تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لقمه های رولی قارچ و اسفناج
#1
[عکس: 20140925105743_spinach-and-mushroom-pinwheels.jpg]

زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت و 10 دقیقه
مقدار سرو : 40-41


مواد لازم برای خمیر

آرد : 3 پ
کره : 200 گرم (مکعبی خرد شده )
تخم مرغ : 2 عدد
سفیده تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 30 میلی لیتر
خمیر مایه تازه : 10 گرم
نمک : 1 پینچ


مواد لازم برای فیلینگ

اسفناج تازه : 500 گرم
قارچ : 4 عدد
پیاز : 1 عدد ( خرد شده)
روغن زیتون : 2 ق غ
سیر : 3 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم


1 عدد زرده ی تخم مرغ زده شده برای رومال

طرز تهیه

1-خمیر مایه را در شیر به عمل بیارید.در یک کاسه ی متوسط کره ، آرد و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.تخم مرغ ها و مخلوط شیر و خمیرمایه را اضافه کنید.خمیر بدست اومده رو خوب ورز بدید بعد روشو با پلاستیک بپوشونید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
2-در این مدت فیلینگ را آماده میکنیم : در یک قابلمه کمی آب بریزید و بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد.سپس اسفناج های تازه رو داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا 3 دقیقه بپزد.سپس فورا در آبکش ریخته بگذارید تا خشک و کمی سرد بشن.وقتی سرد شدن اسفناج ها را ریز خرد کنید.
3-در یک ماهیتابه روغن بریزید تا گرم شود سپس پیاز و سیر رو تفت دهید.قارچ و اسفناج رو به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه روی حرارت بماند تا مواد کمی جا بیفتد و آبشون کشیده بشه.سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مواد از داغی بیوفتند.
[عکس: 20140925111825_IMG_2842_copy202.jpg]
4-فر رو بروی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
5-خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.سطح کار رو آرد پاشی کرده و خمیر ها را یکی یکی با وردنه ،به شکل مستطیلی 30 سانتی باز کنید. روی هر خمیر را با 1/3 از مواد فیلینگ بپوشانید.سپس خمیر را رول کرده و با چاقو مانند تصویر برش بزنید و لقمه های رولی را روی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدید بگذارید و رویشان را با زرده ی تخم مرغ رومال کنید.

[عکس: 20140925112253_IMG_2856_copy20220small.jpg]
[عکس: 20140925112315_IMG_286520copy2.jpg]

به مدت 25-30 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی بشن.

نوش جانFlowerysmile
[عکس: 20140925112420_1834451352IMG_3038_copy2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }