خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لواشک زرشک

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #1
لواشک زرشک
زرشک را به مدت 24 ساعت در آب می خیسانیم و با همان آب روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد ( مقدار آب باید کم باشد زیرا جوشیدن زیاد زرشک آنرا سیاه می کند) پس از چندین جوش آن را از روی حرارت برداشته داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس شود. سپس کف سینی را چرب کرده و یا سلفون نازک میکشیم لواشک را کف ظرف پهن کرده روی بخاری یا شوفاژ می گذاریم تا خشک شود مراقب باشید نسوزد.
۱-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۲۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nehdi
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: لواشک زرشک
میزان نمک و اینه اصلا نمک بزنی یا نه بستگی به ذائقه هر فرد داره یکی از دوستان هم سوال پرسیده بود من میکس نکردم و از صافی رد کردم و بعد از یک روز هنوز خشک نشده چرا؟
مطمئن نیستم ولی من برای درست کردن لواشک انار بعد از پختن صاف کردم میشه گفت شبیه رب انار شد و اصلا خشک نشد Dash2حالا کجای کارم درست نبود نمی دونم. Dunnofتجربه کمم ثابت کرده اگر میوه ها رو میکس کنی لواشک بهتر میشه 1207
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۱۰:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد