تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مارمالاد سیب
#1
من با اين مقدار مواد درست كردم:

سیب 500 گرم
شکر 300 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
سیب ها رو پوست میگیریم و هسته را خارج میکنیم شکر را روش میریزیم تا کمی آب بیندازه

[عکس: 20130304045937_1.jpg]

بعد از مدتي با يك پیمانه آب بگذارید کاملا بپزه تا غلیظ و کم آب بشه

[عکس: 20130304050333_3.jpg]

بعد با گوشت كوب یا با دستگاه غذا ساز پوره اش میکنیم.

[عکس: 20130304050627_4.jpg]

[عکس: 20130304050836_5.jpg]

تو اواخر پخت پودر ژلاتین رو با 3 قاشق غذا خوری آب بروش بن ماری حل مي كنيم مي ريزيم تو مارمالاد ...... بعدش هم وانیلش را مي زنيم تا عطرش بمونه..

وقتی از رو شعله برش میدارین مارمالادتون باید کاملا غلیظ و کم آب باشه ...

[عکس: 20130304050941_6.jpg]

[عکس: 20130304051126_7.jpg]

واقعاً خوشمزستYum2Yum2Yum2
83
پاسخ }
#2
[عکس: 20131130223315_DSC07908.jpg]
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#3
مارمالاد عاااااااالی منYum2
ممنون گلسان عزیزم(1782)
[عکس: 20131201122042_IMG_5442.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#4
خیلی خوشمزه شدYum2
همسری و پرهام خالی خالی میخوردنDunnof
[عکس: 20131216092026_240920146620.jpg]

[عکس: 20131216092357_240920146627.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۲۴-۰۹-۱۳۹۲, ۰۷:۱۷ ب.ظ)sammi نوشته:  سلام خانومای کدبانو
چند تا سیب که تو یخچال مونده و داره پلاسیده میشه رو دستم باد کرده میخوام یه بلایی سرشون بیارم اما نمیدونم مارمالاد بهتره یا مربا ؟ یا اصلا باید با میوه تازه درست کنم ؟Hanghead
عزیزم نیازی نیست سیب هاتون تازه باشن
منم سیب هام لک دار بودن
شما میتونید مارمالاد سیب،کمپوت یا حتی پای سیب و دسرهایی که نیاز به سیب داره درست کنید
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#6
دوستان گلم من همیشه مارمالاد رو اینجوری درست میکنم فقط سیب ها رو از وسط نصف میکنم دونه هاشو جدا میکنم وبا پوست میکس میکنم وبا شکر ویه پیمونه آب میذارم اصلآ پودر ژلاتین نمیزنم خیلی عالی و برای تمام کارام هم استفاده میکنمYum2

دستورشم یه استاد خیلی عالی که کارش حرف نداره Heartshape2Heartshape2uhumبهم داده چون تو قنادیها مقادیر زیادی درست میشه اصلآ پودر ژلاتین نمیزنن1 (49)


[عکس: 20131223162547_-0047.jpg]
[عکس: 20131223163203_-0049.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#7
[عکس: 20131230113446_15092013966.JPG]
نیلوفر جون چه جالب منم همیشه همینطوری درست میکنم
مارمالاد سیب و هویج و آب پرتقالYum2
دانی از زندگی چه می خواهم
من تو باشم...تو...پای تا سر تو
زندگی گر هزارباره بود
بار دیگر تو... بار دیگر تو
پاسخ }
#8
[عکس: 20140205163701_15112014026.JPG][عکس: 20140205163826_15112014028.JPG]
مارمالاد سیب و بادامYum2 ایندفعه با ژلاتین
دانی از زندگی چه می خواهم
من تو باشم...تو...پای تا سر تو
زندگی گر هزارباره بود
بار دیگر تو... بار دیگر تو
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20140520164901_IMG_7693.JPG]

Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
#10
[عکس: 20140529140951_2014-05-2818.29.01-1.jpg]
Yum2Yum2Yum2
پاسخ }