خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی کبابی با گشنیز پلو

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
88
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 293


محل سکونت :
ارسال: #1
ماهی کبابی با گشنیز پلو

مواد لازم
برای 6 تا 8 نفر


سیر رنده کرده 2 حبه

آب پیاز 5 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

ماست 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سفید به میزان لازم

پودر جوز 4/1 قاشق چایخوری

زعفران حل کرده الیت 2 قاشق سوپخوری

گشنیز کاملا" ریز خرد شده 2 قاشق سوپخوری

ماهی شیر خرد کرده 1 کیلو

برنج 4 پیمانه

گشنیز خرد کرده 500 گرم

کره و روغن 150 تا 100 گرم

نمک در صورت نیاز به میزان لازم

زعفران آب کرده الیت 3 قاشق چایخوری


چگونگی تهیه

ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کرده سیر، آب پیاز، روغن زیتون مولیناری و نمک و فلفل، پودر جوز،

محلول زعفران الیت و گشنیز را مخلوط کنید. اکنون ماهی را اضافه نموده کاملا" مخلوط نمایید.

به مدت 12 ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مزه دار شود. ماهی را به سیخ چوبی کشیده و در

تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا روغن داغ شود. سیخ های ماهی را در آن تفت

دهید تا برشته شوند. اکنون سیخ ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و تزیین کنید.

ابتدا برنج را مطابق دستور العمل های گذشته آماده کنید در ته قابلمه نچسب یا پلوپز روغن بریزید.

مقداری از برنج را داخل ظرف ریخته و روی آن گشنیز بپاشید اینکار را تکرار کنید تا برنج و گشنیز

کاملا" مخلوط شود و کره را روی آن قرار دهید و به مدت 45 دقیقه با حرارت متوسط دم کنید تا ته

دیگ ببندد. در این زمان پلو را در ظرف مناسبی برگردانید.

چون زعفران الیت دارای نمک است بهتر است از نمک استفاده نکنید
[عکس: 20120910134757_.jpg]
10-09-2012, 03:18 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد