تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 2.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مارمالاد زردآلو
#1
زردآلو ۱ کیلو

شکر ۸۰۰ گرم(با توجه به میزان شیرینی میوه تا یک کیلو هم متغیره)

ورقه ژلاتین ۱ عدد



زرد آلو ها رو بشورید و بگذارید آبش بره.

هسته زرد آلو ها رو دربیارید و توی غذاساز یا هر جور که دوست دارید به پوره تبدیل کنید.

شکر رو روی میوه پوره شده بریزید و بگذارید روی حرارت.

بعداز حدود ۴۵ دقیقه که پوره پخت و نرم شد ورقه ژلاتین رو که توی آب خیس داده بودیم به روش بن ماره حل میکنیم و به مواد درحال پخت اضافه میکنیم و هم میزنم.

بعد از ۵ تا۱۰ دقیقه شعله رو خاموش کنید و بگذارید سرد بشه.

مارماد رو داخل شیشه دربسته تمیز توی یخچال نگهداری کند.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۱۳-۰۴-۱۳۹۰, ۰۳:۱۹ ب.ظ)گل نرجس نوشته:  اگه بجای ورق ژلاتین ازپودرژلاتین استفاده کنیم چطوربایداستفاده کنم


با اجازه گیسو جون من جوابتون و میدم uhum
هر ورق بزرگ ژلاتین معادل 1 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین هست Clap
تویی که مرا در سقوط میبینی تا به حال اندیشیده ای که شاید، تو خود وارونه ایستاده ای !!!
پاسخ }
#3
(۱۳-۰۴-۱۳۹۰, ۰۵:۳۶ ب.ظ)رها... نوشته:  گیسو جون
مارمالاد رو کی و چگونه استفاده می کنی؟
منظورم اینه برای شیرینی و ... استفاده می کنی یا صبحانه؟



هردوش رها جونی
هم برای صبحانه با خامه روی بیسکوییت و نون سوخاری خیلی فاز میده هم لای کیک یا روی شیرینی
من کلا اگه بخوام واسه خودم مربا درست کنم به فکر مجلسی بودنش نیستم تا اونجایی که بشه میوه هارو چوره میکنم میپزم که شیره ش نمونه و میوه ش رو بخورنuhumuhum

(۰۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۴۸ ب.ظ)shivaa نوشته:  
(۰۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۴۵ ب.ظ)nahid24 نوشته:  ورقه ژلاتین رو که توی آب خیس داده بودیم به روش بن ماره حل میکنیم
به روش بن ماره یعنی چی؟

یعنی ناهید جان باید روی حرارت غیر مستقیم آبش کنی...مثل حرارت کتریClap

مرسی شیوا جون

عزیزم اینجا رو مطالعه کن:
http://www.khanoomgol.com/thread-4764.html
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
[عکس: 20130703212944_201307036296.jpg]

نیم کیلو زرد آلو داشتیم که خیلی کم شیرین و بی مزه بود
منم مارمالادش کردم hih
اول با هم وزن خودش شکر و یک لیوان آب پختم
بعد اب رو نصف کردم و زرد آلو ها رو ریختم تو میکسر تا پوره شد
گذاشتم روی حرارت و بهش 2-3 ق غ شربت بار اضافه کردم(شربت غلیظ آب و شکر و گلاب و کمی زعفران)
ژلاتین هم نزدم.

خیلی خوشمزه شد

[عکس: 20130703212925_201307036288.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20150709203957_SAM_3256.JPG]
زرد الو 500 گرم
شکر 650 گرم
اب نصف پیمانه
هسته زرد الو رو دراوردم و به همراه آب و شکر روی حرارت متوسط گذاشتم تا بجوشه و شکر حل شه
بعد حرارت رو کم کردم و نیم ساعت زمان دادم تا زرد الو نرم شد
داخل غذاساز ریختم تا پوره شه
دوباره رو حرارت گذاشتم تا غلیظ شه
در اخر کمی زعفرون اضافه کردم و حرارت رو خاموش کردم
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }