خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لواشک خوشمزه انار

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
لواشک خوشمزه انار
مواد لازم

دانه انار 1 کیلو

روغن مایع 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق مرباخوری




طرز تهیه

نمک را روی دانه های انار ریخته و به مدت 2 ساعت می گذاریم تا بماند. سپس آنرا بلندر می کنیم . از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقیقه می جوشانیم. بعد از این مدت می گذاریم تا خنک شود. داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.
نکته : اگر می خواهید رنگ لواشک تیره تر شود و زودتر خشک شود آب انار را به مدت 35 دقیقه بجوشانید. برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر 200 گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه های انار بلندر کنید.

[تصویر:  20141204114618_a2c9e0c25f85421205a3cdac85fee3b4.jpg]
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۹-۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ صبح، توسط Galaxy.)
۱۳-۲-۱۳۹۱, ۰۴:۳۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از )Mitra( به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #2
RE: لواشک خوشمزه انار
(۱۱-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ عصر)غزال70 نوشته شده توسط:  سلام...
ببخشید بلندر کردن یعنی چی؟ همون از صافی رد کردنه؟Dunnof
عزیزم
تو دستگاه مخلوط کن میریزیم و در حینی که له میشه مخلوط میشه
موفق باشی
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
۱۱-۷-۱۳۹۱, ۰۸:۴۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد