خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مافین تخم مرغ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
مافین تخم مرغ
[تصویر:  20140219105043_egg-muffins-1c3.jpg]

مواد لازم:
بیکن یا ژامبون 6 ورق
تخم مرغ 6 عدد
شیر 1/3 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
پنیر پارمزان 6 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
مقداری روغن مایه برای چرب کردن قالب

طرز تهیه:
ابتدا فر رو با دمای 200درجه روشن کنید

بیکن هارو داخل تابه بچینید و اونهارو سرخ کنید تا ترد شن
[تصویر:  20140219104628_egg-muffins-11.jpg]

[تصویر:  20140219104653_egg-muffins-6.jpg]

بیکن هارو خرد کنید
[تصویر:  20140219104713_egg-muffins-7.jpg]

تخم مرغ هارو با همزن بزنید تا رنگشون تغییر کنه
[تصویر:  20140219104736_egg-muffins-2.jpg]

بعد شیر رو به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید

پنیر پارمزان،نمک،فلف،جعفری خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید
[تصویر:  20140219104754_egg-muffins-3.jpg]

[تصویر:  20140219104818_egg-muffins-4.jpg]

6عدد قالب مافین رو چرب کنید و مایه رو داخل اونها بریزید
[تصویر:  20140219104838_egg-muffins-200.jpg]

روی مافین ها بیکن بگذارید و قالب رو به مدت 13تا15 دقیقه داخل فر بگذارید
[تصویر:  20140219104908_egg-muffins-8.jpg]

[تصویر:  20140219105006_egg-muffins-1b1.jpg]

[تصویر:  20140219105024_egg-muffins-0.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۳۰-۱۱-۱۳۹۲, ۱۰:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, loyee_15, N-M, قلب, negin.s, narenj*, 1368Sheri, niloofar00, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد