تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مارمالاد گیلاس
#1
مواد لازم :

گیلاس بدون هسته 1 کیلو

شکر 800گرم

پودر ژلاتین

نصف قاشق چایخوری
ابتدا گیلاسها را بی هسته می کنیم
بعد گیلاسها رو در غذاساز می ریزیم تا میکس بشه

سپس شکر رو روش می ریزیم تا آب بندازه وقتی آب انداخت روی شعله کم می ذاریم
دقت کنید موقع پخت کف می کنه کفشو بگیرید

آخر پخت ژلاتین رو با یکی دو قاشق آب گرم مخلوط می کنیم و به مارمالاد اضافه می کنیم

و می ذاریم غلیظ بشه
دقت کنید نباید آبش کاملا بره چون وقتی خنک میشه کمی سفت میشه

[عکس: 20150617123814_a573.JPG]
پاسخ }