خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لقمه های رولی قارچ و اسفناج

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
لقمه های رولی قارچ و اسفناج
[تصویر:  20140925105743_spinach-and-mushroom-pinwheels.jpg]

زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت و 10 دقیقه
مقدار سرو : 40-41


مواد لازم برای خمیر

آرد : 3 پ
کره : 200 گرم (مکعبی خرد شده )
تخم مرغ : 2 عدد
سفیده تخم مرغ : 1 عدد
شیر : 30 میلی لیتر
خمیر مایه تازه : 10 گرم
نمک : 1 پینچ


مواد لازم برای فیلینگ

اسفناج تازه : 500 گرم
قارچ : 4 عدد
پیاز : 1 عدد ( خرد شده)
روغن زیتون : 2 ق غ
سیر : 3 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم


1 عدد زرده ی تخم مرغ زده شده برای رومال

طرز تهیه

1-خمیر مایه را در شیر به عمل بیارید.در یک کاسه ی متوسط کره ، آرد و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.تخم مرغ ها و مخلوط شیر و خمیرمایه را اضافه کنید.خمیر بدست اومده رو خوب ورز بدید بعد روشو با پلاستیک بپوشونید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
2-در این مدت فیلینگ را آماده میکنیم : در یک قابلمه کمی آب بریزید و بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد.سپس اسفناج های تازه رو داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا 3 دقیقه بپزد.سپس فورا در آبکش ریخته بگذارید تا خشک و کمی سرد بشن.وقتی سرد شدن اسفناج ها را ریز خرد کنید.
3-در یک ماهیتابه روغن بریزید تا گرم شود سپس پیاز و سیر رو تفت دهید.قارچ و اسفناج رو به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه روی حرارت بماند تا مواد کمی جا بیفتد و آبشون کشیده بشه.سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مواد از داغی بیوفتند.
[تصویر:  20140925111825_IMG_2842_copy202.jpg]
4-فر رو بروی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
5-خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.سطح کار رو آرد پاشی کرده و خمیر ها را یکی یکی با وردنه ،به شکل مستطیلی 30 سانتی باز کنید. روی هر خمیر را با 1/3 از مواد فیلینگ بپوشانید.سپس خمیر را رول کرده و با چاقو مانند تصویر برش بزنید و لقمه های رولی را روی سینی فر که کاغذ روغنی کشیدید بگذارید و رویشان را با زرده ی تخم مرغ رومال کنید.

[تصویر:  20140925112253_IMG_2856_copy20220small.jpg]
[تصویر:  20140925112315_IMG_286520copy2.jpg]

به مدت 25-30 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی بشن.

نوش جانFlowerysmile
[تصویر:  20140925112420_1834451352IMG_3038_copy2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۳-۷-۱۳۹۳, ۱۱:۲۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گشنمه, vidia, خانم بهار, لی لی گل, niloofar00, مریم خانومی 1, یکتا20, helia64, Galaxy, مهرناز مامانی, naghmeh24, Atefe joon, negare, sargooOool, زریاس



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد