خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لواشک آلو( قرمز یا طلایی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
لواشك آلو
مواد لازم

ـ آلو ۳ کیلو گرم
نمک قدری
ـ شکر در صورت تمایل

دستور تهیه

بعد از شستن آلو را در دیگ ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا آلو پخته و غلیظ شود به آن کمی نمک و اگر شیرینی آن کم بود مقداری شکر اضافه کنید و با استفاده از صافی( دارای سوراخ درشت) هسته و پوست آلو ها بگیرید و کف سینی را یک لایه نایکس بیندازید و پس از سرد شدن آلو بطور یکنواخت آنرا روی نایلکس پهن کنید و دستمال تمیزی را روی سینی بیندازید و به وسیله گیره های متعدد آنرا به لبه سینی طوری وصل کنید که دستمال با آلو تماس نداشته باشد و از آلوده شدن در هوای آزاد جلوگیری کند سپس سینی را در مقابل نور خورشید گذاشته تا خشک شود . بعد از خشک شدن دستمال را برداشته و یک لایه نایلکس دیگر روی لواشک بیندازید و با دست فشار داده تا به لواشک بچسبد و با قیچی تمیز لواشک را به شکلهای مختلف برش دهید و در یخچال نگهداری کنید

[تصویر:  20140202195916_jpg-21_0bd166a38eaacd0d7a...f0ef73.jpg]


علت ویرایش:آپلود عکس پیوستی

این میوه ها از خانواده گوجه سبز ، قرمز ، برقانی، قیسی ، میوه قطعه طلا ، انواع زرد آلو ، هلو هسته جدا میباشد hih

[تصویر:  20121003094210_24864560plums.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۰۱ عصر، توسط niloofar00.)
۲۶-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
عشقم فقط..., niloofar00, Atefe joon, nothing, neda6886, سمندر, شیدا گلی, mariyan, غزال 54, خانم ریزه
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #2
لواشک شابلون(آلو قرمز)
شابلون 4 کیلو

همین و بس
شابلونها رو خوب میشوری میذاری ابش بیفته بعد درون قابلمه ریخته روی حرارت ملایم میزاری تا اب بندازه وقتی آب انداخت درشو بردار تا آبش تبخیر بشه وقتی به اندازه ای پخت که گوشتش از هسته جدا بشه میذاریم کمی خنک بشه لواشکو صاف می کنیم و کف سینی کمی روغن می مالیم و مواد رو توش میریزیم و میذاریم جلوی آفتاب تا خشک بشه
[تصویر:  20121003091653_DSC00143.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ عصر، توسط Galaxy.)
۱۲-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, mariyan
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
52
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 21


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: لواشک شابلون
من یه تجربه دارم اگر بجای روغن اینسر تا اون سر سینی رو سلفون بکشی و لواشک و روش پهن کنی بجای روغن هم زود تر خشک میشه هم مزه ی روغن نمیگیره
امضای نگار خدادوست
زندگي بيابان پر پيچ و خمي است که در آن تنها قطب نماي تو, ايمان استHeartshape2
۱۲-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از نگار خدادوست به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mariyan, النا, غزال 54
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
371
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 661


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: لواشک شابلون
منم درست کردم از این لواشک ها اما به روش مادر شوهرم که خیلی خوب شده و اصلا هم سفت نیستYum2Yum2Yum2Yum2
بدین صورت که اول شابلون یا همون آلو قرمزا رو میشوره و با کمی آب مثلا یک استکان و نمک میزاره بپیزه و لعاب پس بده ( با حرارت ملایم) بعد که آماده شد از این نایلونا هست که قدیما کتابامون رو باهاش جلد میگرفتیم میبره به اندازه سینی و دور تا دورش رو هم اندازه سینی مرتب می بره بعد مابه لواشک رو میریزه و با پشت قاشق صافش میکنه. بقول خودش واسه این که میکروب و گرد و خاک جمع نکنه توی دمای آشپزخونه یا اتاق میزاره تا روش کنی خشک بشه بعد برای مدت 1 روز هم جلوی آفتاب ظهرگاهی با سینی میزاره . بعد برای اطمینان از خشک شدنش اون رو رو طناب رخت آویزون میکنه برای یه روز دیگه بعد که آماده شد روش رو دوباره با همون نایلونا میکشه و میده به ما که بخوریمYum2Yum2Yum2Yum2
اتفاقا یه تیکه از اونی که خودم درستیدمش رو امروز صبح بلافاصله بعد از خواب نوش جان کردم Yum2Yum2Yum2
امضای aminegar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۷-۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ صبح، توسط aminegar.)
۱۲-۷-۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از aminegar به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mariyan, غزال 54
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 471


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: لواشك آلو
لواشک تابستونه آلو_زردآلو_آلبالو_laflaflaf


[تصویر:  20140202195545_DSC_0016.jpg][تصویر:  20140202195617_DSC_0015.jpg]
علت ویرایش:آپلود عکسهای پیوستی
امضای ladybird68
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهات حرف میزنند..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۱۱-۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ عصر، توسط niloofar00.)
۱۸-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۳۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از ladybird68 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
عشقم فقط..., niloofar00, Atefe joon, 1368Sheri

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 147


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: لواشك آلو
لواشک الو بسیییییییااااااااااااااااااار ترش وخوشمزهYum2Yum2Yum2Yum2
[تصویر:  20130619094412_DSC00171.jpg]
وبعد از خشک شدن وبرش
[تصویر:  20130619094607_DSC00175.jpg]
امضای parvin*
۲۹-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از parvin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, N-M, niloofar00, Atefe joon, 1368Sheri, Linda, ترگل27, سمیه گلبانو, قلب, nothing



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد