تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 41 رای - 2.68 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لیدی فینگر
#1

لیدی فینگر یا بیسکوئیت انگشتی است که تشکیل شده از:

تخم مرغ 4عدد زرده وسفیده از هم جدا
زرده تخم مرغ 2 عدد
کرم تارتار نصف قاشق چایخوری
شکر ریز 125 گرم
آرد ذرت50 گرم
آرد سفید100 گرم
پودر قند مقداری برای پاشیدن روی بیسکوئیت ها
وانیل نصف قاشق چایخوری
اسانس لیمو 2 قطره

واما طرز تهیه:
تمام 6 عدد زرده تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس لیمو باهمزن زده میشه تا کرم رنگ وکشدار بشه بعددر یک ظرف جدا سفیده ها+کرم تارتار خوب زده میشه تا حدیکه سفت بشه سپس به زرده هااضافه وآردهارو کم کم به ماد اضافه وبا لیسک دورانی بهم زده این مایع درقیف باسر ماسوره ساده به قطر 1 سانت ریخته روی سینی فر چرب شده به طول 5تا8 سانت قیف زده مقداری پودر قند پاشیده بمدت7 تا 10 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگرادپخته تاطلایی رنگ بشه اجازه دهید تا خنک بشه وبعد از کاغذ جدا کنید .

منبع:هنر آشپزی 68


اینم عکسش:

[عکس: 20130123102115_20111227154905_lay_ladyfingers.jpg]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#2

[عکس: 97964.JPG]

لیدی فینگر ها رو بیشتر تو دسر ها - تیرامیسو استفاده میکنن .
تو شارلوت هایی که فقط کناره هاش لیدی فینگر داره بیسکویتها رو بدون اینکه خیس کنیم توی دسر استفاده میکنیم .
ولی تو ترامیسو و بعضی از شارلوت ها حتما باید تو شربت خیس خورن .
ظاهر این بیسکویتها خشکه ولی توش خیلی نرم و لطیفه .

[عکس: 97963.JPG]

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد متوسط ( به دمای محیط رسیده باشن )
شکر 6 ق غ
ارد دو سوم پیمانه
وانیل ( من اسانس وانیل اسفاده کردم چون تو تجربه قبلی بوی تخم مرغ بدحوری اذیتم میکرد ولی اینبا اصلا بوی تخم مرغ نیومد )
پودر شکر 6 ق غ


طرز تهیه :
اگه شما بار اولتون هست که دارین لیدی فینگر درست میکنین . بهتره اول روی یک کاغذ روغنی با مداد پررنگ یا خودکار خطوطی به اندازه 7 سانت و به فاصله 4 سانتی از هم بکشین .

[عکس: 97961.JPG]

بعد از این کار کف سینی رو چرب کنین و کاغذ روغنی رو برگردونده تا طرف خودکاری زیر باشه .
اینکار باعث میشم کاغذ به سینی بچسبه و کارمون راحت باشه .

[عکس: 97962.JPG]
سفیده رو از زرده جدا میکنیم .

[عکس: 97960.JPG]


سفيده رو اينقدر هم ميزنيم تا کمی پف بکنه وقتی پره های همزن رو توش میزنیم شکلهای اینجوری داشته باشه .

[عکس: 97959.JPG]

بعد شکر رو قاشق قاشق به سفیده ها اضافه میکینم .

[عکس: 97958.JPG]

بعد دوباره با همزن هم میزنیم تا اینبار سفیده کاملا پف کنه و شکر توش حل بشه .

[عکس: 97957.JPG]
به اصطلاح مثل برف میشه . باز هم با پره های همزن امتحان کنیم و وقتی شکل های نوک تیز رو روی سفیده دیدیم زدن سفیده و شکر کافیه .

[عکس: 97956.JPG]

بعد زرده ها رو با اسانس وانیل مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم .

[عکس: 97955.JPG]

بعد زرده ها رو به سفیده ها اضافه کرده
[عکس: 97954.JPG]

و به ارومی به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم . البته با چنگال


[عکس: 97953.JPG]

بعد سه چهارم پیمانه ارد رو 7 بار الک میکنیم ( البته یکبار و سه بار هم میشه ولی هفت بار ایده ال ترین کیس هستش .)

[عکس: 97952.JPG]

کم کم ارد رو روی تخم مرغ ها الک کرده

[عکس: 97951.JPG]
بعد باز به ارومی و به صورت دورانی و فقط در یک جهت مواد رو با هم مخلوط میکنیم


[عکس: 97950.JPG]
باید مخلوط نهایی تون کاملا پفکی و نرم باشه اگه تند هم بزنین پف سفیده میخوابه .

بعد مایه مون رو توی قیف میریزیم . من از قیفهای یکبار مصرف استفاده کردم که واقعا کار باهاشون خیلی راحت هستش .

بعد روسینی با قیف از مایه مون به اندازه 7 سانت میریزیم .
البته کمی قیف رو کج بکنین تا بیسکویت هاتون توی سینی کج باشن .
البته اینکار مهم نیست میتونین همون صاف رو هم بکشین .

[عکس: 97949.JPG]

بعد روی بیسکویت ها رو با الک پودر شکر میپاشیم و 5 دقیقه صبر میکنیم و باز روشون پودر شکر پاشیده

[عکس: 97948.JPG]

البته این عکس مال سینی دوم من هستش که بدون اینکه کاغذ رو چرب کنم ریختم .

و تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه میزاریم تا بپزن .


بعد از 10 دقیقه سینی رو تو فر فورا میچرخونیم تا بیسکئیتها یکسان بپزن.

میتونین شکر اضافی سینی رو با کج کردنش بردارین ولی من چون سینیم بزرگ بود بیخیال شدم .

[عکس: 97947.JPG]

بعد 5 دقیقه دیگه هم میزاریم تو فر بمونه
بعد از فر دراورده و تند تند با کمک یک لیسک یا کفگیر که من با چاقو اینکارو کدم از کاغذ جدا میکینم .

چون اگه سرد بشه دیگه جدا کردنش خیلی سخته

[عکس: 97946.JPG]
اینم شارلوت من برای روز مرد با همین لیدی فینگر ها


[عکس: 97945.JPG]


پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#3
(1782)
مواد لازم :
تخم مرغ: ۴عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
آرد: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری


روش تهیه :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم.سپس سفیده‌ها را داخل ظرفی گود که از خشک و تمیز بودن آن مطمئن هستیم می‌ریزیم و با درجه تند همزن برقی شروع به هم زدن آن‌ها می‌کنیم
وقتی که سفیده‌ها را کاملا پف دادیم شکر را به همراه وانیل خیلی آرام به مواد اضافه می‌کنیم و آ‌ن‌قدر به هم می‌زنیم تا فومی شکل شود.
همین‌طور که به هم زدن ادامه می‌دهیم زرده‌ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام مواد را ۳۰ ثانیه مخلوط می‌کنیم.
پس از این‌که زرده‌ها تمام شدند، همزن برقی را کنار گذاشته و آرد را که از قبل با بیکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کرده‌ایم در ۳ مرحله متوالی به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک به شکل دورانی به خورد تخم مرغ‌ها می‌دهیم.
مایه را در قیف ریخته، داخل سینی روی کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و به شکل لوله‌ای به قد ۶ تا ۷ سانتی متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم.
ابعاد لیدی فینگرها تقریبا باید به اندازه یک شیرینی زبان باشد.
سینی را به‌مدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و وقتی بیسکویت‌ها کمی طلایی رنگ شدند آن‌ها را از فر خارج می‌کنیم.
این نوع بیسکویت در صنعت قنادی برای درست کردن انواع دسرها و کیک‌های مختلف کاربرد دارد که معروف‌ترین آ‌ن‌ها تیرامیسو وشارلوت هستند.

پاسخ }
#4
دوستای گلم من امروز با دستورشف طیبه پنیرخامهه ای و لیدی فینگردرست کردم بعدش هم باهاشون تیرامیسو درست کردم که امشب به بهره برداری میرسه :) :) خخخخ...پنیرخامه ایه خیلییی خوب بود با مال بیرون مونمیزد .لیدی فینگر و چون تاحالا مال بیرون واستفاده نکردم نمیدونم چطوریاس...وووو صدالبته هردوتاش باصرفه تر از بیرونه...اینم عکساش :)
[عکس: 20121220104721_.jpg]
اینم لینک دستورش
http://www.cheftayebeh.ir/2011/05/blog-post_22.html
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۱۸-۱۰-۱۳۹۱, ۰۶:۵۹ ب.ظ)سپیده صبح نوشته:  ببخشید سیما جون وانیل رو چقدر باید بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وانیل نصف ق چ عزیزم
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
لیدی فینگر بسییییار نرم لطیف خوشمزه وبا پف خیلی عالی

این دستور رو از یکی از دوستان که ساکن ایتالیا هستند گرفتم پس دستور اصیلی هست و خودم چندین بار به طور مرتب از همین دستور استفاده کردم و همیشه نصفشو همیجوری خوردیمFlowerysmile

تخم مرغ 3 عدد
شکر 5تا قاشق غذا خوری(بسته به زاعقه تغییر میکند)
آرد 50 گرم (یا3/4پیمانه)
وانیل 1ق چ
پودر قند به اندازه لازم

فر را روی درجه 180 گرم میکنید( باید یک ربع قبل از استفاده از فر فر را روشن کرد)
تخم مرغ ها که به دمای محیط رسیده اند را زرده و سفیده جدا میکنیم.زرده را با وانیل و نصف شکر میزنیم تا زرده کرم رنگ و کشدار شود.سفیده را میزنیم بعد نصف شکر را ریخته و به اندازه اای میزنیم که از ظرف نرسزد
.بعد آرد را که 3بار الک کردیم به زرده اضافه میکنیم در آخر سفیده را ریخته به آرامی قاطی میکنیم.
باید ماسوره گرد معمولی یا نایلون محکمی که سرش را بریدیم برمیداریم مواد را داخلش ریخته و در سینی که چرب کردیم و کاغذ پوستی انداخته لیدی فینگذر هارو میریزیم به طول 6 سانت با فاصله3سانتی
در مرحله بعدی مقداری پودر قند را روی آنها پاشیده چند دقیقه صبر میکنیم دوباره پودر قند میپاشیم لازم نیست اضافه پودر قند خالیشه این تجربه خودمه آخه تو فر خودش اب میشه
10 دقیقه میزاریم تو فر بعد سینی بر میگردونیم 3تا5دقیقه صبرو بعد ازفر درآورده. نکته مهم اینکه تا داغه برش دارید و جایی بزارید تا خنکشه.
پیشنهاد میکنم چندتا داغ داغ نوش جان کنید

علت ویرایش:حذف عکس کپی شده از وبلاگ شف طیبه
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#7
شاید خیلی خوشجل نباشن.دیگه دست تنهای توی حجم بالا بیشتر از 10 ساعت پای فر بودن.از صدای همزن چندشم میشد.ولی بی نهایت تیرامیسو ها مورد استقبال قرار گرفتن
فکر کن از 100 تا من حتی 1 ق هم نخوردم.اماHanghead

[عکس: 20130704084719_12.jpg]


[عکس: 20130704085209_13.jpg]

حاصل 36 تخم مرغ1 (49)
پاسخ }
#8
لیدی فینگر بسیار عالی و کاملا پوک و اسفنجی با دستور خوب سیما جونFlowerysmile
[عکس: 20140119112709_251020146825.jpg]

[عکس: 20140119113030_251020146827.jpg]

[عکس: 20140119113108_251020146828.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
تنبلیم شد تیرامیسو درست کنم تبدیل شد به لطیفهlaf
[عکس: 20140226124300_Photo0644.jpg]
محبوب بودنت را در همین لحظه باور کن.لحظه ای که دلی به یاد توست!Flowerysmile
پاسخ }
#10
(۰۵-۰۶-۱۳۹۳, ۰۱:۱۱ ب.ظ)سلورا نوشته:  دوستان سلام من بارها لیدی فینگر درست کردم با دستور شف طیبه
و دستورهای دیگه
ولی اصلا شکلش جالب نمیشه تخت میشه چرا تخت میشه
دوست دارم روش ترک بخوره ولی نمیخوره
به نظرتون مشکلم کجاست

عزیزم در صفحه اصلی دوستان دستورهای خیلی عالی قرار دادن یه نگاهی کنید متوجه میشین کجای کاراتون رو درست انجام ندادین.به نظر من موقع فولد کردن مواد این کار رو به آرامی انجام ندادین همین امر باعث تخت شدن لیدی فینگر ها شده .موفق باشی گلمFlowerysmile

(۰۶-۰۶-۱۳۹۳, ۱۲:۳۶ ق.ظ)سلورا نوشته:  ممنون دوست عزیزم نمیدونم اخه هر بار کلی وقت میزارم باز اونی نمیشه که میخوام ای کاش همزدن صحیح رو میگفتین

عزیزم به صورت دورانی وخیلی آروم با لیسک هم بزنید .صفحه اول همین تاپیک دستور سیما جون رو امتحان کنید با توضیح ایشون وبا وجود عکس از مراحل کار امیدوارم به نتیجه مطلوبی برسید 1 (49) موفق باشینFlowerysmile
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...