خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 2.62 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مافین سوسیس و ذرت

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مافین سوسیس و ذرت

مواد لازم:
1 قاشق سوپخوری کره نرم
½ فنجان آرد
½ فنجان آرد ذرت
2 و ½ قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
1 عدد تخم مرغ
¾ فنجان دوغ کم چرب
3 قاشق غذاخوری ماست
1 فنجان ذرت
4 عدد سوسیس

روش پخت:

قبل از هرچیز فر رو با دمای 200 درجه روشن کنین تا گرم بشه و داخل قالبهای مافین رو با کرخه نرم خوب چرب کنین(حدود 24 تا قالب مافین کوچیک میشه تقریباً)

در یک کاسه بزرگ، مواد خشک رو ترکیب کنین : آرد، آرد ذرت، شکر، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین.

در یک کاسه متوسط​​، مواد مرطوب رو ترکیب کنین: تخم مرغ، دوغ، ماست
خوب مخلوط کنید. هنگامی که مواد مرطوب با هم ترکیب شدن،دانه های ذرت رو اضافه و هم بزنید.

مخلوط دوغ رو به مخلوط آرد اضافه و هم بزنید تا زمانیکه فقط مخلوط بشن توجه کنین که زیاد هم نزنین

با قاشق از خمیر داخل قابل ها بریزین تا حدود سه چهارم قالب پر بشه
بعد سوسیسهارو به اندازه بند انگشت برش بدین و وسط خمیر فرو کنین

سینی رو داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار بدین تا سطحش طلایی بشه
خمیر رو خلال دندون تست کنین

بعد از اتمام پخت مافینهارو روی پایه خنک کننده بذارین تا کمی خنک بشن
با سس کچاب ،خردل یا هر سس دلخواه سرو کنین

[عکس: 20120626235430_Healthy-Mini-Corn-Dog-Muf...10x273.jpg]

این مافینها تا 3 روز داخل یخچال قابل نگه داری هستن
هر باز قبل از سرو در ماکروفر گرم و سرو کنین

ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



27-06-2012, 01:25 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مافین سوسیس - کالباس Galaxy 6 3,723 27-04-2014, 07:09 PM
آخرین ارسال: رها نبوی
  مافین اسفناج و سوسیس negin.s 0 1,397 20-11-2012, 12:16 PM
آخرین ارسال: negin.s


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد