خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مارمالاد ازگیل ژاپنی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
مارمالاد ازگیل ژاپنی
[عکس: 20130515100254_confiture-nefles.jpg]

مواد لازم:
- 2 کیلوگرم ازگیل ژاپنی
- 1 کیلوگرم شکر
- 10 گرم آگار رقیق شده با آب سرد

طرز تهیه:
دقت کنید که برای درست کردن مارمالاد با این میوه حتما باید از ازگیل های رسیده و نرم استفاده کنین
ازگیل ها رو پوست بگیرید و دانه های اون رو خارج کنین ، برای جلوگیری از تغییر رنگ کمی آبلیمو بهش بزنین
قسمت گوشتی میوه رو همرا شکر یک شب بزارین توی یخچال بمونه
روز بعد اون بزارین روی حرارت تا آبش کشیده بشه
بعد از 45 دقیقه آگار رو بهش اضافه کنین و از حرارت بردارین و توی شیشه ی استریل بریزین.
- به دلخواه خودتون توی مرحله ی پایانی میتونین بهش یه کم دارچین هم بزنین


[عکس: 20130515100450_976f7_ideal_weight_loss_3...16cd18.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
15-05-2013, 11:35 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مربای ازگیل ژاپنی Galaxy 0 6,598 20-06-2012, 11:29 AM
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد