خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای آلبالو

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
مربای آلبالو
[تصویر:  20130301212847_99657.jpg]

مواد لازم :

البالو ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو

نصف لیمو

طرز تهیه :

البالو ها رو تمیز میشوریم و هسته هاشو در میاریم و میریزیم تو قابلمه ای که میخوایم مربا رو توش بپزیم و شکر رو روش میریزیم و میزاریم ۱ شب تو یخچال بمونه البالو اب خودشو پس میده و این البالوهارو تو حرارت زیاد میزاریم و مدام کف روی مربا رو برمیداریم وقتی کمی غلیظ شد لیمو رو فشار میدیم و ابشو وی البالو ها رو میریزیم و از روی حرارت برداشته و میزاریم تا خنک بشه و بعد میریزیم تو شیشه و درشو میبندیم و میزاریم تو یخچال هر وقت دلمون خواست نوش جان میکنیم
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۳۷ عصر، توسط Galaxy.)
۱۴-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۱۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, مریم گلبانو, طاطا, shamiiim, hekmati009, فاطمه مامی پارسا
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: مرباي البالو
[تصویر:  20111219141407_98585.jpg]

این هم مربای البالو با گردو .
مربای البالوم شکرک زده بود روش کمی اب جوش ریختم و و ریختم تو غذاساز بعد و کمی گردو اسیاب شده (درشت باشه بهتره) تا زیر دندون احساس بشه . و گذلاشتم روی حرارت ملایم و 5 - 10 دقیقه بعد برش داشتم خیلی خوشمزه میشه .
مزه تازه ای میده .
ClapGigglesmile
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۰۴:۵۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, niloofar00, طاطا, shamiiim
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #3
RE: مرباي البالو
با اجازه ی سیما جون اینم مرحله به مرحله ی پخت مربای آلبالو که من عااااااااااااااااشق این مربامYum2
اول شستن آلبالوها به قول آبجیم له نشه هااااااااااااااااااااااااااSwear
[تصویر:  20120716180308_DSCF0400.JPG]
بعد هسته ها رو جدا میکنیم بازم آبجیم میگه له نکنی هاااااااااااااااااا آلبالو باید درسته باشه نه له شده Swearدر طی مرحله ی هسته جدا کنی شکر پاشی هم میشه تا آلبالو ها آب بندازن و شکر باعث بشه درسته بمونن
[تصویر:  20120716180515_DSCF0401.JPG]
[تصویر:  20120716180612_DSCF0404.JPG]
بعد اینکه آلبالو ها آبشونو پس دادن میزاریم رو شعله بپزه کف روشم جمع میکنیم و زیاد هم نمیزنیم که له نشهDunnof1 (49)
[تصویر:  20120716180822_DSCF0421.JPG]
[تصویر:  20120716180946_DSCF0426.JPG]
بعدم که اینطوری از همه جا جوشید و غلظتش اندازه شد تمومهDreamyeyesfYum2
[تصویر:  20120716181040_DSCF0433.JPG]
[تصویر:  20120716181129_DSCF0457.JPG]
بعدم اینطوری واسه آبجی تون سهمشو کنار بزارین Hangheadhih
[تصویر:  20120716181235_DSCF0458.JPG]
[تصویر:  20120716181324_DSCF0462.JPG]
و اینم ته ماجرای پخت مربای آبجی hihدوستت دارم آبجی خانم (1782)
[تصویر:  20120716181422_DSCF0465.JPG]
خوشمزه ست مامانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Yum2
امضای naz bano
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ عصر، توسط naz bano.)
۲۶-۴-۱۳۹۱, ۰۷:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از naz bano به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, 162, niloofar00, مریم گلبانو, طاطا, sedigh1265, پر از ايده هاي جديد, negin.s, shamiiim, پوپک20, azita rasouli, ma.sarani88, فاطمه مامی پارسا, maman maryami, مهربان بانو63, هستی مظاهری
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #4
RE: مرباي البالو
من با اجازه سیما جون جواب بدم Hangheadببخشید البته hih
900جون معمولا آبلیمو میزنن شکرک نزنه دلیلش همینه ولی اگه غلظتشو به اندازه بر داری لازم به آبلیمو نیست این مربایی که بالا عکساشم گذاشتم یه سال تضمین میکنم شکرک نمی زنه معمولا هم مربای خونه آبجیم اینا یه سال میمونه خونه خودمون چون این جانب خیلی شکمو هستم به مرحله شکرک نمی رسهhihhihYum2همین خیلی زور بزنه 3 ماهه تمومه مرباهاDunnofYum2Yum2Yum2Yum2
تقصیر منم نیست بس که خوشمزه هستش آدم دلش نمی یاد تو یخچال بمونه oofoofoof
امضای naz bano
۲۶-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از naz bano به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, هستی مظاهری
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مرباي البالو
مرباي آلبالو Yum2[تصویر:  20120811185744_DSC00167.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۱-۵-۱۳۹۱, ۰۸:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, ladybird68, monamona, f.nik, طاطا

تبلیغات

کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,387
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 13756


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #6
RE: مرباي البالو
[تصویر:  20130518105057_DSC02912.JPG]
امضای ایران دخت
[تصویر:  20161102153558_SO13.jpg]
۲۸-۲-۱۳۹۲, ۱۲:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از ایران دخت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, niloofar00, ladybird68, melody313, مریم گلبانو, f.nik, negin.s, shamim_13, vidia, فاطمه مامی پارسا



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد