تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 1.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مافین پرتقالی
#1

مواد لازم:

1 عدد تخم مرغ
1 فنجان شیر
1 پیمانه روغن مایع
1 فنجان شکر دانه ریز
آب 1عدد پرتقال و کمی از رنده پوستش
1 ق س بکینگ پودر
1،5 تا 2 فنجان آرد


روش تهیه:

تخم مرغ و شکر رو در یک کاسه حدود 5دقیقه میزنیم تا حجم دوبرابر بشه
شیر، روغن، آب پرتقال رو هم به ترتیب اضافه و بزنید و بعد رنده پوست پرتقال رو بریزین
آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنین و به ترکیب اضافه و مخلوط کنین.

قالب مافین رو چرب کنین و از مواد داخلش بریزین و بذارین تو فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه حدود 20
دقت کنین بسته به قدرت فر و گیرایی آرد زمان پخت میتونه تغییر کنه پس بعد از یه ربع چند بار با خلال دندون کیکتون رو چک کنین


[عکس: 20120827110617_ersg.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
(۰۶-۰۶-۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ ب.ظ)aminegar نوشته:  Clap با اینقدر مواد چند تا مافین میشه درست کرد؟

بستگی به حجم قالب داره ولی حدود 12 تا مافین معمولی میشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
[عکس: 20120917080749_DSC00097.JPG]

گیسو جون چرا مال من خیلی نارنجی نشده یعنی پوست پرتقال کم ریختمDunnofcrying
پاسخ }
#4
نارنجی که نمیشه این یه کم بیشتر تو فر مونده طلایی تره
بخاطر شیوه عکاسیه که این رنگی دیده میشهFlowerysmile
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20121103182114_PortakallekerliKurabiye.jpg]


مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ (و 1 زرده تخم مرغ)
1 پیمانه روغن
2 پیمانه دانه شکر
1 پیمانه شیر
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری جوش شیرین
رنده پوست 2 عدد پرتقال
آرد به میزان لازم
برای روی مافینها:شکر

روش تهیه:
روغن و شکر رو در یک کاسه ریخته با همزن میزنیم
تخم مرغهارو اضافه و خوب هم میزنیم
و بعد شیر و رنده پوست پرتقال رو میریزیم و مخلوط میکنیم
به جوش شیرین چند قطره آب لیمو یا سرکه سفید اضافه میکنیم و بعد به مواد اضافه و بکینگ پودر و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر خیلی نرمی به نرمی لاله گوش بدست بیاد
از خمیر به اندازه نارمگی برداشته گرد میکنیم و روشو زرده تخم مرغ میزنیم و شکر میپاشیم و کمی رنده پئست پرتقال میذاریم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته میگذاریم
سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه میگذاریم تا زمانیکه مافینها پخته و طلایی تیره بشن
شما میتونین از نیمی از مواد هم برای درست کردن مافینها استفاده کنین
همینطور میتونین برای اینکه مافین هاتون شکل یکدستی داشته باشن خمیر رو توی قالب مافین بریزین


[عکس: 20121103182238_IMG_8744.JPG]



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
گیسو جون تو دستور اول منظورتون از فنجون همون پیمانه ی اندازه گیریه؟
پاسخ }
#7
با دستور اول هرچند به اون خوشگلی نشد ولی خیلی خوشمزه بود
مرسی گیسو جون(1782)
[عکس: 20121223142209_DSC_0161.JPG]

[عکس: 20121223142255_DSC_0162.JPG]
[عکس: 1_oldsaheb.gif]
پاسخ }
#8
گیسو جان مثل همیشه دستور عملت عالی بود ممنون خانومی (1782)
با دستور اول(ایشونم امیر علی خان ما23)
[عکس: 20130106201306_.jpg]

[عکس: 20130106201946_.jpg]

وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
[عکس: 20131207190532_IMG__.jpg]
[عکس: 20131207190850_IMG__.jpg]
اینم بافتش
[عکس: 20131207190944_IMG__.jpg]
پاسخ }
#10
مرسی گیسو جون (1782)
قالب مافین نداشتم hih

[عکس: 20131209153354_100_5201.JPG]
پاسخ }