تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای ازگیل ژاپنی
#1

این میوه خوشمزه محصول یه درخت همیشه سبزه که بومی ایران نیست ولی تو شمال کشور تو هر خونه ای یه دونه ازش هست
میوه شیرین خوشمزه ش با هسته های درشت خیلی خواستنیه
اینم آموزش مرباش با میوه های حیاط مامان اینا درست کردمYum2

[عکس: 20120620095537_27052012317.jpg]

چون مواد رو چشمی میریزم اندازه نمیگم
روش کلی:

ازگیل هارو بشورین از وسط به دونیم تقسیم کنین و هسته هاشو در بیارین
میتونین پوستشو بگیرین ولی یه کم له میشه
بعد داخل یه دیگ اگه لعلبی باشه بهتره یه لایه از میوه و یه لایه شکر بریزی تا آخر
بذارین چند ساعتی بمونه تا آب بندازه حسابی
بعد رو شعله متوسط بذارین تا بجوشه
میوه ها که نرم شد شعله رو خاموش کنین
زیاد بجوشه سفت میشه(مال من یه کم سفت شدhih)
بعد از خنک شدن تو ظرف در بسته داخل یخچال نگه داری کنین
به همین راحتی


[عکس: 20120620095811_04072011648.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مارمالاد ازگیل ژاپنی negin.s 0 1,444 ۲۵-۰۲-۱۳۹۲, ۱۱:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: negin.s