خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی سرخ کرده

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
ماهی سرخ شده
من برای سرخ کردن ماهی فقط نمک و فلفل و زردچوبه میزنم و تو روغن سرخ می کنم
به همین راحتی hih ( خداییش کاری نداشت اما برای نظم فروم تاپیک ایجاد کردم uhum شاید بقیه ایده های دیگه ای داشته باشن برای سرخ کردن ماهی و بیان اینجا بگن تا منم یاد بگیرم hih )


[عکس: 20120618001759_20110624205436_IMG_0181.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 18-06-2012, 01:48 AM توسط sima.)
24-06-2011, 08:36 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: ماهی سرخ شده
ما هم همینطور سرخ میکنیم
یه کوچولو آرد معمولی هم روش میپاشیم و میذلریم تو روغن که نچسبه و برشته تر بشه
بعد هم با آب نارنج میزنیم به بدن
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
24-06-2011, 08:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
39
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 50


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ماهی سرخ شده
من ماهی رو 5_6 ساعت قبل تو سماق با کمی نمک می خوابونم بعد سرخش میکنم اینطوری هم بوش میره هم خوشششششششششششششمزه تره
امتحان کنید عااااااااااالی میشه
22-10-2011, 03:36 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: ماهی سرخ شده
جاتون خالی پریشب تصمیم گرفتم ماهی درست کنم
از شهروند پودر سوخاری آمون با طعم کنتاکی گرفته بودم امتحان کنم عالیییییییییییییییی بود.کاملا بوی ضخم ماهی رو گرفت
ماهی رو نیم ساعت توی این پودر که با اب قاطی کردم و زعفران و پیاز خوابوندم بعد ماهی ها رو توی همین پودر که این دفعه با آب قاطی نکردم زدم و سرخ کردم
واقعا عالی بود و همسری خوشش اومد چون بوی ضخم نمیداد.
خود پودر هم کلی ادویه و نمک داشت
[عکس: 20120201080044_DSC00467.JPG]
01-02-2012, 10:30 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
176
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 172


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ماهی سرخ شده
ما ماهی رو مخصوصا ماهی های جنوبو توی آرد گندم و زرد چوبه می زنیم هم بوش کمتر می شه هم خوشمزه تر
(آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2012, 07:56 PM توسط azadehali.)
01-02-2012, 07:55 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ماهی سرخ شده
من ماهی رو دو سه ساعت تو آبلیمو پیاز و زردچوبه و نمک می خوابونم. بعد تو یه ظرف آرد و زردچوبه رو مخلوط می کنم. و تو یه ظرف دیگه هم ماست می ریزم اول ماهیو تو ماست می غلتونم بعد توی مخلوط آرد و زردچوبه و بعد سرخ می کنم
فوق العاده خوشمزه می شه حتما امتحان کنیدYum2
(آخرین تغییر در ارسال: 09-02-2012, 09:49 PM توسط *nazanin*.)
09-02-2012, 09:48 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
360
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 425


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: ماهی سرخ شده
ما واسه درست کردن ماهی سوخاری، چند ساعت تکه های ماهی رو توی آبلیمو و نمک و فلفل و پیاز خرد شده مزه دار میکنیم،بعدش تکه ها رو توی آردی که با فلفل و دارچین مخلوط شده می چرخونیم، در آخر هم توی تخم مرغ زده شده با نمکو فلفلو دارچین میچرخونیمو سرخ میکنیم.
یه کم سخته اما نتیجش عالیهYum2

[عکس: 20120227150511_64.jpg]
27-02-2012, 05:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
25
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 11


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: ماهی سرخ شده
ما خوزستانیا ماهی تمیز میکنیم بهش نمک مزنیم کنار میذاریم بعد ارد و زردچوبه پودر لیمو فلفل قرمز پودر سیر مخلوط یعنی رنگ ارد زرد باشه ماهی رو توی ارد زده سرخ میکنیم توجه نمودی نه بوی بدی داره خیلی هم خوشمزه استتتتتتتتتتتhih
27-02-2012, 06:12 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 239


محل سکونت : تهران
ارسال: #9
RE: ماهی سرخ شده
من ماهی رو نمک فلفل نیم کوب سیاه یه کم آویشن و کمی هم گلپر می زنم بعد سرخ می کنم البته تو فر بعد از سرخ شدن آب نارنج میزنم و نوش جان . گلپر بوی ماهی رو می گیره مخصوصا ماهی آزاد که پختش به خاطر بو و طعم تندش یکم سخته اما امگا 3 بالایی داره.Yum2
27-02-2012, 06:27 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
187
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 123


محل سکونت : تهران
ارسال: #10
RE: ماهی سرخ شده
من ماهی رو نمک و فلفل سیاه نیم کوب پیاز رنده شده سیر رنده شده و آب لیمو میزنم و استراحت میکنه.
آرد سفید نمک زردچوبه و ادویه ماهی میزنم و بعد از مخلوط کردن ماهی رو از مواد خابانده جدا میکنم و درون آرد میقلتونم و درون روغن سرخ میکنم.
من مواد خابانده را دور نمیریزم هم اصراف نمیشه هم یه چیزه خشمزه باهاش درست میکنم تا با ماهی خورد.
مواد رو(پیاز و سیر و .....)روی گاز میزارم آبش که گرفته شده گوجه خورد شده بهش میزنم و میزارم آروم بپزه و با ماهی و برنج سفید سرو میکنم.
یه نکته مهم:
هتما اول ماهی تابه را خوب گرم کنید بعد روغن بریزد تا هم روغن کمی مصرف کنید هم با داغ شدن روغن خواص آن از بین نره.Flowerysmile(1782)
05-04-2012, 02:42 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد