تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مارمالاد انجیر
#1
انجیر 1 کیلو
شکر 1 کیلو
آب 1 لیتر
هل 7 عدد
زعفران به مقدار لازم

انجیر بعد شستن دم های اونو جدا کرده توی یک لیتر آب میزاریم بپزه
انجیر هارو از آب جدا میکنیم دونه های انجیر هم یا صافی میگیریم بعدش انجیر هارو با چرخ گوشت چرخشون میکنیم بعد با شکر و هل زعفران به آبی که صافش کردیم اضافه میکنیم بعدمیزاریم به مدت یک ساعت بپره/
که در نهایت میشه این/

[عکس: 20140818171556_180820141699.jpg]

خیلی خیلی خوشمزه میشه
به بزرگواری خودتون ببخشید که بهتر از این نتونستم توضیح بدمhih
لحظه ها را جمع کنید نه اشیا را.
پاسخ }