خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مارمالاد شیر و گلابی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مارمالاد شیر و گلابی
[عکس: 20130705190732_IMG_8330.jpg]

مواد لازم:
4 عدد گلابی متوسط
1 و 1/2 پیمانه شکر
2 پیمانه شیر
1 قاشق غذاخوری جوش شیرین


روش تهیه:
پوست و هسته گلابی رو جدا کرده ریز ریز کنین و با جوش شیرین مخلوط کنین و حد اقل نیم ساعت بذارینش کنار
بعد در صافی ریخته و با آب شستشو بدین و بذارین جوش شیرین از روی گلابی شسته بشه
جوش شیرین باعث میشه شیر دلمه نزنه و گلابی هم لطیف بشه

شیر و گلابی رو با هم مخلوط و حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که گلابی نرم بشه بپزین
بعد شکر رو اضافه کنین و حدود 3 ساعت (یا بیشتر، بسته به سفتی گلابی) با حرارت ملایم بپزین
در آخر باید رنگ تقریبا کاراملی به خودش بگیره
حالا مواد رو با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن پوره کنین

این مارمالا رو برای تزیین کیک و دسر هم میتونین استفاده کنین ولی معمولا با پنکیک سرو میشه و بهتره در میزان کم درست کنین تا به مدت طولانی باقی نمونه و بخاطر داشتن شیر زود مصرف بشه


[عکس: 20130705190747_IMG_8323.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
09-07-2013, 12:29 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد