تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لواشک هندوانه
#1
[عکس: 20141210124846_20.jpg]

مواد لازم:
8 پیمانه هندوانه هسته گرفته
2/3 پیمانه شکر دانه ریز

روش تهیه:
فر رو با دمای 70 درجه سانتیگراد روشن کنین
یه سینی بزرگ رو با ورقه سیلیکونی با روغنی بپوشونین

هندوانه رو در غذاساز پوره کنین و از صافی رد کنین تا آبش جدا بشه
گوشت هندوانه باقیمانده در صافی رو با شکر ترکیب کنین تا یکدست بشه
مواد رو در سینی ریخته و صاف کنین و حدود 3 تا 4 ساعت در فر قرار بدین

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }