خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای ازگیل ژاپنی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مربای ازگیل ژاپنی

این میوه خوشمزه محصول یه درخت همیشه سبزه که بومی ایران نیست ولی تو شمال کشور تو هر خونه ای یه دونه ازش هست
میوه شیرین خوشمزه ش با هسته های درشت خیلی خواستنیه
اینم آموزش مرباش با میوه های حیاط مامان اینا درست کردمYum2

[عکس: 20120620095537_27052012317.jpg]

چون مواد رو چشمی میریزم اندازه نمیگم
روش کلی:

ازگیل هارو بشورین از وسط به دونیم تقسیم کنین و هسته هاشو در بیارین
میتونین پوستشو بگیرین ولی یه کم له میشه
بعد داخل یه دیگ اگه لعلبی باشه بهتره یه لایه از میوه و یه لایه شکر بریزی تا آخر
بذارین چند ساعتی بمونه تا آب بندازه حسابی
بعد رو شعله متوسط بذارین تا بجوشه
میوه ها که نرم شد شعله رو خاموش کنین
زیاد بجوشه سفت میشه(مال من یه کم سفت شدhih)
بعد از خنک شدن تو ظرف در بسته داخل یخچال نگه داری کنین
به همین راحتی


[عکس: 20120620095811_04072011648.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

20-06-2012, 11:29 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مارمالاد ازگیل ژاپنی negin.s 0 1,383 15-05-2013, 11:35 AM
آخرین ارسال: negin.s


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد