تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 37 رای - 3.16 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای آناناس
#1
Package_favorite 
مربای آناناس

مواد لازم :
آناناس خرد شده یا حلقه ای 1 کیلو
آب لیموترش یک چهارم پیمانه
شکر 6 پیمانه (1300 گرم )
آب 2 و یک دوم پیمانه (625 میلی لیتر)


طرز تهیه:

آناناس ریز خرد شده یا حلقه ای، آب لیمو و آب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مخلوط جوش بیاید. درِ ظرف را ببندید و اجازه دهید 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد تا آناناس ها نرم شوند.

شکر را کارامل کنید و روی آناناس ها بریزید و بگذارید30 دقیقه دیگر بماند تا شربت مربا قوام آید. مربا در این مرحله باید روی حرارت ملایم باشد تا نجوشد، ولی کارامل شود.

برای اینکه آناناس را به صورت حلقه ای برش دهید ابتدا سر وته آناناس را با یک چاقوی تیز ببرید سپس پوست آن را بکنید و بعد آن را به صورت حلقه حلقه برش داده و با وسیله مخصوص وسط حلقه ها را که سفت است را خارج کنید و تا به شکل فوق در آید.

روش کارامل کردن شکر:

شکر را در تابه ای با حجم مناسب بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. تابه را تکان دهید تا شکر ذوب شود. وقتی شکر آب شد، کم کم به صورت طلایی درمی آید و آماده مصرف می شود.

[عکس: 20120217113431_ananas-marmalade1.jpg]
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
مربای آناناس
خوب
ببین
این مربا یه کم مزه ترش میده
نه اینکه خیلی ترش باشه
یک مزه خاااااااااص میده
آناناس باید کامل رسیده باشه
مقدار آناناس رو وزن کن
به همون میزالن شکر لازم داری
آناناس رسیده و خرد شده....500 گرم
شکر....500 گرم
آب.....3 لیوان
گلاب....نصف استکان
آب و شکر رو بذار روی شعله و گلاب رو بریز تا شکر حل بشه
نمیخوایم قوام بیاد حدود 10 دقیقه که جوشید آناناسها رو بریز داخلش و شعله رو کم کنو بذار 2 ساعتی با شعله ملایم بپزیه تا آناناسها نرم بشه
مقدار غلظت شربت این مربا نباید زیاد باشه
در ضمن
چون خود آناناس کمی تزش هست نیاز به اضافه کردن آبلیمو نداره
اگه آب مربا غلیظ و مثل عسل بشه امکان شکرک زدن هست که ما نمیذاریم به اون غلظت برسه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
http://shiva-food.blogfa.com/
پاسخ }
#3
Wavesmile

بچه ها خود میوه رو نمیخوردند ولی مرباش خیلی زود خورده شد، در پایان پخت کمی وانیل وآبلیمو اضافه کردم که خیلی معطرش کرد 16

[عکس: 20151005075333_IMG_20151003_224851_901.jpg]

[عکس: 20151005075417_IMG_20151003_224941_334.jpg]

83
[عکس: 20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20151105140726_pj10copy.jpg]

مواد لازم:
1.8 کیلوگرم گوشت آناناس (پوست کنده و مغز گرفته شده)
300 گرم شکر

روش تهیه:
تکه های آناناس رو در غذاساز بریزین و پوره کنین

[عکس: 20151105135226_pj1.jpg]

پوره و اب حاصل از پوره کردن آناناس رو در یک تابه گود بریزین و روی حرارت متوسط قرار بدید
چون پوره آب داره نیازی به هم زدن مواد نیست

[عکس: 20151105135503_pj2.jpg]

بعد از 5 دقیقه آناناس شروع به جوشیدن و کف کرن میکنه

[عکس: 20151105135626_pj3.jpg]

حدود 20 دقیقه بعد می تونید ببینید که حجم پوره آناناس کم شده و آبش داره کشیده میشه

[عکس: 20151105135730_pj4.jpg]


بعد از 30 دقیقه از پخت حجم آناناس تقریبا به نصف کاهش پیدا کرده

[عکس: 20151105135906_pj5.jpg]

حالا شما می تونید شروع به اضافه کردن شکر کنید . کمی هم بزنین تا دوباره مخلوط شل و آبکی بشه

[عکس: 20151105140026_pj6.jpg]


بعد از 45 دقیقه از شروع پخت، آناناس تقریبا خشک میشه حالا کمی ازش بچشید اگه شکر کم بود کمی اضافه و دوباره هم بزنی

[عکس: 20151105140133_pj7.jpg]

حالا حرارت رو از متوسط به کم برسونین و مدام هم بزنین و منتظر خشک شدنش باشید نه خیلی خشک که آبنباتی بشه فقط شهد نداشته باش مثل حلوای نرم

بعد از حدود 70 دقیقه از شروع پخت مربای خوشرنگ و طلایی آماده س
اجازه بدید کاملا سرد بشه
سپس در ظرف شیشه ای خشک و تمیز ریخته در یخچال نگهداری کنین
از این ترکیب در تهیه انواع شیرینی مارمالادی و کیک ویکتوریا هم میتونین استفاده کنین

[عکس: 20151105140537_pj8.jpg]

[عکس: 20151105140612_pj12copy.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی