خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مارمالاد سیب

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
536
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4910


محل سکونت :
ارسال: #1
مارمالاد سیب
من با اين مقدار مواد درست كردم:

سیب 500 گرم
شکر 300 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
سیب ها رو پوست میگیریم و هسته را خارج میکنیم شکر را روش میریزیم تا کمی آب بیندازه

[تصویر:  20130304045937_1.jpg]

بعد از مدتي با يك پیمانه آب بگذارید کاملا بپزه تا غلیظ و کم آب بشه

[تصویر:  20130304050333_3.jpg]

بعد با گوشت كوب یا با دستگاه غذا ساز پوره اش میکنیم.

[تصویر:  20130304050627_4.jpg]

[تصویر:  20130304050836_5.jpg]

تو اواخر پخت پودر ژلاتین رو با 3 قاشق غذا خوری آب بروش بن ماری حل مي كنيم مي ريزيم تو مارمالاد ...... بعدش هم وانیلش را مي زنيم تا عطرش بمونه..

وقتی از رو شعله برش میدارین مارمالادتون باید کاملا غلیظ و کم آب باشه ...

[تصویر:  20130304050941_6.jpg]

[تصویر:  20130304051126_7.jpg]

واقعاً خوشمزستYum2Yum2Yum2
امضای گلسان
83
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۲-۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ صبح، توسط گلسان.)
۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۴۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
25 کاربر از گلسان به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, 162, رایکا, but_magic, elipari, باران جوینده, قند عسل, niloofar00, دختر شیرازی, shamim_13, parisanaz, mozhgan57, Atefe joon, N-M, طاهایا, *ماهک*, تپراک, افسانه 52, گلوريا, Zahra.O, حلمایی, vidia, یکتا20, azam1360
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #2
RE: مارمالاد سیب
[تصویر:  20131130223315_DSC07908.jpg]
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۹-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسان, بانوی مهربانی, مامان الی, mozhgan57, Elmira68, bernard, negin.s, 1368Sheri, niloofar00, Atefe joon, N-M, melody313, elipari, *ماهک*, monamona, گلسا 92, vidia, یکتا20
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #3
RE: مارمالاد سیب
مارمالاد عاااااااالی منYum2
ممنون گلسان عزیزم(1782)
[تصویر:  20131201122042_IMG_5442.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۱۰-۹-۱۳۹۲, ۱۲:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
18 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, bernard, N-M, melody313, maryam1352, elhaam, McQueen, negin.s, الهام پرتو, نازنین زیبا, elipari, *ماهک*, monamona, niloofar00, گلوريا, گلسان, vidia, یکتا20
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: مارمالاد سیب
خیلی خوشمزه شدYum2
همسری و پرهام خالی خالی میخوردنDunnof
[تصویر:  20131216092026_240920146620.jpg]

[تصویر:  20131216092357_240920146627.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۲۵-۹-۱۳۹۲, ۰۹:۲۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, maryam1352, *ماهک*, 1368Sheri, Atefe joon, ladybird68, McQueen, elhaam, mozhgan57, monamona, niloofar00, گلسان, vidia
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: مارمالاد سیب
(۲۴-۹-۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ عصر)sammi نوشته شده توسط:  سلام خانومای کدبانو
چند تا سیب که تو یخچال مونده و داره پلاسیده میشه رو دستم باد کرده میخوام یه بلایی سرشون بیارم اما نمیدونم مارمالاد بهتره یا مربا ؟ یا اصلا باید با میوه تازه درست کنم ؟Hanghead
عزیزم نیازی نیست سیب هاتون تازه باشن
منم سیب هام لک دار بودن
شما میتونید مارمالاد سیب،کمپوت یا حتی پای سیب و دسرهایی که نیاز به سیب داره درست کنید
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۲۵-۹-۱۳۹۲, ۰۸:۴۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sammi, mozhgan57, McQueen, monamona, گلسان, یکتا20

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #6
RE: مارمالاد سیب
دوستان گلم من همیشه مارمالاد رو اینجوری درست میکنم فقط سیب ها رو از وسط نصف میکنم دونه هاشو جدا میکنم وبا پوست میکس میکنم وبا شکر ویه پیمونه آب میذارم اصلآ پودر ژلاتین نمیزنم خیلی عالی و برای تمام کارام هم استفاده میکنمYum2

دستورشم یه استاد خیلی عالی که کارش حرف نداره Heartshape2Heartshape2uhumبهم داده چون تو قنادیها مقادیر زیادی درست میشه اصلآ پودر ژلاتین نمیزنن1 (49)


[تصویر:  20131223162547_-0047.jpg]
[تصویر:  20131223163203_-0049.jpg]
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۱۰-۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ عصر، توسط niloofar00.)
۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۴:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
21 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, مهرناز مامانی, McQueen, laleh joon, maryam1352, elipari, آیلین2, vidia, asal arya, گلسان, shamim_13, elhaam, N-M, monamona, دختر شیرازی, زریاس, یکتا20, mozhgan57, *ماهک*, عسل بابا, نرگس ارمان



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد