تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهی سرخ کرده
#1
من برای سرخ کردن ماهی فقط نمک و فلفل و زردچوبه میزنم و تو روغن سرخ می کنم
به همین راحتی hih ( خداییش کاری نداشت اما برای نظم فروم تاپیک ایجاد کردم uhum شاید بقیه ایده های دیگه ای داشته باشن برای سرخ کردن ماهی و بیان اینجا بگن تا منم یاد بگیرم hih )


[عکس: 20120618001759_20110624205436_IMG_0181.JPG]
پاسخ }
#2
ما هم همینطور سرخ میکنیم
یه کوچولو آرد معمولی هم روش میپاشیم و میذلریم تو روغن که نچسبه و برشته تر بشه
بعد هم با آب نارنج میزنیم به بدن
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
من ماهی رو 5_6 ساعت قبل تو سماق با کمی نمک می خوابونم بعد سرخش میکنم اینطوری هم بوش میره هم خوشششششششششششششمزه تره
امتحان کنید عااااااااااالی میشه
[email] [عکس: e8ed4y18ct9.png][/email]
پاسخ }
#4
جاتون خالی پریشب تصمیم گرفتم ماهی درست کنم
از شهروند پودر سوخاری آمون با طعم کنتاکی گرفته بودم امتحان کنم عالیییییییییییییییی بود.کاملا بوی ضخم ماهی رو گرفت
ماهی رو نیم ساعت توی این پودر که با اب قاطی کردم و زعفران و پیاز خوابوندم بعد ماهی ها رو توی همین پودر که این دفعه با آب قاطی نکردم زدم و سرخ کردم
واقعا عالی بود و همسری خوشش اومد چون بوی ضخم نمیداد.
خود پودر هم کلی ادویه و نمک داشت
[عکس: 20120201080044_DSC00467.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
ما ماهی رو مخصوصا ماهی های جنوبو توی آرد گندم و زرد چوبه می زنیم هم بوش کمتر می شه هم خوشمزه تر
پاسخ }
#6
من ماهی رو دو سه ساعت تو آبلیمو پیاز و زردچوبه و نمک می خوابونم. بعد تو یه ظرف آرد و زردچوبه رو مخلوط می کنم. و تو یه ظرف دیگه هم ماست می ریزم اول ماهیو تو ماست می غلتونم بعد توی مخلوط آرد و زردچوبه و بعد سرخ می کنم
فوق العاده خوشمزه می شه حتما امتحان کنیدYum2
[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }
#7
ما واسه درست کردن ماهی سوخاری، چند ساعت تکه های ماهی رو توی آبلیمو و نمک و فلفل و پیاز خرد شده مزه دار میکنیم،بعدش تکه ها رو توی آردی که با فلفل و دارچین مخلوط شده می چرخونیم، در آخر هم توی تخم مرغ زده شده با نمکو فلفلو دارچین میچرخونیمو سرخ میکنیم.
یه کم سخته اما نتیجش عالیهYum2

[عکس: 20120227150511_64.jpg]
خدایا تو که از حال دلم با خبری

چرا گریه هام نداره اثری؟؟
پاسخ }
#8
ما خوزستانیا ماهی تمیز میکنیم بهش نمک مزنیم کنار میذاریم بعد ارد و زردچوبه پودر لیمو فلفل قرمز پودر سیر مخلوط یعنی رنگ ارد زرد باشه ماهی رو توی ارد زده سرخ میکنیم توجه نمودی نه بوی بدی داره خیلی هم خوشمزه استتتتتتتتتتتhih
باران رحمت خدا همیشه میبارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
من ماهی رو نمک فلفل نیم کوب سیاه یه کم آویشن و کمی هم گلپر می زنم بعد سرخ می کنم البته تو فر بعد از سرخ شدن آب نارنج میزنم و نوش جان . گلپر بوی ماهی رو می گیره مخصوصا ماهی آزاد که پختش به خاطر بو و طعم تندش یکم سخته اما امگا 3 بالایی داره.Yum2


بالشی کنار بالشت می گذاری
حوا نیز اینگونه آدم را وسوسه کرد
غلت می زنی در بستری که - منم
حوا نیز اینگونه آدم را تسخیر کرد
پاسخ }
#10
من ماهی رو نمک و فلفل سیاه نیم کوب پیاز رنده شده سیر رنده شده و آب لیمو میزنم و استراحت میکنه.
آرد سفید نمک زردچوبه و ادویه ماهی میزنم و بعد از مخلوط کردن ماهی رو از مواد خابانده جدا میکنم و درون آرد میقلتونم و درون روغن سرخ میکنم.
من مواد خابانده را دور نمیریزم هم اصراف نمیشه هم یه چیزه خشمزه باهاش درست میکنم تا با ماهی خورد.
مواد رو(پیاز و سیر و .....)روی گاز میزارم آبش که گرفته شده گوجه خورد شده بهش میزنم و میزارم آروم بپزه و با ماهی و برنج سفید سرو میکنم.
یه نکته مهم:
هتما اول ماهی تابه را خوب گرم کنید بعد روغن بریزد تا هم روغن کمی مصرف کنید هم با داغ شدن روغن خواص آن از بین نره.Flowerysmile(1782)
پاسخ }