خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 2.74
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مارمالاد زردآلو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مارمالاد زردآلو
زردآلو ۱ کیلو

شکر ۸۰۰ گرم(با توجه به میزان شیرینی میوه تا یک کیلو هم متغیره)

ورقه ژلاتین ۱ عدد



زرد آلو ها رو بشورید و بگذارید آبش بره.

هسته زرد آلو ها رو دربیارید و توی غذاساز یا هر جور که دوست دارید به پوره تبدیل کنید.

شکر رو روی میوه پوره شده بریزید و بگذارید روی حرارت.

بعداز حدود ۴۵ دقیقه که پوره پخت و نرم شد ورقه ژلاتین رو که توی آب خیس داده بودیم به روش بن ماره حل میکنیم و به مواد درحال پخت اضافه میکنیم و هم میزنم.

بعد از ۵ تا۱۰ دقیقه شعله رو خاموش کنید و بگذارید سرد بشه.

مارماد رو داخل شیشه دربسته تمیز توی یخچال نگهداری کند.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۰-۱۰-۱۳۸۹, ۱۲:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, گل شقایق, shamiiim, negin.s, مهرناز مامانی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
397
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 487


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: مارمالاد زردآلو
(۱۳-۴-۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ عصر)گل نرجس نوشته شده توسط:  اگه بجای ورق ژلاتین ازپودرژلاتین استفاده کنیم چطوربایداستفاده کنم


با اجازه گیسو جون من جوابتون و میدم uhum
هر ورق بزرگ ژلاتین معادل 1 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین هست Clap
امضای shadii
تویی که مرا در سقوط میبینی تا به حال اندیشیده ای که شاید، تو خود وارونه ایستاده ای !!!
۱۳-۴-۱۳۹۰, ۰۳:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: مارمالاد زردآلو
(۱۳-۴-۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ عصر)رها... نوشته شده توسط:  گیسو جون
مارمالاد رو کی و چگونه استفاده می کنی؟
منظورم اینه برای شیرینی و ... استفاده می کنی یا صبحانه؟



هردوش رها جونی
هم برای صبحانه با خامه روی بیسکوییت و نون سوخاری خیلی فاز میده هم لای کیک یا روی شیرینی
من کلا اگه بخوام واسه خودم مربا درست کنم به فکر مجلسی بودنش نیستم تا اونجایی که بشه میوه هارو چوره میکنم میپزم که شیره ش نمونه و میوه ش رو بخورنuhumuhum

(۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ عصر)shivaa نوشته شده توسط:  
(۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۴۵ عصر)nahid24 نوشته شده توسط:  ورقه ژلاتین رو که توی آب خیس داده بودیم به روش بن ماره حل میکنیم
به روش بن ماره یعنی چی؟

یعنی ناهید جان باید روی حرارت غیر مستقیم آبش کنی...مثل حرارت کتریClap

مرسی شیوا جون

عزیزم اینجا رو مطالعه کن:
http://www.khanoomgol.com/thread-4764.html
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۴-۱۳۹۰, ۰۵:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نسرین کوچولو
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: مارمالاد زردآلو
[تصویر:  20130703212944_201307036296.jpg]

نیم کیلو زرد آلو داشتیم که خیلی کم شیرین و بی مزه بود
منم مارمالادش کردم hih
اول با هم وزن خودش شکر و یک لیوان آب پختم
بعد اب رو نصف کردم و زرد آلو ها رو ریختم تو میکسر تا پوره شد
گذاشتم روی حرارت و بهش 2-3 ق غ شربت بار اضافه کردم(شربت غلیظ آب و شکر و گلاب و کمی زعفران)
ژلاتین هم نزدم.

خیلی خوشمزه شد

[تصویر:  20130703212925_201307036288.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۲-۴-۱۳۹۲, ۰۸:۳۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, سمیه گلبانو, shamiiim, 1368Sheri, f.nik, نفس مامان, Atefe joon, مهرناز مامانی, خودمن
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
515
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2302


محل سکونت : مشهد
ارسال: #5
RE: مارمالاد زردآلو
[تصویر:  20150709203957_SAM_3256.JPG]
زرد الو 500 گرم
شکر 650 گرم
اب نصف پیمانه
هسته زرد الو رو دراوردم و به همراه آب و شکر روی حرارت متوسط گذاشتم تا بجوشه و شکر حل شه
بعد حرارت رو کم کردم و نیم ساعت زمان دادم تا زرد الو نرم شد
داخل غذاساز ریختم تا پوره شه
دوباره رو حرارت گذاشتم تا غلیظ شه
در اخر کمی زعفرون اضافه کردم و حرارت رو خاموش کردم
امضای mary n
[تصویر:  eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۴-۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ عصر، توسط mary n.)
۱۸-۴-۱۳۹۴, ۰۷:۴۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از mary n به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Amila, mahsan3, asra73, azam1360, ایران دخت, نسرین کوچولو, samaneh1990, Atefe joon, mozhgan57, مارال67

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد