خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مافین پسته

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
مافین پسته
[تصویر:  20150113121908_photo-48.jpg]

مواد لازم برای 12 مافین

1/2 پ کره یا مارگارین نرم شده در محیط
1 پ شکر
2 عدد تخم مرغ
1 ق چ وانیل
1 پ خامه ی ترش
5 قطره رنگ سبز خوراکی
2 پ آرد
2 ق چ ب پ
1/2 ق چ جوز
1/4 ق چ نمک
1 پ پسته ی خرد شده

طرز تهیه

1-فر را بروی 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.قالب مافین را چرب کنید و کاغذ مافین بگذارید.
2-کره و شکر را در یک کاسه با همزن خوب بزنید تا کرمی مانند شود.تخم مرغ ها و وانیل را اضافه و بزنید.
3-خامه ی ترش را با مواد فولد کنید.رنگ خوراکی را اضافه کنید.
4-در یک کاسه ی دیگر آرد، ب پ ، نمک و جوز را مخلوط کرده و با مواد دیگر مخلوط کنید.سپس پسته های خرد شده را با مایه ی مافین فولد کنید.
5-مایه را در قالب های آماده شده ی مافین تا 2/3 پر کنید.
6-سپس 2 ق غ شکر + 1/8 ق چ جوز را با هم مخلوط کنید و روی مافین ها بپاشید.
7-به مدت 20-25 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.سپس بگذارید 10 دقیقه در قالب خنک شوند سپس روی توری سیمی گذاشته تا کاملا سرد شوند.

[تصویر:  20150113122927_photo-38.jpg]
27
[تصویر:  20150113123007_photo-18.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۱۰-۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ عصر، توسط 1368Sheri.)
۲۳-۱۰-۱۳۹۳, ۱۲:۳۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, mohammad reza, مریم خانومی 1, Akatora, Galaxy, elhaam, niloofar00, نسرین کوچولو, vidia, hengameh, z.arghavani, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
100
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 205


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: مافین پسته
(۲۴-۱۰-۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ عصر)hengameh نوشته شده توسط:  شهرزاد جون جایگزین خامه ترش چی می شه ریخت یک دنیا ممنون

هنگامه جان چون داخل ایران خامه ترش اماده وجود نداره
میتونی خامه بالای چربی 30 در صد رو با مقداری آبلیمو مخلوط کنی
یکشب در یخچال قرار داده شبیه خامه ترش میشه
۲۴-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Maryamho به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, hengameh


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مافین پسته و زعفران با گلبرگ رز شکری Galaxy 0 531 ۶-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ صبح
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد