خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای آلبالو

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
مربای آلبالو
[عکس: 20130301212847_99657.jpg]

مواد لازم :

البالو ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو

نصف لیمو

طرز تهیه :

البالو ها رو تمیز میشوریم و هسته هاشو در میاریم و میریزیم تو قابلمه ای که میخوایم مربا رو توش بپزیم و شکر رو روش میریزیم و میزاریم ۱ شب تو یخچال بمونه البالو اب خودشو پس میده و این البالوهارو تو حرارت زیاد میزاریم و مدام کف روی مربا رو برمیداریم وقتی کمی غلیظ شد لیمو رو فشار میدیم و ابشو وی البالو ها رو میریزیم و از روی حرارت برداشته و میزاریم تا خنک بشه و بعد میریزیم تو شیشه و درشو میبندیم و میزاریم تو یخچال هر وقت دلمون خواست نوش جان میکنیم
(آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2013, 05:37 PM توسط Galaxy.)
03-02-2011, 10:10 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: مرباي البالو

[عکس: 20111219141407_98585.jpg]

این هم مربای البالو با گردو .
مربای البالوم شکرک زده بود روش کمی اب جوش ریختم و و ریختم تو غذاساز بعد و کمی گردو اسیاب شده (درشت باشه بهتره) تا زیر دندون احساس بشه . و گذلاشتم روی حرارت ملایم و 5 - 10 دقیقه بعد برش داشتم خیلی خوشمزه میشه .
مزه تازه ای میده .
ClapGigglesmile
19-12-2011, 04:50 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #3
RE: مرباي البالو
با اجازه ی سیما جون اینم مرحله به مرحله ی پخت مربای آلبالو که من عااااااااااااااااشق این مربامYum2
اول شستن آلبالوها به قول آبجیم له نشه هااااااااااااااااااااااااااSwear
[عکس: 20120716180308_DSCF0400.JPG]
بعد هسته ها رو جدا میکنیم بازم آبجیم میگه له نکنی هاااااااااااااااااا آلبالو باید درسته باشه نه له شده Swearدر طی مرحله ی هسته جدا کنی شکر پاشی هم میشه تا آلبالو ها آب بندازن و شکر باعث بشه درسته بمونن
[عکس: 20120716180515_DSCF0401.JPG]
[عکس: 20120716180612_DSCF0404.JPG]
بعد اینکه آلبالو ها آبشونو پس دادن میزاریم رو شعله بپزه کف روشم جمع میکنیم و زیاد هم نمیزنیم که له نشهDunnof1 (49)
[عکس: 20120716180822_DSCF0421.JPG]
[عکس: 20120716180946_DSCF0426.JPG]
بعدم که اینطوری از همه جا جوشید و غلظتش اندازه شد تمومهDreamyeyesfYum2
[عکس: 20120716181040_DSCF0433.JPG]
[عکس: 20120716181129_DSCF0457.JPG]
بعدم اینطوری واسه آبجی تون سهمشو کنار بزارین Hangheadhih
[عکس: 20120716181235_DSCF0458.JPG]
[عکس: 20120716181324_DSCF0462.JPG]
و اینم ته ماجرای پخت مربای آبجی hihدوستت دارم آبجی خانم (1782)
[عکس: 20120716181422_DSCF0465.JPG]
خوشمزه ست مامانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Yum2
(آخرین تغییر در ارسال: 16-07-2012, 07:45 PM توسط naz bano.)
16-07-2012, 07:27 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #4
RE: مرباي البالو
من با اجازه سیما جون جواب بدم Hangheadببخشید البته hih
900جون معمولا آبلیمو میزنن شکرک نزنه دلیلش همینه ولی اگه غلظتشو به اندازه بر داری لازم به آبلیمو نیست این مربایی که بالا عکساشم گذاشتم یه سال تضمین میکنم شکرک نمی زنه معمولا هم مربای خونه آبجیم اینا یه سال میمونه خونه خودمون چون این جانب خیلی شکمو هستم به مرحله شکرک نمی رسهhihhihYum2همین خیلی زور بزنه 3 ماهه تمومه مرباهاDunnofYum2Yum2Yum2Yum2
تقصیر منم نیست بس که خوشمزه هستش آدم دلش نمی یاد تو یخچال بمونه oofoofoof
16-07-2012, 11:48 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 6,683


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مرباي البالو
مرباي آلبالو Yum2[عکس: 20120811185744_DSC00167.jpg]
11-08-2012, 08:28 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,476
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 13,811


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #6
RE: مرباي البالو
[عکس: 20130518105057_DSC02912.JPG]
18-05-2013, 12:21 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #7
RE: مرباي البالو
uhum
(18-05-2013, 12:26 PM)nsomayeh نوشته: یه سوال
میشه با آلبالویی که از پارسال تو فریزر مونده هم مربا درست کرد؟
18-05-2013, 01:51 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #8
RE: مربای آلبالو
مربای آلبالوی من وشربتش Yum2 هر جوری عکس گرفتم خوب نشد آخرش شد اینDash2crying


[عکس: 20130619175247_IMG0048A.jpg]

[عکس: 20130619175341_IMG0049A.jpg]
19-06-2013, 07:26 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #9
RE: مربای آلبالو
اینم مربای امسال 1 (49)به روایت تصویر
[عکس: 20130623084008_IMG__.jpg]
[عکس: 20130623084119_IMG__.jpg]
[عکس: 20130623084211_IMG__.jpg]
ببینین له نشده آلبالو ها درستن1 (49)
[عکس: 20130623084311_IMG__.jpg]
[عکس: 20130623084442_IMG__.jpg]
این نخ رو مامان نمی دونم چرا بسته HangheadHanghead
23-06-2013, 07:45 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
194
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 1,057


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: مربای آلبالو
[عکس: 20130625001119_Picture107.jpg]
24-06-2013, 11:11 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد