تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهی بخارپز
#1
مواد لازم :
فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) ۱۵۰ گرم
پیاز کوچک ۲عدد
یک عدد لیمو

نصف فلفل دلمه رنگی

۱۰۰ گرم خیار شور

۱۰۰ گرم سبزی خوردن

گوجه فرنگی

۱۰۰ گرم قارچ
پودر پیاز و نمک و زعفران و در صورت تمایل فلفل



طرز تهيه :
ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یکساعت با در بسته نگه میداریم.
سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .
سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی میریزیم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم.


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
این ماهی بخار پز ناهار دیروز ما ممنون از گیسوی عزیزFlowerysmile
[عکس: 20121110174133_.jpg]
پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
پاسخ }
#3
ماهی حلوا که به روش معمولی مارینه شد و با دمای کم بخارپز شد
[img][عکس: 20131030101028_IMG__.jpg][/img]
پاسخ }
#4
ماهی بخار پز ما
اول ماهی ها رو با عرق زنجبیل و عرق دارچین و نمک و فلفل چند ساعتی مزه دار میکنیم

ته ظرف یک لایه سیب زمینی ورقه شده میچینیم

[عکس: 20140207104527_.jpg]

روی سیب زمینی ها رو یک لایه پیاز ورقه شده می چینیم

[عکس: 20140207104609_.jpg]

ماهی های مزه دار شده را در لایه بعدی میچینیم

[عکس: 20140207104652_.jpg]

مقداری کره روی ماهی ها میگذاریم

[عکس: 20140207104751_.jpg]

درب ظرف را گذاشته و روی حرارت بسیار ملایم گذاشته و اجازه میدهیم ماهی با اب میان بافتی خودش پخته و سیب زمینی ها سرخ شود.

[عکس: 20140207104843_1.jpg]

ماهی ها رو به ظرف سرو منتقل و میییییییییل میکنیم

[عکس: 20140207103749_.jpg]
[عکس: 115.gif]

اینستای من @marziyeh_61
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...