تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*ماهی شکم پر در فر*
#1
ماهی سفید ماده در حدود5/1 كیلو 1عدد
پیاز 1 عدد
روغن مایع ذرت مقداری
سبزی معطر (نعناع , ترخان , گشنیز) 500 گرم
گردوی چرخ شده 250 گرم
رب انار 2/1 پیمانه
روغن زیتون 3/1 پیمانه
آبلیمو 3/1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
داخل گوش ماهی را باز می كنیمن , محل اتصایل آبشش ها را می بریم . آبشش های ماهی را در آورده و به دقت از داخل گوش و دهان تمیز كنید. با نوك كارد , فلس های ماهی را می گیریم . زیر شكم ماهی را سر تا سر چاك داده , محتویات داخل شكم ماهی را خالی می كنیم . ماهی را به دقت می شوییم و خشك می كنیم . اشپیل ماهی را در صافی ریخته و با دست ماساژ می دهیم تا پوست آن جدا شود . پیاز را خلال كرده در روغن سرخ می كنیم تا طلایی شود. اشپیل ماهی را به آن اضافه كرده , تف می دهیم . سبزی را به دقت تمیز كرده , می شوییم و خشك می كنیم . سپس سبزی را ریز خرد كدره آن را به اشپیل ماهی و پیاز سرخ شده اضافه می كنیم و كمی تف می دهیم . گردوی چرخ شده , رب انار و كمی نمك و فلفل نیز اضافه كرده , ماهی را به وسیله آبلیمو وروغن زیتون و نمك و فلفل , مزه دار می كنیم .به طوری كه تمام سطح روی آن و داخل شكم ماهی با این مواد مزه دار شود . بعد روی سطح بدن ماهی را با چاقو چند برش داده , داخل شكم آن را با موادی كه آماده شده پر كرده, می دوزیم . روی ماهی را می توانیم كمی زعفران حل شده در آب جوش بمالیم . بعد آن را در سینی فر چرب شده قرار داده و در فری كه با 350 درجه فارنهایت گرم كرده ایم , قرار می دهیم , تا كاملاً طلایی شود . قبل از اینكه در فر قرار بدهیم . یك چاك در دهان ماهی ایجاد كرده , یك تكه نخ را از دهان ماهی رد كرده به دم آن متصل می كنیم و گره می زنیم تا ماهی كمی حالت به خود بگیرد وشكل ظاهری آن زیباتر شود .

[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }
#2
Kate 
[عکس: 20120308123439_shekampor.jpg]

مواد لازم:
ماهی تازه: 2 عدد بزرگ
پیاز: 3 عدد بزرگ
گوجه فرنگی: 1 عدد بزرگ
لیمو ترش: 4 عدد
پودر لیمو عمانی: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2/1 لیوان
زنجبیل تازه کوبیده: 1 قاشق چایخوری
نمک،فلفل و ادویه ماهی: به مقدار لازم
سیر رنده شده: 5 حبه
گشنیز و جعفری ریز شده: 1 لیوان
طرز تهیه:
1. گشنیز و جعفری ریز شده را با سیر و زنجبیل کوبیده شده مخلوط کنید. سپس 2 عدد از پیازها را ریز خر کرده به مواد اضافه کنید.
2. آب دو عدد لیمو+پودر لیموعمانی و نمک،فلفل و ادویه را به مواد اضافه کرده روی مواد را روغن زیتون ریخته هم بزنید.

3. شکم ماهی ها را که قبلا تمیز کرده و شسته ایم را باز کرده از مواد پر کنید. 2 عدد لیموی باقی مانده را از وسط برش داده روی مواد داخل شکم ماهی بگذارید.
4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده ماهی ها را در ظرف گذاشته روی آن را با برس روغن زیتون بکشید. اگر از مواد باقی مانده بود روی سطح ماهی ها ریخته و با قاشق در تمام سطح ماهی پخش کنید.
5. 1 عدد پیاز باقی مانده+گوجه فرنگی را به صورت کلفت حلقه کرده روی سطح ماهی ها و کنار آن در ظرف بچینید. می توانید روی پیازها و گوجه فرنگی را کمی روغن زیتون بپاشید.

6. ظرف را به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت با حرارت ابتدا به مدت نیم ساعت 250 درجه سانتیگراد و سپس با حرارت 200 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا ماهی ها خوب برشته شوند.

[img] [عکس: yv5my7hppo9.png] [/img]
پاسخ }
#3
سلام با تشکر از nazaninجون وheliya joon من با ترکیب این دوتا دستور ماهی قزلآلا شکم پر درستیدم.سبزی گشنیز و جعفری بقیه دستور ازnazanin جون بود واسه اینکه ماهی به ظرفم نچسبه کف ظرفو با یه لایه پیاز میپوشونیم بوی ماهی هم گرفته میشهFlowerysmile[عکس: 20130225102856_DSC00229.jpg]
پاسخ }
#4
برای اولین بار بود که ماهی شکم پر پختم کلی ذوق کردمWavesmile
همه مهمونا دهنشون وا مونده بود.همسری هم کلی ذوقید (87)(87)(87)
داداشمم که ازم قول گرفت که دوباره براش بپزم آخه خیلی خیلییییییییییییییییییییی خومزه شده بود(1782)
برا مواد توش هم:پیاز سرخ کرم با گشنیز و مرزه کوهی و نعنا و آبلیمو و نمک و زردچوبه و اویه و سماق و زنجبیل و زرشک و زعفرانو گردو اضافه کردم
واقعا خوشمزه شده بود

[عکس: 20130527222428_DSC01994.JPG]
پاسخ }
#5
ماهی صبور موادش هم : با سبزی و سیر و تمبر هندی Yum2Yum2


[عکس: 20130718212332_DSC08126.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
[عکس: 20130810183708_170420071682-Copy.jpg]
پاسخ }
#7
ماهی شکم پر بندری



ماهی<سرخو سنگسر من زبیده گرفتم>
گشنیز
شنبلیله
پیاز
سیر
فلفل سبز<تند>
گوجه فرنگی رنده شده
تمر هندی
روغن مایع
ادویه و نمک و...


تمر هندی را درمقدار کمی آب خیسانده.سپس از آبکش رد کنید.
ماهی را با زعفرون آبلیمو نمک و فلفل مزه دار کنید.به مدت نیم ساعت و داخل یخچال بگذارید.
سبزی جات را شسته خرد کنید +پیاز +سیر+فلفلچرخ کنید و سپس در روغن مایع تفت دهید.[عکس: 20130813145110_170420071660-Copy.jpg]
زردچوبه و ادیه دلخواه را اضافه کنید.
گوجه فرنگی و کمی رب گوجه برای رنگ بهتر افزوده.
[عکس: 20130813145134_170420071663-Copy.jpg]در آخر تمر هندی را نیز اضافه کنید.

ماهی را با مواد پر کرده و در فر بپزید.

[عکس: 20130813145208_170420071667-Copy.jpg]برای اینکه ماهی به ظرف مورد نظر نچسبد با روغن ظرف را کمی چرب کنید و سپس ماهی را بگذارید و روی آنها را با فویل آلمینیومی بکشید.
آب نمیخواهد اضافه کنید .
[عکس: 20130813145232_170420071682-Copy.jpg]:yumi::yumi::yumi:
پاسخ }
#8
مواد میانی پیاز سرخ کرده با شوید + زرشک و کشمش+ زردچوبه نمک فلفل پورد لیمو عمانی Yum2Yum2

[عکس: 20130820150125_100_4541.JPG]
پاسخ }
#9
[عکس: 20130822171142_290420071792-Copy.jpg]:yumi:
ایندفعه با قزل Yum2
پاسخ }
#10
[عکس: 20130911135905_Namber3199.jpg]
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...