خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ماهی کیلکا سوخاری

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
212
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 426


محل سکونت : سمنان
ارسال: #1
ماهی کیلکا سوخاری
ماهی کیلکا سوخاری
[تصویر:  20140119184114_20141029831.jpg]
مواد لازم:
ماهی کیلکا 1بسته
تخم مرغ 1 عدد
آرد گندم (آرد سوخاری هم میشه استفاده کرد ) 1 پیمانه
فلفل قرمز نصف ق چ
زرد چوبه 1 ق چ
پودر سیر 1/4 ق چ
آبغوره یا آب نارنج نصف استکان
عرق دارچین ( برای از بین بردن بوی ماهی ) 3 ق غ
نمک

ماهی ها را پاک کرده سر و دم و تیغ آن را جدا کرده و پس از شستشو در ظرفی ریخته و نمک و آبغوره و نصف ادویه هاو عرق دارچین و نمک را اضافه کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
آرد را باقیمانده ادویه ها مخلوط کرده و تخم مرغ را در ظرفی شکسته و با کمی زعفران کاملا مخلوط میکنیم .
حالا ماهی ها را یک بار در ظرف آرد می غلطانیم و بعد در ظرف تخم مرغ و یک بار دیگر در آرد و در روغن داغ سرخ میکنیم.
فقط دقت داشته باشید که زود سرخ میشه و باید کامل بالای سرش باشید.
ماهی کیلکا منبع عمده‌ای از ویتامین‌های مورد نیاز انسان را در بردارد و سرشار از ویتامین‌های A ، B ، E ، D و K می‌باشد.
از نقطه نظر ارزش غذایی، پروتئین عمده‌ترین قسمت بافت‌های ماهی‌ می‌باشد. ضریب جذب پروتئین ماهی در بدن انسان بالا و برابر 96 درصد می‌باشد.
امضای ghazalz
اللهم صل علی محمد وآل محمد
۲۹-۱۰-۱۳۹۲, ۰۷:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از ghazalz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, BanOo Sharghii, mosy, Galaxy, niloofar00, بی هنر
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
171
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 147


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: ماهی کیلکا سوخاری
[تصویر:  20140313233517_DSC00054.jpg]
بسیار خوشمزهYum2
امضای parvin*
۲۲-۱۲-۱۳۹۲, ۱۱:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از parvin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بی هنر, مهرناز مامانی, ghazalz



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد