تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای آلبالو
#1
[عکس: 20130301212847_99657.jpg]

مواد لازم :

البالو ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو

نصف لیمو

طرز تهیه :

البالو ها رو تمیز میشوریم و هسته هاشو در میاریم و میریزیم تو قابلمه ای که میخوایم مربا رو توش بپزیم و شکر رو روش میریزیم و میزاریم ۱ شب تو یخچال بمونه البالو اب خودشو پس میده و این البالوهارو تو حرارت زیاد میزاریم و مدام کف روی مربا رو برمیداریم وقتی کمی غلیظ شد لیمو رو فشار میدیم و ابشو وی البالو ها رو میریزیم و از روی حرارت برداشته و میزاریم تا خنک بشه و بعد میریزیم تو شیشه و درشو میبندیم و میزاریم تو یخچال هر وقت دلمون خواست نوش جان میکنیم
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2

[عکس: 20111219141407_98585.jpg]

این هم مربای البالو با گردو .
مربای البالوم شکرک زده بود روش کمی اب جوش ریختم و و ریختم تو غذاساز بعد و کمی گردو اسیاب شده (درشت باشه بهتره) تا زیر دندون احساس بشه . و گذلاشتم روی حرارت ملایم و 5 - 10 دقیقه بعد برش داشتم خیلی خوشمزه میشه .
مزه تازه ای میده .
ClapGigglesmile
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#3
با اجازه ی سیما جون اینم مرحله به مرحله ی پخت مربای آلبالو که من عااااااااااااااااشق این مربامYum2
اول شستن آلبالوها به قول آبجیم له نشه هااااااااااااااااااااااااااSwear
[عکس: 20120716180308_DSCF0400.JPG]
بعد هسته ها رو جدا میکنیم بازم آبجیم میگه له نکنی هاااااااااااااااااا آلبالو باید درسته باشه نه له شده Swearدر طی مرحله ی هسته جدا کنی شکر پاشی هم میشه تا آلبالو ها آب بندازن و شکر باعث بشه درسته بمونن
[عکس: 20120716180515_DSCF0401.JPG]
[عکس: 20120716180612_DSCF0404.JPG]
بعد اینکه آلبالو ها آبشونو پس دادن میزاریم رو شعله بپزه کف روشم جمع میکنیم و زیاد هم نمیزنیم که له نشهDunnof1 (49)
[عکس: 20120716180822_DSCF0421.JPG]
[عکس: 20120716180946_DSCF0426.JPG]
بعدم که اینطوری از همه جا جوشید و غلظتش اندازه شد تمومهDreamyeyesfYum2
[عکس: 20120716181040_DSCF0433.JPG]
[عکس: 20120716181129_DSCF0457.JPG]
بعدم اینطوری واسه آبجی تون سهمشو کنار بزارین Hangheadhih
[عکس: 20120716181235_DSCF0458.JPG]
[عکس: 20120716181324_DSCF0462.JPG]
و اینم ته ماجرای پخت مربای آبجی hihدوستت دارم آبجی خانم (1782)
[عکس: 20120716181422_DSCF0465.JPG]
خوشمزه ست مامانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Yum2
پاسخ }
#4
من با اجازه سیما جون جواب بدم Hangheadببخشید البته hih
900جون معمولا آبلیمو میزنن شکرک نزنه دلیلش همینه ولی اگه غلظتشو به اندازه بر داری لازم به آبلیمو نیست این مربایی که بالا عکساشم گذاشتم یه سال تضمین میکنم شکرک نمی زنه معمولا هم مربای خونه آبجیم اینا یه سال میمونه خونه خودمون چون این جانب خیلی شکمو هستم به مرحله شکرک نمی رسهhihhihYum2همین خیلی زور بزنه 3 ماهه تمومه مرباهاDunnofYum2Yum2Yum2Yum2
تقصیر منم نیست بس که خوشمزه هستش آدم دلش نمی یاد تو یخچال بمونه oofoofoof
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مرباي آلبالو Yum2[عکس: 20120811185744_DSC00167.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#6
[عکس: 20130518105057_DSC02912.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#7
uhum
(۲۸-۰۲-۱۳۹۲, ۱۲:۲۶ ب.ظ)nsomayeh نوشته:  یه سوال
میشه با آلبالویی که از پارسال تو فریزر مونده هم مربا درست کرد؟
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#8
مربای آلبالوی من وشربتش Yum2 هر جوری عکس گرفتم خوب نشد آخرش شد اینDash2crying


[عکس: 20130619175247_IMG0048A.jpg]

[عکس: 20130619175341_IMG0049A.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم مربای امسال 1 (49)به روایت تصویر
[عکس: 20130623084008_IMG__.jpg]
[عکس: 20130623084119_IMG__.jpg]
[عکس: 20130623084211_IMG__.jpg]
ببینین له نشده آلبالو ها درستن1 (49)
[عکس: 20130623084311_IMG__.jpg]
[عکس: 20130623084442_IMG__.jpg]
این نخ رو مامان نمی دونم چرا بسته HangheadHanghead
پاسخ }
#10
[عکس: 20130625001119_Picture107.jpg]
[عکس: 20140108213106_friend-1.jpg]
پاسخ }