خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای ازگیل ژاپنی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23860


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مربای ازگیل ژاپنی

این میوه خوشمزه محصول یه درخت همیشه سبزه که بومی ایران نیست ولی تو شمال کشور تو هر خونه ای یه دونه ازش هست
میوه شیرین خوشمزه ش با هسته های درشت خیلی خواستنیه
اینم آموزش مرباش با میوه های حیاط مامان اینا درست کردمYum2

[تصویر:  20120620095537_27052012317.jpg]

چون مواد رو چشمی میریزم اندازه نمیگم
روش کلی:

ازگیل هارو بشورین از وسط به دونیم تقسیم کنین و هسته هاشو در بیارین
میتونین پوستشو بگیرین ولی یه کم له میشه
بعد داخل یه دیگ اگه لعلبی باشه بهتره یه لایه از میوه و یه لایه شکر بریزی تا آخر
بذارین چند ساعتی بمونه تا آب بندازه حسابی
بعد رو شعله متوسط بذارین تا بجوشه
میوه ها که نرم شد شعله رو خاموش کنین
زیاد بجوشه سفت میشه(مال من یه کم سفت شدhih)
بعد از خنک شدن تو ظرف در بسته داخل یخچال نگه داری کنین
به همین راحتی


[تصویر:  20120620095811_04072011648.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۱-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۲۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, negin.s, سمیه گلبانو, kapsul, yasamin30


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مارمالاد ازگیل ژاپنی negin.s 0 1,189 ۲۵-۲-۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ صبح
آخرین ارسال: negin.s


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد