خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لیته انبه با تمبرهندی و رب انار

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
309
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 385


محل سکونت : ایران
ارسال: #1
لیته انبه با تمبرهندی و رب انار
مواد لازم :
- انبه درشت دو عدد
- تمر هندی یک بسته
- سرکه یک پیمانه
- فلفل قرمز دارچین یک قاشق چایخوری
- سیاه‌دانه دو قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا انبه‌ ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می‌کنیم سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل ، نمک ، سیاه‌دانه ، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم. در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.
(برگرفته از نت Flowerysmile)


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای mahasalbanoo
[
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ صبح، توسط mahasalbanoo.)
۶-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,317
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2025


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
لیته انبه با تمبرهندی و رب انار
مواد لازم:

انبه رسیده زرد: 4 عدد، بزرگ
شكر قهوه‌ای: 3 قاشق غذاخوری
تمبرهندی: 200 گرم
رب انار: 250 گرم
سركه سفید: 2 پیمانه
رازیانه باریان: یك قاشق غذاخوری
زنیان از خانواده رازیانه: یك قاشق مرباخوری
زیره سبز: یك قاشق مرباخوری
دارفلفل: 2 عدد
نمك: به مقدار لازم


روش تهیه:

1 - انبه را ریز خرد كرده. اگر دوست داشتید می‌توانید آن را نگینی یا حبه‌ای خرد كنید یا اینكه كاملا پوره كنید.

2 - انبه‌های خردشده را داخل قابلمه بریزید و شكر قهوه‌ای را هم به آن اضافه كنید.

3 - از یك ساعت قبل تمبرهندی را با سركه سفید خیس كنید و دستانتان را بشویید. بعد حسابی تمبرهندی و سركه سفید را چنگ بزنید تا به خورد هم روند. بعد از یك ساعت این تركیب را از صافی رد كنید و روی انبه‌ها بریزید.

4 - تركیب را روی حرارت كم به مدت 35 تا 40 دقیقه در حال جوشیدن هم بزنید.

5 - در این مرحله رب انار را اضافه كنید و هم بزنید تا با بقیه مواد تركیب شود.

6 - سپس رازیانه، زنیان، زیره و دارفلفل را همگی به شكل نیمكوب شده به همراه نمك اضافه كنید.

7 - اجازه بدهید این ادویه‌ها همراه تركیب فوق 2 دقیقه بجوشد این زمان نباید بیشتر شود چون باعث تلخ شدن لیته می‌شود.

8 - حالا وقت خاموش كردن حرارت است اجازه دهید لیته خنك شود. در ضمن این لیته نه باید خیلی آبكی باشد و نه خیلی غلیظ.

نکته:

شكر قهوه‌ای كه اتفاقا شكری طعم‌دهنده محسوب می‌شود معمولا در سوپرماركت‌های بزرگ و فروشگاه‌های معتبر در دسترس است به خصوص اینكه انواع چینی آن هم به بازار آمده! اگر نتوانستید شكر قهوه‌ای پیدا كنید می‌توانید به عنوان جایگزین از شكر معمولی استفاده كنید.

[تصویر:  20120912174145_105684_441.jpg]
امضای NAHID.V
خدايا دلم گرفته
۲۲-۶-۱۳۹۱, ۰۷:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از NAHID.V به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ترشی لیته بادمجان tanha28 18 29,338 ۲۶-۵-۱۳۹۵ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: asalkhanom
  ترشی لیته بادمجان کبابی Galaxy 17 9,393 ۲۶-۱-۱۳۹۵ ۱۰:۰۱ صبح
آخرین ارسال: مهرناز مامانی


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد