تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متبل بادمجان- غذای لبنانی خوشمزه
#1
مُطَبّل
[عکس: 20111215215400_Jordanian-Lebanese-Food-5-L-300x200.jpg]

مواد لازم:
بادنجان یک کیلوگرم
ارده سه قاشق سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
بادنجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.

ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.
instageram: ir_ladies_fitness
پاسخ }
#2
بادمجان کبابی شده 3عدد بزرگ
ارده 1.3 لیوان
ماست سفت 4 ق غ
نمک
گردو به دلخواه
در صورت تمایل نصف ق غ آب لیمو ترش
سیر 4 حبه
روغن زیتون 1ق غ
بادمجان را بعد از کباب کردن پوست کنده و می کوبیم و سیر را رنده و به آن اضافه میکنیم بعد ارده را اضافه و هم میزنیم وبعد ماست و نمک و روغن و گردو و خوب هم میزنیم تا یک دست شود
من همیشه چشمی درست میکنم بنابر این شما با یک بار درست کردن میتونید مقدار ارده و ماست و سیرش رو بر اساس ذائقه تون تغییر بدید خیلی خوشمزه استYum2Yum2 اگه یه بار درست کنید مشتریش میشیدhih
ببخشید تزیینش خیلی عجله ای شد
[عکس: 20121013145005_20121012121304_DSC_00101.jpg]

توجه!!!!!!!!! این غذا خیلی گرمه و بهتره بعد از اون ماست و خیار یا میوه بخوریدhih
[عکس: 1_oldsaheb.gif]
پاسخ }
#3
(۲۲-۰۷-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ ب.ظ)مژگان. ر نوشته:  ببخشید خانوم طلایی مهربون
میتونم بپرسم ارده چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Dunnof

عزیزم ارده از کنجد تهیه میشه و خواص خیلی زیادی داره.
سبزی خرد کنی ها دارن
[عکس: 1_oldsaheb.gif]
پاسخ }
#4
[عکس: 20140504140242_Mutabbal-8-Somali-Food-Blog.jpg]

مواد لازم:
بادمجان 2 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 1/4 قاشق چایخوری
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری
ماست 1 پیمانه
ارده 1/2 پیمانه
آبلیمو 1/4 پیمانه

دانه های انار-روغن زیتون-سماق برای تزیین

طرز تهیه:

[عکس: 20140504135815_Mutabbal-2-Somali-Food-Blog.jpg]

بادمجان هارو دو نیم کنید و 2 قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل روی اونها بپاشید و برای 40 دقیقه داخل فر با دمای 220 درجه بگذارید تا نرم شن
[عکس: 20140504135851_Mutabbal-3-Somali-Food-Blog.jpg]

و یا بادمجان هارو 15 دقیقه روی اجاق گاز کباب کنید و برای اینکه راحت تر پوستشون کنده شه و نرم شه، بادمجانهارو داخل فویل بپیچید و 10 دقیقه بعد پوست بکنید
[عکس: 20140504135958_Mutabbal-4-Somali-Food-Blog.jpg]

بادمجانهارو ساطوری کنید
[عکس: 20140504140043_Mutabbal-5-Somali-Food-Blog.jpg]

بادمجانهای ساطوری رو داخل کاسه بریزید و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید
[عکس: 20140504140111_Mutabbal-6-Somali-Food-Blog.jpg]

ظرف محتوی متبل رو داخل یخچال بگذارید که تا زمان سرو خنک شه
[عکس: 20140504140146_Mutabbal-7-Somali-Food-Blog.jpg]

متبل رو داخل ظرف سرو بریزید و با روغن زیتون،دانه های انار و سماق تزیین کنید

[عکس: 20140504140344_Mutabbal-10-Somali-Food-Blog.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
ما بهش میگیم بابا غنوج
یعنی در اصل لبنانیا میگنhih
خوشمــــــــــزه است و مقوی
میزان ماست نصف ارده و کمی هم گردو
تقریبا مثل ارسال 2
[عکس: 20150119224045_IMG_4294.JPG]

[عکس: 20150119231131_IMG_4300.JPG]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
[عکس: 20150120231510_IMG_4301.JPG]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کباب بادمجان-غذای ترک- minaarash 0 934 ۱۹-۰۴-۱۳۹۳, ۱۱:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: minaarash
  فلافل ( غذای لبنانی) *sadaf* 0 990 ۰۹-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: *sadaf*