خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 41 رأی - میانگین امتیازات: 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لیدی فینگر

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
لیدی فینگر
لیدی فینگر یا بیسکوئیت انگشتی است که تشکیل شده از:

تخم مرغ 4عدد زرده وسفیده از هم جدا
زرده تخم مرغ 2 عدد
کرم تارتار نصف قاشق چایخوری
شکر ریز 125 گرم
آرد ذرت50 گرم
آرد سفید100 گرم
پودر قند مقداری برای پاشیدن روی بیسکوئیت ها
وانیل نصف قاشق چایخوری
اسانس لیمو 2 قطره

واما طرز تهیه:
تمام 6 عدد زرده تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس لیمو باهمزن زده میشه تا کرم رنگ وکشدار بشه بعددر یک ظرف جدا سفیده ها+کرم تارتار خوب زده میشه تا حدیکه سفت بشه سپس به زرده هااضافه وآردهارو کم کم به ماد اضافه وبا لیسک دورانی بهم زده این مایع درقیف باسر ماسوره ساده به قطر 1 سانت ریخته روی سینی فر چرب شده به طول 5تا8 سانت قیف زده مقداری پودر قند پاشیده بمدت7 تا 10 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگرادپخته تاطلایی رنگ بشه اجازه دهید تا خنک بشه وبعد از کاغذ جدا کنید .

منبع:هنر آشپزی 68


اینم عکسش:

[تصویر:  20130123102115_20111227154905_lay_ladyfingers.jpg]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۳۵ عصر، توسط Galaxy.)
۵-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, niloofar00, سمیه گلبانو, shamiiim, Atefe joon, faezeh.mi, elipari, معصومه سخنوری, mozhgan57
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: لیدی فینگر
[تصویر:  97964.JPG]

لیدی فینگر ها رو بیشتر تو دسر ها - تیرامیسو استفاده میکنن .
تو شارلوت هایی که فقط کناره هاش لیدی فینگر داره بیسکویتها رو بدون اینکه خیس کنیم توی دسر استفاده میکنیم .
ولی تو ترامیسو و بعضی از شارلوت ها حتما باید تو شربت خیس خورن .
ظاهر این بیسکویتها خشکه ولی توش خیلی نرم و لطیفه .

[تصویر:  97963.JPG]

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد متوسط ( به دمای محیط رسیده باشن )
شکر 6 ق غ
ارد دو سوم پیمانه
وانیل ( من اسانس وانیل اسفاده کردم چون تو تجربه قبلی بوی تخم مرغ بدحوری اذیتم میکرد ولی اینبا اصلا بوی تخم مرغ نیومد )
پودر شکر 6 ق غ


طرز تهیه :
اگه شما بار اولتون هست که دارین لیدی فینگر درست میکنین . بهتره اول روی یک کاغذ روغنی با مداد پررنگ یا خودکار خطوطی به اندازه 7 سانت و به فاصله 4 سانتی از هم بکشین .

[تصویر:  97961.JPG]

بعد از این کار کف سینی رو چرب کنین و کاغذ روغنی رو برگردونده تا طرف خودکاری زیر باشه .
اینکار باعث میشم کاغذ به سینی بچسبه و کارمون راحت باشه .

[تصویر:  97962.JPG]
سفیده رو از زرده جدا میکنیم .

[تصویر:  97960.JPG]


سفيده رو اينقدر هم ميزنيم تا کمی پف بکنه وقتی پره های همزن رو توش میزنیم شکلهای اینجوری داشته باشه .

[تصویر:  97959.JPG]

بعد شکر رو قاشق قاشق به سفیده ها اضافه میکینم .

[تصویر:  97958.JPG]

بعد دوباره با همزن هم میزنیم تا اینبار سفیده کاملا پف کنه و شکر توش حل بشه .

[تصویر:  97957.JPG]
به اصطلاح مثل برف میشه . باز هم با پره های همزن امتحان کنیم و وقتی شکل های نوک تیز رو روی سفیده دیدیم زدن سفیده و شکر کافیه .

[تصویر:  97956.JPG]

بعد زرده ها رو با اسانس وانیل مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم .

[تصویر:  97955.JPG]

بعد زرده ها رو به سفیده ها اضافه کرده
[تصویر:  97954.JPG]

و به ارومی به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم . البته با چنگال


[تصویر:  97953.JPG]

بعد سه چهارم پیمانه ارد رو 7 بار الک میکنیم ( البته یکبار و سه بار هم میشه ولی هفت بار ایده ال ترین کیس هستش .)

[تصویر:  97952.JPG]

کم کم ارد رو روی تخم مرغ ها الک کرده

[تصویر:  97951.JPG]
بعد باز به ارومی و به صورت دورانی و فقط در یک جهت مواد رو با هم مخلوط میکنیم


[تصویر:  97950.JPG]
باید مخلوط نهایی تون کاملا پفکی و نرم باشه اگه تند هم بزنین پف سفیده میخوابه .

بعد مایه مون رو توی قیف میریزیم . من از قیفهای یکبار مصرف استفاده کردم که واقعا کار باهاشون خیلی راحت هستش .

بعد روسینی با قیف از مایه مون به اندازه 7 سانت میریزیم .
البته کمی قیف رو کج بکنین تا بیسکویت هاتون توی سینی کج باشن .
البته اینکار مهم نیست میتونین همون صاف رو هم بکشین .

[تصویر:  97949.JPG]

بعد روی بیسکویت ها رو با الک پودر شکر میپاشیم و 5 دقیقه صبر میکنیم و باز روشون پودر شکر پاشیده

[تصویر:  97948.JPG]

البته این عکس مال سینی دوم من هستش که بدون اینکه کاغذ رو چرب کنم ریختم .

و تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه میزاریم تا بپزن .


بعد از 10 دقیقه سینی رو تو فر فورا میچرخونیم تا بیسکئیتها یکسان بپزن.

میتونین شکر اضافی سینی رو با کج کردنش بردارین ولی من چون سینیم بزرگ بود بیخیال شدم .

[تصویر:  97947.JPG]

بعد 5 دقیقه دیگه هم میزاریم تو فر بمونه
بعد از فر دراورده و تند تند با کمک یک لیسک یا کفگیر که من با چاقو اینکارو کدم از کاغذ جدا میکینم .

چون اگه سرد بشه دیگه جدا کردنش خیلی سخته

[تصویر:  97946.JPG]
اینم شارلوت من برای روز مرد با همین لیدی فینگر ها


[تصویر:  97945.JPG]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ صبح، توسط sima.)
۱۶-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۲۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
31 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نیوشا, مامي اروين, زهراخانوم, عشقم فقط..., مهرناز مامانی, memol.rm, niloofar00, دریا100, NAHID.V, 162, مامان سارینا, زهره جون, N-M, 1368Sheri, طاطا, shamiiim, mozhgan57, Atefe joon, Galaxy, elipari, پارانزیم, negin.s, mary900, elhaam, لی لی گل, .....gandom, دختر شیرازی, maryam1352, ZOHRE.COM, Golzar-khanOm, d-neqabdar
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
241
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 238


محل سکونت : ایران
ارسال: #3
RE: لیدی فینگر
(1782)
مواد لازم :
تخم مرغ: ۴عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
آرد: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری


روش تهیه :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم.سپس سفیده‌ها را داخل ظرفی گود که از خشک و تمیز بودن آن مطمئن هستیم می‌ریزیم و با درجه تند همزن برقی شروع به هم زدن آن‌ها می‌کنیم
وقتی که سفیده‌ها را کاملا پف دادیم شکر را به همراه وانیل خیلی آرام به مواد اضافه می‌کنیم و آ‌ن‌قدر به هم می‌زنیم تا فومی شکل شود.
همین‌طور که به هم زدن ادامه می‌دهیم زرده‌ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام مواد را ۳۰ ثانیه مخلوط می‌کنیم.
پس از این‌که زرده‌ها تمام شدند، همزن برقی را کنار گذاشته و آرد را که از قبل با بیکینگ پودر مخلوط کرده و ۳ بار الک کرده‌ایم در ۳ مرحله متوالی به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک به شکل دورانی به خورد تخم مرغ‌ها می‌دهیم.
مایه را در قیف ریخته، داخل سینی روی کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و به شکل لوله‌ای به قد ۶ تا ۷ سانتی متر از مایه روی کاغذ می‌گذاریم.
ابعاد لیدی فینگرها تقریبا باید به اندازه یک شیرینی زبان باشد.
سینی را به‌مدت ۲۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و وقتی بیسکویت‌ها کمی طلایی رنگ شدند آن‌ها را از فر خارج می‌کنیم.
این نوع بیسکویت در صنعت قنادی برای درست کردن انواع دسرها و کیک‌های مختلف کاربرد دارد که معروف‌ترین آ‌ن‌ها تیرامیسو وشارلوت هستند.

۲۵-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۴۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از مه گل به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پندار, *azar*, گلسان, Atefe joon, elipari, ترنم62
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: لیدی فینگر
دوستای گلم من امروز با دستورشف طیبه پنیرخامهه ای و لیدی فینگردرست کردم بعدش هم باهاشون تیرامیسو درست کردم که امشب به بهره برداری میرسه :) :) خخخخ...پنیرخامه ایه خیلییی خوب بود با مال بیرون مونمیزد .لیدی فینگر و چون تاحالا مال بیرون واستفاده نکردم نمیدونم چطوریاس...وووو صدالبته هردوتاش باصرفه تر از بیرونه...اینم عکساش :)
[تصویر:  20121220104721_.jpg]
اینم لینک دستورش
http://www.cheftayebeh.ir/2011/05/blog-post_22.html
امضای zig.rat
۳۰-۹-۱۳۹۱, ۰۱:۱۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, 162, nsomayeh, 1368Sheri, shamiiim, Atefe joon, elipari, azam1360, z.arghavani
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #5
RE: لیدی فینگر
(۱۸-۱۰-۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ عصر)سپیده صبح نوشته شده توسط:  ببخشید سیما جون وانیل رو چقدر باید بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وانیل نصف ق چ عزیزم
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۴-۱۱-۱۳۹۱, ۱۲:۳۱ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سپیده صبح, Atefe joon, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
109
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 131


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: لیدی فینگر
لیدی فینگر بسییییار نرم لطیف خوشمزه وبا پف خیلی عالی

این دستور رو از یکی از دوستان که ساکن ایتالیا هستند گرفتم پس دستور اصیلی هست و خودم چندین بار به طور مرتب از همین دستور استفاده کردم و همیشه نصفشو همیجوری خوردیمFlowerysmile

تخم مرغ 3 عدد
شکر 5تا قاشق غذا خوری(بسته به زاعقه تغییر میکند)
آرد 50 گرم (یا3/4پیمانه)
وانیل 1ق چ
پودر قند به اندازه لازم

فر را روی درجه 180 گرم میکنید( باید یک ربع قبل از استفاده از فر فر را روشن کرد)
تخم مرغ ها که به دمای محیط رسیده اند را زرده و سفیده جدا میکنیم.زرده را با وانیل و نصف شکر میزنیم تا زرده کرم رنگ و کشدار شود.سفیده را میزنیم بعد نصف شکر را ریخته و به اندازه اای میزنیم که از ظرف نرسزد
.بعد آرد را که 3بار الک کردیم به زرده اضافه میکنیم در آخر سفیده را ریخته به آرامی قاطی میکنیم.
باید ماسوره گرد معمولی یا نایلون محکمی که سرش را بریدیم برمیداریم مواد را داخلش ریخته و در سینی که چرب کردیم و کاغذ پوستی انداخته لیدی فینگذر هارو میریزیم به طول 6 سانت با فاصله3سانتی
در مرحله بعدی مقداری پودر قند را روی آنها پاشیده چند دقیقه صبر میکنیم دوباره پودر قند میپاشیم لازم نیست اضافه پودر قند خالیشه این تجربه خودمه آخه تو فر خودش اب میشه
10 دقیقه میزاریم تو فر بعد سینی بر میگردونیم 3تا5دقیقه صبرو بعد ازفر درآورده. نکته مهم اینکه تا داغه برش دارید و جایی بزارید تا خنکشه.
پیشنهاد میکنم چندتا داغ داغ نوش جان کنید

علت ویرایش:حذف عکس کپی شده از وبلاگ شف طیبه
امضای Azadeh-world
مرا بسپار در یادت به وقت بارش باران...نگاهت گر به آن بالاست و در رقص دعا قلبت مسال بید میلرزد <<<دعایم کن دعایم کن>>> که من <<<محتاج محتاجم>>>
سر سفره های سحر و افطارتون من رو فراموش نکنید
مشکلم قد تموم دنیاسDreamyeyesf
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۲۹ صبح، توسط Galaxy.)
۲۸-۳-۱۳۹۲, ۰۱:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Azadeh-world به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sadaf lover, طاطا, aysuda, shamiiim, Atefe joon, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد