خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 1.53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مانتی ترکمنی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #1
مانتی ترکمنی
مانتی ترکمنی که غذای مورد علاقه خودمه Yum2راحت و خوشمزه است این نوع پیچیدن مانتی مخصوص مردم ترکمنستان است مانتی در ترکمنستان غذای اصلی به حساب میاید .
مواد لازم خمیر .ارد 4 لیوان - تخم مرغ 1 عدد-نمک -و اب به میزان لازم
مواد لازم داخل مانتی:گوشت چرخ شده 300 گرم -پیاز متوسط 2 عدد که هم میشه رنده کرد و هم
خیلی خیلی ریز کرد به نظر من دومی بهتره.نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه : با مواد خمیر یک خمیر تقریبا" سفت درست میکنیم اگه خمیرتون نرم باشه در حین پختن اش و لاش میشه اونقدرا هم سفت نکنید که بازکردن خمیر مشکل شه خمیر رو که درست کردین میذارین یه نیم ساعتی خمیر استراحت کنه .من معمولا مواد گوشتی رو 2 الی 3 ساعت قبل با پیاز مزه دار میکنم و قبل از شروع کار نمک و فلفل ویزنم .خمیر استراحت داده شده را به 2یا3 قسمت تقسیم میکنیم .مواد گوشتی رو که قبلا" خوب باهم ورز میدیم خمیر رو با وردنه باز میکنم نازک به اندازه 2 میل متر .اگه تونستید خمیر رو مستطیل باز کنید هر خمیر باز شده رو به مربع های 8 یا 7 سانتی ببرید لازم نیست با متر اندازه بگیرین چشمی معلومه بعد توی هر مربع یه قلقی از گوشت بذارین و مثه بقچه بپیچین من در اخر مراحل رو با عکس میذارم من این مدل مانتی رو بخار پز میکنم تو ظرفای بخار پز قبلا" اب رو جوش میارم بعد صفحه بخار پز رو میذارم به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت با بخار میپزم بعد از اینکه پخت در ظرف میچینم روش مقداری کره میریزم میتونید کره را ذوب کنید تا به همه جاش برسه وروش جعفری خرد شده میریزم برای سس هم ماست رو با چنگال کمی میزنیم 2 حبه سیر رنده میکنیم و روی کل مانتی میریزیم و با لذت میل میکنیم یه نکته رو بگم مانتی با دستگاه بخار پز زیاد جالب نمیشه حتما" باید اب جوش بیاد بعد صفحه بخار پز رو بزارین این کار رو میتونید با یه دیگ و ابکش هم انجام بدبن ببخشید بچه ها نمیدونم چرا همه عکسارو نشون نمیده منم بقیه رو پیوست میکنم ولی ممکنه مراحل جابجا شه
شکل 1
[تصویر:  20120212071650_IMGA0570.JPG]
شکل 2 البته من برای نشون دادن برای داخلش خمیر گذاشتم
[i هر گوشه که روی هم میاد رو با دست فشار میدیم با باز نشه
[تصویر:  20120212072121_IMGA0572.JPG]
[تصویر:  20140203175121_IMGA0571.JPG]
[تصویر:  20140203175248_IMGA0583.JPG]
[تصویر:  20140203175329_IMGA0582.JPG]
[تصویر:  20140203175533_IMGA0578.JPG]
[تصویر:  20140203175643_IMGA0576.JPG]
[تصویر:  20140203175715_IMGA0575.JPG]
[تصویر:  20140203175748_IMGA0574.JPG]
[تصویر:  20140203175820_IMGA0573.JPG]
[تصویر:  20140203175849_IMG_9680.JPG]

علت ویرایش:آپلود عکسهای پیوستی
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۱-۱۳۹۲ ۰۶:۱۰ عصر، توسط niloofar00.)
۲۳-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
دفنــــــــه, عزیزخانم, بانو سمیه



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد