تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 37 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لواشک زرشک
#1
زرشک را به مدت 24 ساعت در آب می خیسانیم و با همان آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد ( مقدار آب باید کم باشد زیرا جوشیدن زیاد زرشک آنرا سیاه می کند) پس از چندین جوش آن را از روی حرارت برداشته داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس شود. سپس کف سینی را چرب کرده و یا سلفون نازک میکشیم لواشک را کف ظرف پهن کرده روی بخاری یا شوفاژ می گذاریم تا خشک شود مراقب باشید نسوزد.
پاسخ }
#2
میزان نمک و اینه اصلا نمک بزنی یا نه بستگی به ذائقه هر فرد داره یکی از دوستان هم سوال پرسیده بود من میکس نکردم و از صافی رد کردم و بعد از یک روز هنوز خشک نشده چرا؟
مطمئن نیستم ولی من برای درست کردن لواشک انار بعد از پختن صاف کردم میشه گفت شبیه رب انار شد و اصلا خشک نشد Dash2حالا کجای کارم درست نبود نمی دونم. Dunnofتجربه کمم ثابت کرده اگر میوه ها رو میکس کنی لواشک بهتر میشه 1207
پاسخ }