تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مافین پسته و زعفران با گلبرگ رز شکری
#1
[عکس: 20150509183459_Pistachio-rose-saffron-fi...tlyYUM.jpg]

مواد لازم:
6 عدد سفیده تخم مرغ
150 گرم کره
2/3 پیمانه آرد
1/4 پیمانه بادام آسیاب شده
3/4 پیمانه پسته آسیاب شده
1 پیمانه شکر دانه ریز
2 نیشگون کوچک پودر زعفران
1 قاشق غذا خوری عسل
1/2 قاشق چای خوری گلاب

گل رز تازه
1 سفیده تخم مرغ هم زده
شکر دانه ریز


روش تهیه:
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنین
کره رو در یک تابه روی حرارت متوسط بذارید و تابه رو مدام بچرخونین تا کره ذوب بشه و نسوزه و کم کم بوی خوش کره بلند بشه و رنگش کمی قهوه ای بشه
وقتی کره تغییر رنگ داد تابه رو از روی حرارت وردارین و کره مذاب رو در کاسه بریزین

[عکس: 20150509182430_Butter-and-sugar.jpg]

در یک کاسه متوسط، شکر،پودر پسته و بادام و آرد و پودر زعفران رو هم بزنید تا ترکیب بشن بعد 6 سفیده تخم مرغ ر اضافه و اینقدر بزنین تا مایه کاملا یکدست بشه در آخر کره مذاب رو اضافه کنین و کمی هم بزنین تا مخلوط بشه

[عکس: 20150509182744_Batter.jpg]

قالب مافین رو با کره کاملا چرب کنین و آردپاشی کنین و با چند ضربه آرد اضافی رو دور بریزین
مواد رو داخل قالب ریخته روش کمی پودر پسته بپاشین و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که لبه های فقط شروع به قهوه ای شدن کنه قرار بدید


برای شکری کردن گلبرگ رز، سفید تخم مرغ رو در یک کاسه خوب بزنین و بعد با قلمو تمام سطح گلبرگهارو آغشته کنین و بعد در شکر دانه ریز بغلطونین تا سطحش شکری بشه
گلبرگ هارو روی توری فلزی بچینین تا کامل خشک و ترد بشه
(این گلبرگهای شکری خوراکی هستن)

[عکس: 20150509183144_Candied-rose-petals.jpg]

[عکس: 20150509183209_Candied-rose-petals.jpg]

بعد از پخت کیک ، عسل رو چند ثانیه در ماکروویو یا روی بخار کتری قرار بدید و بعد از ذوب شدن با گلاب مخلوط کرده با برس روی مافین ها بمالین با گلبرگ شکر ی تزیین و سرو کنین

[عکس: 20150509183309_Pistachio-financiers-.jpg]

ترجمه تیم محتوا سازی خانوم گل از سایت honestlyyum.com
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مافین پسته 1368Sheri 1 856 ۲۴-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Maryamho