خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.82 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لواشک آلو( قرمز یا طلایی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
لواشك آلو
مواد لازم

ـ آلو ۳ کیلو گرم
نمک قدری
ـ شکر در صورت تمایل

دستور تهیه

بعد از شستن آلو را در دیگ ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آلو پخته و غلیظ شود به آن کمی نمک و اگر شیرینی آن کم بود مقداری شکر اضافه کنید و با استفاده از صافی( دارای سوراخ درشت) هسته و پوست آلو ها بگیرید و کف سینی را یک لایه نایکس بیندازید و پس از سرد شدن آلو بطور یکنواخت آنرا روی نایلکس پهن کنید و دستمال تمیزی را روی سینی بیندازید و به وسیله گیره های متعدد آنرا به لبه سینی طوری وصل کنید که دستمال با آلو تماس نداشته باشد و از آلوده شدن در هوای آزاد جلوگیری کند سپس سینی را در مقابل نور خورشید گذاشته تا خشک شود . بعد از خشک شدن دستمال را برداشته و یک لایه نایلکس دیگر روی لواشک بیندازید و با دست فشار داده تا به لواشک بچسبد و با قیچی تمیز لواشک را به شکلهای مختلف برش دهید و در یخچال نگهداری کنید

[عکس: 20140202195916_jpg-21_0bd166a38eaacd0d7a...f0ef73.jpg]


علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی

این میوه ها از خانواده گوجه سبز ، قرمز ، برقانی، قیسی ، میوه قطعه طلا ، انواع زرد آلو ، هلو هسته جدا میباشد hih

[عکس: 20121003094210_24864560plums.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2014, 08:01 PM توسط niloofar00.)
15-05-2012, 06:23 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,016
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,407


محل سکونت :
ارسال: #2
لواشک شابلون(آلو قرمز)
شابلون 4 کیلو

همین و بس
شابلونها رو خوب میشوری میذاری ابش بیفته بعد درون قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میزاری تا اب بندازه وقتی آب انداخت درشو بردار تا آبش تبخیر بشه وقتی به اندازه ای پخت که گوشتش از هسته جدا بشه میذاریم کمی خنک بشه لواشکو صاف می کنیم و کف سینی کمی روغن می مالیم و مواد رو توش میریزیم و میذاریم جلوی آفتاب تا خشک بشه
[عکس: 20121003091653_DSC00143.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2012, 07:02 PM توسط Galaxy.)
03-10-2012, 10:39 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
52
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 21


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: لواشک شابلون
من یه تجربه دارم اگر بجای روغن اینسر تا اون سر سینی رو سلفون بکشی و لواشک و روش پهن کنی بجای روغن هم زود تر خشک میشه هم مزه ی روغن نمیگیره
03-10-2012, 11:15 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: لواشک شابلون
منم درست کردم از این لواشک ها اما به روش مادر شوهرم که خیلی خوب شده و اصلا هم سفت نیستYum2Yum2Yum2Yum2
بدین صورت که اول شابلون یا همون آلو قرمزا رو میشوره و با کمی آب مثلا یک استکان و نمک میزاره بپیزه و لعاب پس بده ( با حرارت ملایم) بعد که آماده شد از این نایلونا هست که قدیما کتابامون رو باهاش جلد میگرفتیم میبره به اندازه سینی و دور تا دورش رو هم اندازه سینی مرتب می بره بعد مابه لواشک رو میریزه و با پشت قاشق صافش میکنه. بقول خودش واسه این که میکروب و گرد و خاک جمع نکنه توی دمای آشپزخونه یا اتاق میزاره تا روش کنی خشک بشه بعد برای مدت 1 روز هم جلوی آفتاب ظهرگاهی با سینی میزاره . بعد برای اطمینان از خشک شدنش اون رو رو طناب رخت آویزون میکنه برای یه روز دیگه بعد که آماده شد روش رو دوباره با همون نایلونا میکشه و میده به ما که بخوریمYum2Yum2Yum2Yum2
اتفاقا یه تیکه از اونی که خودم درستیدمش رو امروز صبح بلافاصله بعد از خواب نوش جان کردم Yum2Yum2Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2012, 11:42 AM توسط aminegar.)
03-10-2012, 11:30 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 471


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: لواشك آلو
لواشک تابستونه آلو_زردآلو_آلبالو_laflaflaf


[عکس: 20140202195545_DSC_0016.jpg][عکس: 20140202195617_DSC_0015.jpg]
علت ویرایش:آپلود عکسهای پیوستی
(آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2014, 07:57 PM توسط niloofar00.)
07-01-2013, 07:39 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 147


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: لواشك آلو
لواشک الو بسیییییییااااااااااااااااااار ترش وخوشمزهYum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20130619094412_DSC00171.jpg]
وبعد از خشک شدن وبرش
[عکس: 20130619094607_DSC00175.jpg]
19-06-2013, 11:16 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
179
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 401


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: لواشك آلو
لواشک آلو بخارا ؛ بسیار ترش Yum2
حاصل دسترنج دیروز عصر من ! Wavesmile

اول یه قاشق سر خالی نمک اضافه کردم ولی خیلی ترش و شور شده بود ، دو قاشق شکر هم اضافه کردم تا بالاخره یه ذره ترشی و شوریش کم شد hih

[عکس: 20130702082226_Lavashak.jpg]
02-07-2013, 07:24 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
9
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 38


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: لواشك آلو
لواشک آلوی بسیاااااااااااااار ترش و خوشمزه ی من hihhih

[عکس: 20130731202856_lavashak.jpg]
31-07-2013, 07:29 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
86
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 227


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: لواشك آلو
لواشک الو قرمز[عکس: 20130818061007_IMG_2215.JPG]

Yum2

[عکس: 20130818061128_IMG_2217.JPG]

angelic

[عکس: 20130818061312_IMG_2218.JPG]
18-08-2013, 05:13 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
439
تاریخ عضویت:
Mar 2013
مدال ها

اعتبار: 574


محل سکونت : يه جاي با صفايي
ارسال: #10
RE: لواشك آلو
اینم لواشک آلوی من البته اومدم یکم شیطونی کردم و انار و انگور هم بهش اضافه کردم و شکر اضافه نکردم بجاش آبلیمو و آبغور و رب انار ترش استفاده کردم و یه روزه هم خشک شد و خوردیم.ولی خدایش عالی درآمد هر کی خورد همش تعریف میداد.همسرم میخورد و میگف این باب دل منه فکر نمیکردم بلد باشی Yum2.خلاصه منم اینطورhih و همسری هم Dan
[عکس: 20130912000316_10092013071.jpg]
11-09-2013, 11:11 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد