تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 67 رای - 2.03 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لازانیا لقمه ای
#1
خمیر لازانیای آماده=1 بسته
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز سرخ شده=3 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده = به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی=1 قاشق سوپخوری
سس سفید=2 فنجان
پنیر پیتزا=200 گرم

طرز تهيه:
گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت مي دهيم و مي گذاريم با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد . رب گوجه فرنگي و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. براي پخت خمير لازانيا در يك قابلمه بزرگ آب را جوش می آوریم و را به آب اضافه میکنیم سپس خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید و نرم شود ، بعد آنرا در صافی می ریزیم و روی آنرا آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
حالا روی تخته کار دو ورق خمیر لازانیا را بصورت بعلاوه پهن می کنیم. یک قاشق از مایه گوشتی را در محل تلاقی دو ورق می گذاریم و روی آن یک قاشق پر پنیر پیتزای رنده شده می گذاریم و با کمی فشار میدهیم ، سپس ورقه ها رو روی هم یکی درمیان روی هم می آوریم. در آخر یک بقچه مربع شکل محتوی گوشت و پنیر داریم!!!
در مرحله بعد کف ظرف پیرکس چهار گوش را با سس سفید می پوشانیم و لازانیا های پیچیده را روی آن می چینیم و روی مواد را هم با سس سفید می پوشانیم. و در آخر کار با پنیر پیتزا رنده شده می پوشانیم و نیم ساعت در فر می پزیم.
توضیح : من 15 دقیقه از پخت ترکیبی سولاردام و سپس از 10 دقیقه گریل استفاده کردم .

[عکس: 20141006083118_DSC00275.JPG]
[عکس: 20141006083134_DSC002762.JPG]

علت ویرایش : آپلود عکس های پیوست
تویی که مرا در سقوط میبینی تا به حال اندیشیده ای که شاید، تو خود وارونه ایستاده ای !!!
پاسخ }
#2
اینم لازانیای لقمه ای من که برای اولین بار درست کردم (همیشه به صورت معمولی (طبقه ای) درست میکردم) من به صورت لوله ای پیچیدمشون . کمی سخته ولی برای مهمونی از مدل معمولیش بهتره.

[عکس: 20141006083311_l.JPG]

علت ویرایش:آپلود عکس پیوست
پاسخ }
#3
اینم لازانیا لقمه ای من با پنیر پیتزا ورقه ای


[عکس: 20110724102434_18072011684.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می ریزیم. هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می کنیم، بعد ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را که از قبل آماده کردیم مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می کنیم و در ظرف می چینیم.


وقتی مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می پاشیم و در فری که از قبل با درجه ۱۷۵ سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم. کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود.

در این لحظه غذا حاضر است. در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می کنیم.

برگرفته شده از سایت چپق


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
لازانیای لوله ای (پخته شده در ماهیتابه)
برای 4 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان کل : 45دقیقه
مواد لازم
لازانیا : 8 ورقه
سینه مرغ 200 گرم یا 2/1 عدد
قارچ 4 عدد
پیازکوچک 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
پنیر باترکیزه یا مازارلا و یا پنیر پیتزا رنده شده 6 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، پودر سیر و آویشن به میزان دلخواه

دستور تهیه :

ابتدا در یک ظرف بزرگ به اندازه ای که ورقه های لازانیا در یک ردیف شناور باشند آب جوش بزیزید سپس ورقه های لازانیا را داخل آن قراردهید تا بمدت 12 تا 15 دقیقه نرم شوند لازم نیست ظرف را روی شعله قرار دهید ( از روش سنتی پخت ورقه های لازانیا هم می توانید استفاده کنید ) .
پیاز و گوشت مرغ و قارچ ها را به ترتیب خرد کرده و تفت دهید و سس باربیکیو ، نمک ، فلفل و پودرسیر را اضافه کنید و بگذارید 7 تا 10 دقیقه کاملا جا بیفتد .
در یک ماهیتابه گوجه فرنگی حلقه حلقه شده را با کمی روغن تفت دهید و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید سس را کاملا مخلوط کرده و داخل ظرف دیگری بریزید
ورقه های لازانیا را از آب خارج کرده و روی تخته کار بگذارید مقداری از مخلوط مرغ را روی لازانیا گذاشته و با مقداری پنیر رنده شده بصورت لوله ای رول کنید اضافه ورقه ای لازانیا را جدا کرده و کنار بگذارید ( اگر ورقه ها بزرگ هستند قبل از رول کردن آنرا به دو قسمت تقسیم کنید ) . رول های لازانیا را داخل تابه ای که از قبل داغ شده است از طرفی که رول را بسته اید بمدت 5/1 دقیق برای هر رو سرخ کنید ، سس را اضافه کنید و حرارت را کم کرده و با در بسته 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا غذا حاضر شود .

نکته سلامتی :

اگر می خواهید در این غذا مقدار چربی را کاهش دهید بجای پنیر پیتزا از تخم مرغ پخته و رنده شده همراه با گشنیز خرد شده استفاده کنید که طعم متفاوت و خوش طعمی دارد.

پیشنهاد سر آشپز :

در این روش بهتر است ورقه های لازانیا را كمی در این روش بهتر است ورقه های لازانیا را كمی سفت تر و فقط به اندازه ای كه بصورت رول در آیند از آب جوش خارج كنید زیرا در مراحل بعدی بخوبی پخته و نرم می شوند


فایل‌های پیوست عکس(ها)
               
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
پاسخ }
#6
[عکس: 20120210233106_IMG_6237.JPG]

[عکس: 20120210233727_IMG_6241.JPG]


Yum2Yum2Yum2
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
#7
[عکس: 20120711105045_IMAG2309.jpg]
عروس شهریور 92!!

پاسخ }
#8
خدا وکیلی فکر میکردم این مدل پیچیدن لازانیا ابداع خودم باشه.حیف دیر شد برای ثبت کردنشhih
البته خواهرم زحمت پختنش را کشید.واقعا برای سرو کردن خیلی راحته
[عکس: 20120929130718_IMAG1072.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم از لازانیا لقمه ای من.
دو ورق لازانیا رو به شکل +روی هم قرار دادم و سس سفید و مایه ماکارونی و پنیر پیتزا رو هم روش گذاشتم و مثل بقچه بستم و داخل ظرف گذاشته و از پنیر پیتزا هم برای روی آن استفاده کردم.

   
تا دلهایی داریم که به یاد هم میتپند بهترین ثروت ها از آن ماست:
sermeh91.blogfa.com
پاسخ }
#10
[عکس: 20121029212356_IMAG0112.jpg]
پاسخ }