تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لواشک آلو( قرمز یا طلایی)
#1
مواد لازم

ـ آلو ۳ کیلو گرم
نمک قدری
ـ شکر در صورت تمایل

دستور تهیه

بعد از شستن آلو را در دیگ ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آلو پخته و غلیظ شود به آن کمی نمک و اگر شیرینی آن کم بود مقداری شکر اضافه کنید و با استفاده از صافی( دارای سوراخ درشت) هسته و پوست آلو ها بگیرید و کف سینی را یک لایه نایکس بیندازید و پس از سرد شدن آلو بطور یکنواخت آنرا روی نایلکس پهن کنید و دستمال تمیزی را روی سینی بیندازید و به وسیله گیره های متعدد آنرا به لبه سینی طوری وصل کنید که دستمال با آلو تماس نداشته باشد و از آلوده شدن در هوای آزاد جلوگیری کند سپس سینی را در مقابل نور خورشید گذاشته تا خشک شود . بعد از خشک شدن دستمال را برداشته و یک لایه نایلکس دیگر روی لواشک بیندازید و با دست فشار داده تا به لواشک بچسبد و با قیچی تمیز لواشک را به شکلهای مختلف برش دهید و در یخچال نگهداری کنید

[عکس: 20140202195916_jpg-21_0bd166a38eaacd0d7a...f0ef73.jpg]


علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی

این میوه ها از خانواده گوجه سبز ، قرمز ، برقانی، قیسی ، میوه قطعه طلا ، انواع زرد آلو ، هلو هسته جدا میباشد hih

[عکس: 20121003094210_24864560plums.jpg]
پاسخ }
#2
شابلون 4 کیلو

همین و بس
شابلونها رو خوب میشوری میذاری ابش بیفته بعد درون قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میزاری تا اب بندازه وقتی آب انداخت درشو بردار تا آبش تبخیر بشه وقتی به اندازه ای پخت که گوشتش از هسته جدا بشه میذاریم کمی خنک بشه لواشکو صاف می کنیم و کف سینی کمی روغن می مالیم و مواد رو توش میریزیم و میذاریم جلوی آفتاب تا خشک بشه
[عکس: 20121003091653_DSC00143.JPG]
پاسخ }
#3
من یه تجربه دارم اگر بجای روغن اینسر تا اون سر سینی رو سلفون بکشی و لواشک و روش پهن کنی بجای روغن هم زود تر خشک میشه هم مزه ی روغن نمیگیره
زندگي بيابان پر پيچ و خمي است که در آن تنها قطب نماي تو, ايمان استHeartshape2
پاسخ }
#4
منم درست کردم از این لواشک ها اما به روش مادر شوهرم که خیلی خوب شده و اصلا هم سفت نیستYum2Yum2Yum2Yum2
بدین صورت که اول شابلون یا همون آلو قرمزا رو میشوره و با کمی آب مثلا یک استکان و نمک میزاره بپیزه و لعاب پس بده ( با حرارت ملایم) بعد که آماده شد از این نایلونا هست که قدیما کتابامون رو باهاش جلد میگرفتیم میبره به اندازه سینی و دور تا دورش رو هم اندازه سینی مرتب می بره بعد مابه لواشک رو میریزه و با پشت قاشق صافش میکنه. بقول خودش واسه این که میکروب و گرد و خاک جمع نکنه توی دمای آشپزخونه یا اتاق میزاره تا روش کنی خشک بشه بعد برای مدت 1 روز هم جلوی آفتاب ظهرگاهی با سینی میزاره . بعد برای اطمینان از خشک شدنش اون رو رو طناب رخت آویزون میکنه برای یه روز دیگه بعد که آماده شد روش رو دوباره با همون نایلونا میکشه و میده به ما که بخوریمYum2Yum2Yum2Yum2
اتفاقا یه تیکه از اونی که خودم درستیدمش رو امروز صبح بلافاصله بعد از خواب نوش جان کردم Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
لواشک تابستونه آلو_زردآلو_آلبالو_laflaflaf


[عکس: 20140202195545_DSC_0016.jpg][عکس: 20140202195617_DSC_0015.jpg]
علت ویرایش:آپلود عکسهای پیوستی
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهات حرف میزنند..
پاسخ }
#6
لواشک الو بسیییییییااااااااااااااااااار ترش وخوشمزهYum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20130619094412_DSC00171.jpg]
وبعد از خشک شدن وبرش
[عکس: 20130619094607_DSC00175.jpg]
پاسخ }
#7
لواشک آلو بخارا ؛ بسیار ترش Yum2
حاصل دسترنج دیروز عصر من ! Wavesmile

اول یه قاشق سر خالی نمک اضافه کردم ولی خیلی ترش و شور شده بود ، دو قاشق شکر هم اضافه کردم تا بالاخره یه ذره ترشی و شوریش کم شد hih

[عکس: 20130702082226_Lavashak.jpg]
پیج کارهای چرم دست دوز من در فیسبوک Cancan


http://facebook.com/dastaaaan
پاسخ }
#8
لواشک آلوی بسیاااااااااااااار ترش و خوشمزه ی من hihhih

[عکس: 20130731202856_lavashak.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
لواشک الو قرمز[عکس: 20130818061007_IMG_2215.JPG]

Yum2

[عکس: 20130818061128_IMG_2217.JPG]

angelic

[عکس: 20130818061312_IMG_2218.JPG]
خدایا شکرتDreamyeyesf
پاسخ }
#10
اینم لواشک آلوی من البته اومدم یکم شیطونی کردم و انار و انگور هم بهش اضافه کردم و شکر اضافه نکردم بجاش آبلیمو و آبغور و رب انار ترش استفاده کردم و یه روزه هم خشک شد و خوردیم.ولی خدایش عالی درآمد هر کی خورد همش تعریف میداد.همسرم میخورد و میگف این باب دل منه فکر نمیکردم بلد باشی Yum2.خلاصه منم اینطورhih و همسری هم Dan
[عکس: 20130912000316_10092013071.jpg]
خونی که در رگ ماست هدیه به
رهبر
ماست.

لبیک یا خامنه ای
پاسخ }