خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لور Lur (پنیر لور)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
لور Lur (پنیر لور)
این تاپیک رو جهت آشنایی با این ماده لبنی با ارزش ایجاد کردم
لور ماده لبنی هست که از جوشاندن آب حاصل از تهیه پنیر با دمای بالا تهیه میشه
بسیار لذیذه و حالت نرم و خامه ای داره.مزه ش شبیه پنیر ماسکارپونه س
میشه همونطور بی نمک یا نمک زده تهیه ش کرد
این ماده رو در لبنیاتی های سنتی میتونین پیدا کنین
بدون نمکش با عسل بیییینهایت لذیذه و نمکیش مزه ای مثل پنیر خامه ای داره
میشه در چیز کیک هم ازش اسفاده کرد
اگه گیر آوردین حتما امتحان کنین خیلی لذیذه بخصوص بینمکش با عسل محشره

[تصویر:  20150504125942_CYMERA_20150218_091001.jpg]

این هم یه توضیح مختصر از خواص لور از نت:

خواص و ارزش غذایی لور

لور به واسطه بالا بودن میزان اسید­های آمینه ضروری در آلفالاکتالبومین موجود در آب پنیر، از لحاظ ارزش تغذیه­ ای منحصر به فرد است.
این فرآورده حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مانند لاکتوز، چربی و پروتئین­های محلول در آب پنیر بوده و به دلیل حضور مقادیر قابل­ ملاحظه ­ای از پروتئین­ ها، یک ماده مغذی و سهل­ الهضم است.
همچنین وجود مقادیر زیادی از اسیدهای آمینه ترئونین، والین، لوسین، ایزولوسین و سیستئین، آن را از نظر ترکیب با آلبومین تخم مرغ قابل مقایسه می­نماید.
از آنجایی که کالری آن کم است و چربی آن از خامه و سرشیر بسیار کمتر می ­باشد بنابراین میتواند جایگزین این محصولات شده و افرادی که از چربی پرهیز دارند می توانند آن را به جای فرآورده های چرب شیر مصرف نمایند.

پنیر لور به دلیل نمک کم برای افرادی که دارای فشار خون هستند مفید می باشد. این پنیر به دلیل چربی کمی که دارد برای افرادی که به چربی حساسیت دارن مفید می باشد.

انواع لور:

لورتازه :از جوشاندن پنیر به دست می­آید.

لور چنگی: به لور تازه مقداری نمک می­زنند و در خیک می­ریزند.

لور خشک: با خشکاندن لور در مقابل آفتاب و تورق آن، لور خشک به دست می­آید.

لور رهون: لور در هنگام خشک کردن درسینی روغن پس می­دهد که لور رهون (روغن لور) نام دارد. این ماده فقط مصرف دارویی دارد و دردرمان رماتیسم استفاده می­شود.

لور آرشه: از لور تازه بدون نمک آرشه ای درست میکنند که به آن لور آرشه گویند.

منابع:
۱- بارانی، ح. (۱۳۸۵). راهکارهای بومی برای تنوع بخشیدن به محصولات و کاهش ضایعات در فرآوری لبنیات (مطالعه موردی: زنجیرۀ تولید فراورده های لبنی در بین رمه گردانان البرز شرقی)، شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، اولین کنگره منطقه­ای، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

۲- ترکمان، م. (۱۳۶۹). آشنایی با جامعه عشایری ایران، شرکت چاپ و نشر ایران، تهران.

۳- احسانی، ع.، محمودی، ر.، فیض الله بیگی، ح.، رئیسی، م.، هاشمی، م.، رضائیان، الف، زارع، پ. (۱۳۹۱). مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، دوره ۹، شماره ۳۷، صفحات ۹۹-۹۳٫
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۴-۲-۱۳۹۴, ۱۲:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, ساینا70, نم نم بارون, قاصدک اسمانی, مریم خانومی 1, nazgitta, azam1360, negare, Akatora, mahsan3, mah taab, گلسان, مهرناز مامانی, Atefe joon, mayok



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد