تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لواشک انجیر
#1
اونهایی که مثل من لواشک های شیرین و مقوی رو دوست دارن دست به کار بشنangelic
اولین مرحله: شستن و بار گذاشتن انجیرها با پوست درون زودپز به مدت 3 الی 4 ساعت تا کاملا له بشه.
[عکس: 20140925165829_IMG_20140902_134022.jpg]
بعد از خنک شدن از یه آبکش رد کنید و بزارید انقدر بجوشه که اصلا آب نداشته باشه . دوباره بعد از خنک شدن روی پلاستیک پهن کنید. می تونید از زیره سبز آسیاب شده و مغز گردوی خرد شده و یا کنجد برای روش استفاده کنید و در نهایت توی آفتاب یا جلوی پنکه خشکش کنید.
[عکس: 20140925170004_IMG_20140904_222650.jpg]
خیلی خیلی خوشمزه است. یه بار هم که شده امتحان کنیدYum2
پاسخ }
#2
(۰۷-۰۷-۱۳۹۳, ۰۱:۰۵ ق.ظ)persika نوشته:  سلام نسرین جان.یه سوال داشتم با اینهمه جوشیدن خاصیت انجیر از بین نمیره؟
فکر نکنم ، آخه بیشترین خاصیت انجیر قند زیاد اونه که با این روش بیشتر هم میشه. من هر وقت از گرسنگی ضعف می کنم یه تکه از این لواشک رو می خورم تا غذا حاضر بشهhih علاوه بر همه اینها انجیر ملین است و مصرفش رو توی بچه ها که اغلب مشکل یبوست دارند، توصیه میکنم.Flowerysmile
پاسخ }
#3
اینم برش خورده لواشک برای پذیرایی از خاله عزیزم( یه روز عصرونه)
[عکس: 20141020134508_Photo4482.jpg]
کلی تشویقم کرد و از طعمش هم خوشش اومد(1782)
پاسخ }