تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مارمالاد ازگیل ژاپنی
#1
[عکس: 20130515100254_confiture-nefles.jpg]

مواد لازم:
- 2 کیلوگرم ازگیل ژاپنی
- 1 کیلوگرم شکر
- 10 گرم آگار رقیق شده با آب سرد

طرز تهیه:
دقت کنید که برای درست کردن مارمالاد با این میوه حتما باید از ازگیل های رسیده و نرم استفاده کنین
ازگیل ها رو پوست بگیرید و دانه های اون رو خارج کنین ، برای جلوگیری از تغییر رنگ کمی آبلیمو بهش بزنین
قسمت گوشتی میوه رو همرا شکر یک شب بزارین توی یخچال بمونه
روز بعد اون بزارین روی حرارت تا آبش کشیده بشه
بعد از 45 دقیقه آگار رو بهش اضافه کنین و از حرارت بردارین و توی شیشه ی استریل بریزین.
- به دلخواه خودتون توی مرحله ی پایانی میتونین بهش یه کم دارچین هم بزنین


[عکس: 20130515100450_976f7_ideal_weight_loss_3...16cd18.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مربای ازگیل ژاپنی Galaxy 0 6,703 ۳۱-۰۳-۱۳۹۱, ۱۱:۲۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy