تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 2.61 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مافین اسفناج
#1

[عکس: 99227.jpg]

مواد لازم :
تخم مرغ درشت 3 عدد ( 1 ساعت میزاریم تو دمای محیط بمونه )
ماست 1 لیوان
کره ذوب شده نصف لیوان ( 100 گرم )
پودر شکر 1 ق م
نمک 1 ق چ
ارد ذرت 2 لیوان
پکینگ پودر 1 ق غ
ارد نصف لیوان
طرز تهیه :
پنیر سفید نگینی خرد شده 1 لیوان
برگ اسفناج 8 عدد ( خیلی ریز خرد میکینم )
طرز تهیه :
1 : تخم مرغ – و شکر رو با هم مخلوط میکنیم . بعد به ترتیب ماست – روغن رو هم با هم مخلوط میکنیم .
2 : ارد ذرت – ارد - نمک و پکینگ پودر رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
3 : بعد پنیر و اسفناج رو هم اضافه کرده و هم میزنیم .
4 : مایع مون رو تو قالب های مافین میریزیم ( قالب ها خیلی کوچک باشن بهتره ) برای اینکه مشخص بشه خیلی کوچکن میتونین با لیوان اب مقایسه کنین تو عکس . قالب بزرگ هم میشه استفاده کرد .
5 : توفر گرم شده با 180 درجه 20 تا 25 دقیقه میپزیم . ولرم سرو بشه بهتره .



[عکس: 99226.jpg]

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
[عکس: 20130103095839_124121941239_tarif.jpg]

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
یک سوم پیمانه روغن
یک سوم پیمانه ماست
4-5 شاخه ریحان تازه
1 پیمانه پنیر سفید فتا رنده شده
8 شاخه شوید
8 شاخه جعفری
15-20 شاخه اسفناج
1.5 پیمانه سرپر آرد
1قاشق غذاخوری سرپر بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه و سفید

روش تهیه:
اسفناج، ریحان، شوید و جعفری رو شسته و آبکش کنین و بعد ریز خرد کنین
تخم مرغ و روغن و ماست رو با هم زن خوب بزنین و سبزیها و پنیر رو اضافه و با قاشق مخلوط کنین
جوش شیرینو نمک و فلفل و آرد رو اضافه و مخلوط کنین تا خمیری شکل بشه(در صورت لزوم آرد اضافه کنین تا خمیر شل و نرمی بدست بیاد)

توی کپسول مافین رو از مواد پر کنین و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه بذارین تا خوب بپزه و روش طلایی بشه

 
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مافین اسفناج و سوسیس negin.s 0 1,405 ۳۰-۰۸-۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: negin.s