تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مافین پسته
#1
[عکس: 20150113121908_photo-48.jpg]

مواد لازم برای 12 مافین

1/2 پ کره یا مارگارین نرم شده در محیط
1 پ شکر
2 عدد تخم مرغ
1 ق چ وانیل
1 پ خامه ی ترش
5 قطره رنگ سبز خوراکی
2 پ آرد
2 ق چ ب پ
1/2 ق چ جوز
1/4 ق چ نمک
1 پ پسته ی خرد شده

طرز تهیه

1-فر را بروی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.قالب مافین را چرب کنید و کاغذ مافین بگذارید.
2-کره و شکر را در یک کاسه با همزن خوب بزنید تا کرمی مانند شود.تخم مرغ ها و وانیل را اضافه و بزنید.
3-خامه ی ترش را با مواد فولد کنید.رنگ خوراکی را اضافه کنید.
4-در یک کاسه ی دیگر آرد، ب پ ، نمک و جوز را مخلوط کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید.سپس پسته های خرد شده را با مایه ی مافین فولد کنید.
5-مایه را در قالب های آماده شده ی مافین تا 2/3 پر کنید.
6-سپس 2 ق غ شکر + 1/8 ق چ جوز را با هم مخلوط کنید و روی مافین ها بپاشید.
7-به مدت 20-25 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.سپس بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شوند سپس روی توری سیمی گذاشته تا کاملا سرد شوند.

[عکس: 20150113122927_photo-38.jpg]
27
[عکس: 20150113123007_photo-18.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
(۲۴-۱۰-۱۳۹۳, ۱۰:۳۳ ب.ظ)hengameh نوشته:  شهرزاد جون جایگزین خامه ترش چی می شه ریخت یک دنیا ممنون

هنگامه جان چون داخل ایران خامه ترش اماده وجود نداره
میتونی خامه بالای چربی 30 در صد رو با مقداری آبلیمو مخلوط کنی
یکشب در یخچال قرار داده شبیه خامه ترش میشه
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مافین پسته و زعفران با گلبرگ رز شکری Galaxy 0 586 ۰۶-۰۳-۱۳۹۴, ۱۱:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy