خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی شوریده با تمبر هندی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
ماهی شوریده با تمبر هندی
مواد لازم:


ماهی شوریده ۱ عدد
تمبر هندی ۱ بسته كوچك
تره، گشنیز، نعناع، جعفری و ریحان خرد شده ۱ پیمانه بزرگ
آرد ذرت یا گندم ۱ قاشق غذاخوری
كره ۵۰ گرم
سیر رنده شده ۳ حبه
گوجه ‌فرنگی خرد شده ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمك و ففل قرمز به مقدار لازم




طرز تهیه:
بعد از شستن ماهی، آن را از كمر باز می‌كنیم تا به شكم برسیم. داخل شكم ماهی را خالی می‌كنیم و می‌شوییم.
به طوری كه شكم ماهی باز نشود و شكل آن به هم نخورد. تمبر هندی را با نصف لیوان آب كاملا مخلوط و صاف می‌كنیم تا مایه ترش رنگ و غلیظی به دست آید.

پیاز و سیر را نیز با كره تفت می‌دهیم. بعد سبزی‌ها را اضافه می‌كنیم. وقتی سبزی‌ها نرم شدند، آرد را می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌كنیم.
بعد هم مایع تمبر هندی را همراه نمك و فلفل به مواد می‌افزاییم.
سپس می‌گذاریم تا مایه كاملا‌ غلیظ شود. آنگاه مواد را از كمر درون ماهی ریخته و با نخ و سوزن ماهی را می‌دوزیم و در كاغذ آلومینیوم می‌پیچیم.
زمان پخت این ماهی یك ساعت و ده دقیقه در پنجره وسط فر و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد است.
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
فانتین, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد