهClapمن به خاطر همين ريخت و پاشش دير به دير درست ميكردم ولي از وقتيكه اين مدلو ياد گرفتم خيلي زود به زود و بي دردسر درست ميكنمuhum
[عکس: 20120105075610_DSC08621.JPG]
پاسخ }
#4
Wavesmile
خویلی خوب و خوشمزه شده بود Yum2
مرسی رزا و رهای عزیزم (1782)(1782)
از راهنماییهای شما کلی استفاده کردم Flowerysmile


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۱۷-۰۷-۱۳۹۱, ۰۱:۵۳ ب.ظ)*maryam* نوشته:  
(۱۵-۰۵-۱۳۹۰, ۱۰:۰۱ ق.ظ)roza نوشته:  [b]

يه سوال داشتم
شير در كناره هاي ظرف بايد ريخته بشه يا روي لايه هاي چيده شده؟

من شیر رو از کناره های ظرف میریزم دورتا دورش تا جاییکه بیاد تا لایه اول
روی لایه اول رو هم با سس سفید میپوشونم و روشو فویل میگیرم میذارم تو فر
شیر به خورد خمیر لازانیا میره کاملا
بعد روشو ور میدارم تا سس سفید و گنیر روش طلایی بشه
واقعا نرم و عالی میشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
فوق العاده لذیذYum2


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد.

کوروش کبیر
پاسخ }
#7
واقعا عالي بود ممنون روزا جووووووووووونمFlowerysmile
   
   
   

من ماكارونيم رو با شير داخل قابلمه تفلون داخل فر گذاشتم درش رو هم گذاشتم فقط دسته‌ي درش رو در‌اوردم
اول ماكاروني رو ريختم بعدش مايع ماكاروني رو بعدش دوباره ماكاروني ريختم و دوباره مايع ماكاروني و لايهي آخر رو بازم ماكاروني ريختم خيلي كم لايه آخر رو ريختم بعد 4 تا ليوان شير از كنار قابلمه ريختم رفت پايين و روي مواد رو گرفت گذاشتمش توي فر 180
مدت زمانشم يك ساعت واقعا عالي بود ممنون روزا جووووووووووونم(1782)
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }
#8
اینم عکس لازانیای من.بعد اون همه حرص و جوش خوردن.واقعا خوشمزه شد.ولی مشکلش این بود شیرش دلمه بسته بود.شیرش ترشیده هم نبود.شیر پاکتی خریده بودم.مامانم گفت شیرش زیاد بود اینجوری شده.ولی خوشمزه بود.ببخشید حوصله تزئین نداشتم.حالم گرفته شده بود.ممنون از راهنمایی هاتون
[عکس: 20121026151736_20071001853.JPG]
تنهـــایـــی همیـــــن اســــت
تکــــرار نا منظــــم من بــــی تـــو…
بــی آنـــکه بــدانـی برای تو نفـــس میکشـــــم...
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم لازانیای خشک من, البته زرماکارون نیمه آماده بود با دستور داخل جعبه درستیدم
[عکس: 20121031124518_.jpg]
پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
پاسخ }
#10
[عکس: 20130618145450_6.jpg]
پاسخ }