خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی سرخ کرده

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
ماهی سرخ شده
من برای سرخ کردن ماهی فقط نمک و فلفل و زردچوبه میزنم و تو روغن سرخ می کنم
به همین راحتی hih ( خداییش کاری نداشت اما برای نظم فروم تاپیک ایجاد کردم uhum شاید بقیه ایده های دیگه ای داشته باشن برای سرخ کردن ماهی و بیان اینجا بگن تا منم یاد بگیرم hih )


[تصویر:  20120618001759_20110624205436_IMG_0181.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ صبح، توسط sima.)
۳-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سرونازشیراز
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: ماهی سرخ شده
ما هم همینطور سرخ میکنیم
یه کوچولو آرد معمولی هم روش میپاشیم و میذلریم تو روغن که نچسبه و برشته تر بشه
بعد هم با آب نارنج میزنیم به بدن
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Sh!vA, سرونازشیراز, reyhane banoo
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
39
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 50


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ماهی سرخ شده
من ماهی رو 5_6 ساعت قبل تو سماق با کمی نمک می خوابونم بعد سرخش میکنم اینطوری هم بوش میره هم خوشششششششششششششمزه تره
امتحان کنید عااااااااااالی میشه
امضای narmin
[تصویر:  e8ed4y18ct9.png]
۳۰-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از narmin به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سرونازشیراز
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: ماهی سرخ شده
جاتون خالی پریشب تصمیم گرفتم ماهی درست کنم
از شهروند پودر سوخاری آمون با طعم کنتاکی گرفته بودم امتحان کنم عالیییییییییییییییی بود.کاملا بوی ضخم ماهی رو گرفت
ماهی رو نیم ساعت توی این پودر که با اب قاطی کردم و زعفران و پیاز خوابوندم بعد ماهی ها رو توی همین پودر که این دفعه با آب قاطی نکردم زدم و سرخ کردم
واقعا عالی بود و همسری خوشش اومد چون بوی ضخم نمیداد.
خود پودر هم کلی ادویه و نمک داشت
[تصویر:  20120201080044_DSC00467.JPG]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سرونازشیراز, ghashoghetalayi
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
176
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 172


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ماهی سرخ شده
ما ماهی رو مخصوصا ماهی های جنوبو توی آرد گندم و زرد چوبه می زنیم هم بوش کمتر می شه هم خوشمزه تر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۶ عصر، توسط azadehali.)
۱۲-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ماهی سرخ شده
من ماهی رو دو سه ساعت تو آبلیمو پیاز و زردچوبه و نمک می خوابونم. بعد تو یه ظرف آرد و زردچوبه رو مخلوط می کنم. و تو یه ظرف دیگه هم ماست می ریزم اول ماهیو تو ماست می غلتونم بعد توی مخلوط آرد و زردچوبه و بعد سرخ می کنم
فوق العاده خوشمزه می شه حتما امتحان کنیدYum2
امضای *nazanin*
[تصویر:  20120725115720_NAAA.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ عصر، توسط *nazanin*.)
۲۰-۱۱-۱۳۹۰, ۰۹:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *nazanin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
زهرا77



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد