خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 3.16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای آناناس

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای آناناس
مربای آناناس

مواد لازم :
آناناس خرد شده یا حلقه ای 1 کیلو
آب لیموترش یک چهارم پیمانه
شکر 6 پیمانه (1300 گرم )
آب 2 و یک دوم پیمانه (625 میلی لیتر)


طرز تهیه:

آناناس ریز خرد شده یا حلقه ای، آب لیمو و آب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مخلوط جوش بیاید. درِ ظرف را ببندید و اجازه دهید 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد تا آناناس ها نرم شوند.

شکر را کارامل کنید و روی آناناس ها بریزید و بگذارید30 دقیقه دیگر بماند تا شربت مربا قوام آید. مربا در این مرحله باید روی حرارت ملایم باشد تا نجوشد، ولی کارامل شود.

برای اینکه آناناس را به صورت حلقه ای برش دهید ابتدا سر وته آناناس را با یک چاقوی تیز ببرید سپس پوست آن را بکنید و بعد آن را به صورت حلقه حلقه برش داده و با وسیله مخصوص وسط حلقه ها را که سفت است را خارج کنید و تا به شکل فوق در آید.

روش کارامل کردن شکر:

شکر را در تابه ای با حجم مناسب بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. تابه را تکان دهید تا شکر ذوب شود. وقتی شکر آب شد، کم کم به صورت طلایی درمی آید و آماده مصرف می شود.

[تصویر:  20120217113431_ananas-marmalade1.jpg]
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ عصر، توسط Galaxy.)
۲۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۰۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, yasamin zahra
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
66
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 304


محل سکونت : آباده(فارس)
ارسال: #2
RE: مربای آناناس
مربای آناناس
خوب
ببین
این مربا یه کم مزه ترش میده
نه اینکه خیلی ترش باشه
یک مزه خاااااااااص میده
آناناس باید کامل رسیده باشه
مقدار آناناس رو وزن کن
به همون میزالن شکر لازم داری
آناناس رسیده و خرد شده....500 گرم
شکر....500 گرم
آب.....3 لیوان
گلاب....نصف استکان
آب و شکر رو بذار روی شعله و گلاب رو بریز تا شکر حل بشه
نمیخوایم قوام بیاد حدود 10 دقیقه که جوشید آناناسها رو بریز داخلش و شعله رو کم کنو بذار 2 ساعتی با شعله ملایم بپزیه تا آناناسها نرم بشه
مقدار غلظت شربت این مربا نباید زیاد باشه
در ضمن
چون خود آناناس کمی تزش هست نیاز به اضافه کردن آبلیمو نداره
اگه آب مربا غلیظ و مثل عسل بشه امکان شکرک زدن هست که ما نمیذاریم به اون غلظت برسه


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
امضای SH.I.VA
http://shiva-food.blogfa.com/
۲۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۵:۲۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از SH.I.VA به دلیل این ارسال سپاس کرده.
yasamin zahra
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
285
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 4219


محل سکونت : زیر سایه خداوند
ارسال: #3
RE: مربای آناناس
Wavesmile

بچه ها خود میوه رو نمیخوردند ولی مرباش خیلی زود خورده شد، در پایان پخت کمی وانیل وآبلیمو اضافه کردم که خیلی معطرش کرد 16

[تصویر:  20151005075333_IMG_20151003_224851_901.jpg]

[تصویر:  20151005075417_IMG_20151003_224941_334.jpg]

83
امضای negare
[تصویر:  20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
۱۳-۷-۱۳۹۴, ۰۷:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از negare به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, maryam_1, nazgitta, رها نبوی, نم نم بارون, mayok, N-M, Amila, yasamin zahra, ریحون گلی$, azam1360, 1368Sheri, فاطي جووون, ایران دخت, مامي اروين, vidia, Galaxy
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: مربای پوره آناناس
[تصویر:  20151105140726_pj10copy.jpg]

مواد لازم:
1.8 کیلوگرم گوشت آناناس (پوست کنده و مغز گرفته شده)
300 گرم شکر

روش تهیه:
تکه های آناناس رو در غذاساز بریزین و پوره کنین

[تصویر:  20151105135226_pj1.jpg]

پوره و اب حاصل از پوره کردن آناناس رو در یک تابه گود بریزین و روی حرارت متوسط قرار بدید
چون پوره آب داره نیازی به هم زدن مواد نیست

[تصویر:  20151105135503_pj2.jpg]

بعد از 5 دقیقه آناناس شروع به جوشیدن و کف کرن میکنه

[تصویر:  20151105135626_pj3.jpg]

حدود 20 دقیقه بعد می تونید ببینید که حجم پوره آناناس کم شده و آبش داره کشیده میشه

[تصویر:  20151105135730_pj4.jpg]


بعد از 30 دقیقه از پخت حجم آناناس تقریبا به نصف کاهش پیدا کرده

[تصویر:  20151105135906_pj5.jpg]

حالا شما می تونید شروع به اضافه کردن شکر کنید . کمی هم بزنین تا دوباره مخلوط شل و آبکی بشه

[تصویر:  20151105140026_pj6.jpg]


بعد از 45 دقیقه از شروع پخت، آناناس تقریبا خشک میشه حالا کمی ازش بچشید اگه شکر کم بود کمی اضافه و دوباره هم بزنی

[تصویر:  20151105140133_pj7.jpg]

حالا حرارت رو از متوسط به کم برسونین و مدام هم بزنین و منتظر خشک شدنش باشید نه خیلی خشک که آبنباتی بشه فقط شهد نداشته باش مثل حلوای نرم

بعد از حدود 70 دقیقه از شروع پخت مربای خوشرنگ و طلایی آماده س
اجازه بدید کاملا سرد بشه
سپس در ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته در یخچال نگهداری کنین
از این ترکیب در تهیه انواع شیرینی مارمالادی و کیک ویکتوریا هم میتونین استفاده کنین

[تصویر:  20151105140537_pj8.jpg]

[تصویر:  20151105140612_pj12copy.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۱۰-۱۳۹۴, ۱۱:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mayok, مرضی سادات, nazgitta, نم نم بارون, mahsan3, افرینش, قلب, سعیده جون66



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد