خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی سرخ شده در فر

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
92
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 223


محل سکونت :
ارسال: #1
ماهی سرخ شده در فر
سلام به همه خانم گلهای عزیز
من این تاپیک را درست کردم چون این ماهی نه شکم پر هست و نه تو روغن سرخ میشه
مدیر های عزیز اگه این مطلب جاش اینجا نیست دیگه خودتون زحمت جابه جاییش را بکشید 83

خب بریم سراغ ماهیمون
من الان قزل الا درست کردم بقیه ماهی های چرب هم میتونن مورد استفاده قرار بگیرن
ماهی را با سس سویا ، زعفران، روغن کنجد یا زیتون ،فلفل سیاه ، زنجبیل رنده شده (اگه در دسترس نبود پودر زنجبیل) پودر تخم گشنیز ، نمک(در صورتی که سس سویا شور نباشه)، سیر و پیاز حلقه شده دلخواه دو سه ساعت میذاریم تا مزه دار بشه بعد فر را با دمای 200 درجه روشن میکنیم
ماهی را از سمت پوست روی یک ورقه فویل میگذاریم
[تصویر:  20150210163705_20150201_113828.jpg]
و کناره های فویل را روی ماهی برمیگردونیم طوری روی ماهی را کامل بپوشونه
[تصویر:  20150210163913_20150201_113846.jpg]
ماهی را در فر میذاریم بعد یک ربع تا بیست دقیقه روی فویل را باز میکنیم تا روی ماهی هم برشته بشه
هر وقت دیدید که روی ماهی طلایی شده ماهیتون اماده است از فر بیارید بیرون اما چون داغه از فویل جدا نمیشه بایدفویل دور ماهی را قیچی کنید یا قبل از اینکه بره تو فر زیر ماهی یه ردیف پیاز بذارید(من لیمو گذاشتم تلخ شد)
خب این از دستور پخت (این روش پخت تجربه منه)
اما من خودم چون عاشق ماهی سوخاری هستم وقتی روی ماهی یکم طلایی شد فر را کم میکنم (روی مینیمم میذارم ) حدود نیم ساعت
این طوری ماهی حسابی سرخ میشه (خشک میشه) و بعد که کمی سرد شد از فویل هم جدا میشه
اینم ماهی من بفرمایید 3
[تصویر:  20150210165354_20150201_125938.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۱۱-۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ عصر، توسط اعظم بانو.)
۲۱-۱۱-۱۳۹۳, ۰۴:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از اعظم بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
naghmeh24, mahsan3, mayok, mozhgan57, کیجا, مهلا گلي



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد