تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماست وکرفس کوهی
#1
این ماست در فصل بهار درکرمان وجاهایی که کرفس کوهی یافت می شود طرفدار زیاد داره
اگر از معجزه هاش بگم باور کردنی نیست ، برای افراد با فشار خون بالا خیلی خوبه....کرفس کوهی در این ماست یک طعم بی نظیر و تازه ای ایجاد می کند و وقتی اون میخورید تصور می کنید تو دل طبیعت هستید وعطر گیاهان کوهی را استشمام می کنید
این کرفس کوهی هست که برای ما از کوههای اطراف کرمان آوردن...خیلی نایابه!!! باید پخته بشه و مدت سه روز آبش عوض بشه تا تلخی آن از بین برود
[عکس: 20150510164536_IMG_8043.jpg]

وبعد که تلخی از بین رفت این سبزی را با ماست در یک ظرف در دار در جای گرمی می ذاریم تا دو روز که به عمل بیاد وسپس حالت کف دار در ماست ایجاد میشه وطعم کرفس به خورد ماست میره وبعد ماست آن را زیاد کرده وآماده خوردن کنار غذاها است تو این عکس مرحله بعد از تلخی گرفتنش...

[عکس: 20150510164800_IMG_8040.jpg]



[عکس: 20150510163757_IMG_8109.jpg]



البته این سبزی را ما بعضا با خورش قورمه سبزی هم استفاده می کنیم فوق العاده است!!
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#2
باز هم من آمدم با ماست وکرفس...تازه ..هنوز خوب جانیفتاده


مرحله به مرحله عکس گذاشتم...اول که چور و تیرهای کرفس را شسته و میذاریم روی پارچه آبش گرفته بشود زحمت من10

[عکس: 20150522165722_IMG_8230.jpg]




اینجا برگهاش را می بینید که شبیه به ترخون اما از نوع درشت برگ هست وصد البته تندی اش از ترخون خیلی بیشتره
[عکس: 20150522165931_IMG_8224.jpg]


مرحله بعد شستن و پختن و چند روز آب عوض کردنه که زحمت مادرجان بود...به عکس نرسیدودر نهایت اینجا مخلوط ماست و کرفس تند که منتظره فردا با ماست بیشتری مخلوط بشه

[عکس: 20150522165400_IMG_8277.jpg]

3جای همگی خالی
ا
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }