تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهی سرخ شده در فر
#1
سلام به همه خانم گلهای عزیز
من این تاپیک را درست کردم چون این ماهی نه شکم پر هست و نه تو روغن سرخ میشه
مدیر های عزیز اگه این مطلب جاش اینجا نیست دیگه خودتون زحمت جابه جاییش را بکشید 83

خب بریم سراغ ماهیمون
من الان قزل الا درست کردم بقیه ماهی های چرب هم میتونن مورد استفاده قرار بگیرن
ماهی را با سس سویا ، زعفران، روغن کنجد یا زیتون ،فلفل سیاه ، زنجبیل رنده شده (اگه در دسترس نبود پودر زنجبیل) پودر تخم گشنیز ، نمک(در صورتی که سس سویا شور نباشه)، سیر و پیاز حلقه شده دلخواه دو سه ساعت میذاریم تا مزه دار بشه بعد فر را با دمای 200 درجه روشن میکنیم
ماهی را از سمت پوست روی یک ورقه فویل میگذاریم
[عکس: 20150210163705_20150201_113828.jpg]
و کناره های فویل را روی ماهی برمیگردونیم طوری روی ماهی را کامل بپوشونه
[عکس: 20150210163913_20150201_113846.jpg]
ماهی را در فر میذاریم بعد یک ربع تا بیست دقیقه روی فویل را باز میکنیم تا روی ماهی هم برشته بشه
هر وقت دیدید که روی ماهی طلایی شده ماهیتون اماده است از فر بیارید بیرون اما چون داغه از فویل جدا نمیشه بایدفویل دور ماهی را قیچی کنید یا قبل از اینکه بره تو فر زیر ماهی یه ردیف پیاز بذارید(من لیمو گذاشتم تلخ شد)
خب این از دستور پخت (این روش پخت تجربه منه)
اما من خودم چون عاشق ماهی سوخاری هستم وقتی روی ماهی یکم طلایی شد فر را کم میکنم (روی مینیمم میذارم ) حدود نیم ساعت
این طوری ماهی حسابی سرخ میشه (خشک میشه) و بعد که کمی سرد شد از فویل هم جدا میشه
اینم ماهی من بفرمایید 3
[عکس: 20150210165354_20150201_125938.jpg]
پاسخ }