خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لوز نارگیل

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
لوز نارگیل
مواد لازم:

شکر 2 پیمانه یا 200 گرم

آب ا پیمانه یا 100 گرم

پودر نارگیل 2 پیمانه یا 200 گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید وبه مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته شود .بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.

منبع:تهیه وتدوین :گروه سبک زندگی سیمرغ- سهیلا پهلوان زاده


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۸-۱۲-۱۳۸۹, ۱۲:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
aliehh, سمیه گلبانو, sara.yi, 1368Sheri, یاسی123, niloofar00, negin.s, گلسا90, tannaz.m, bahar666
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
4
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 10


محل سکونت : شیراز
ارسال: #2
RE: لوز نارگیل
سلام دوسی های مهربونWavesmile(1782)

میخوام اولین پستی که توی خانوم گل براتون میذارم کاری باشه که خودم امتحان کردم البته شاید خیلی ها بلد باشن والا منِ تنبل این کار واسم خیلی هیجان داشت البته با کمک آبجی جونم

angelic


**طرز تهیه لوز نارگیل با گلاب و بدون نیاز به فر ** Yum2


مواد لازم (چون امتحانی بود ما تمام مواد و نصف ریختیم)

پودر نارگیل:6 الی7 پیمانه
شکر: 600 گرم
آب و گلاب با هم: 4 پیمانه
پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه

مرحله اول - آب، گلاب و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود ولی مراقب باشید تا شیره زیاد نجوشد

(جوشیدن در حدی باشد که وقتی یک قاشق از شیره را برداشته و خالی کردید آخرین قطره شیره با غلظت بچکد یا وقتی میجوشه دونه های مروارید شکل به وجود بیاد یا وقتی یه قطره از شهد که سرد شده باشه رو اگه بین دو انگشت لمسش کنیم مثل نخی نازک بوجود بیاد)

مرحله دوم - شیره شکر را در ظرفی چینی یا پلاستیکی (چینی پیشنهاد میکنم) بریزید ولرم که شد باهمزن انقدر بزنید تا رنگ شیری پیدا کنه.

مرحله سوم - مخلوط پودر نارگیل را کم کم به شیره سرد شده اضافه کنید تا خمیر متوسطی و یک دستی درست بشه، بعد کف قالب لوز را کمی پودر نارگیل بپاشید و مخلوط را روی آن پهن کنید.

مرحله چهارم - روی لوز را پودر پسته ریخته با وردنه قطر مواد را به 2 سانتی متر پهن کنید

مرحله پنجم - مواد یکی دو ساعت در یخچال گذاشته، سپس خارج کرده و به شکل لوز برش داده در نهایت لوزهای برش خورده را کاملا از هم جدا کرده و در ظرف در دار گذاشته و در فریزر نگهداری کنید.


نکته های مهم

**در صورتیکه مایل هستید لوزهای رنگی داشته باشید بهتر است رنگ خوراکی را به شهد اضافه کنید.

**لوز نارگیل باید در فریزر نگهداری شود و کافیست نیم تا یک ساعت قبل از سرو از فریزر خارج شود.

**قطر لوز باید یک و نیم تا 2 سانت باشد.

**جوشیدن شکر وآب و گلاب باید به اندازه باشد زیاد جوشیدن باعث سفتی و کم جوشیدن باعث بدرنگی شیره میشود.
۱۳-۱۲-۱۳۹۱, ۰۲:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از bahar666 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, fafamm, گلسا90, هستی خاااله, z.arghavani, asal arya
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
88
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 242


محل سکونت : شیراز
ارسال: #3
RE: لوز نارگیل
با تشکر فراووووووووون از Galaxy و bahar666 عزیز
اینم لوز نارگیل من (بدون فر درست کردم) :

[تصویر:  20130307165314_1.jpg]

[تصویر:  20130307165336_2.jpg]

Flowerysmile
امضای Nooshin70
برای درد هایم نشانه می گذارم ...
تا یادم بماند ...
کجا دست خدا را رها کردم ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ عصر، توسط Nooshin70.)
۱۷-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Nooshin70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
NAHID.V, 1368Sheri, niloofar00, bahar666, سمیه گلبانو, negin.s, Galaxy, tannaz.m, z.arghavani, دختر شیرازی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
88
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 242


محل سکونت : شیراز
ارسال: #4
RE: لوز نارگیل
مجددا لوز نارگیل درستیدم! Yum2

[تصویر:  20130318102533_Photo1446.jpg]
امضای Nooshin70
برای درد هایم نشانه می گذارم ...
تا یادم بماند ...
کجا دست خدا را رها کردم ...
۲۸-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Nooshin70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Galaxy, 1368Sheri, tannaz.m, admin, z.arghavani, bahar666, دختر شیرازی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد