خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 2.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای بادمجان

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite  مربای بادمجان
مواد لازم.

بادمجان کوچک یک کیلو
شکر ۵/۱ کیلو
گلاب یک استکان
آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه.

سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجانها را یکی یکی

پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن بادمجانها می شود

مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را

با شکر می گذاریم بجوشد سپس بادمجانها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا زمانی که شربت

قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم و پس از سرد شدن

درون شیشه با درب محکم می ریزیم. این مربا دستپخت خواهر خوب و هنرمندم است
[عکس: 20111212220314_1002981-1660731.jpg]
منبع:honartabakhi
ClapClap
13-12-2011, 12:34 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: مربای بادمجان
مربای بادمجان به شکل گل رز


[عکس: 20120110171737_DSC03457.JPG]

مواد لازم :

برای هر یک کیلو بادنجان یک و نیم کیلو شکر لازم داریم .
هل سابیده یک ق چ یا یک ق چ وانیل 
آب 4 لیوان
آهک نصف لیوان و اب برای اهک 4 لیوان
آب لیمو ترش دو الی 3 ق غ
وانیل کمی
گلاب کمی
طرز تهیه :

این بادنجان ها ریز نیستند بلکه بادنجان معمولی را از درازا به 4 قسمت تقسیم کرده و باپوست برش های نازک داده و لوله میکنیم و با خلال دندان متصل میکنیم و در آب آهک قرار میدهیم . آهک را با اب مخلوط کرده و بعد که ته نشین شد صاف کرده و روی بادنجان ها میریزیم . حدود 12 ساعت در آن قرار میدهیم بعد کاملا شسته و چند بار داخل اب گذاشته و اب را تعویض کرده تا آهک شسته شود .


سپس داخل آب جوشیده شده بادنجانها را قرار داده و پس از جوشیدن آب را عوض میکنیم .چند بار آب را عوض کرده و میجوشانیم . 


بعد از آن شیره را با شکر و آب تهیه میکنیم . بادنجان ها و هل را داخل شیره ریخته و با حرارت ملایم میپزیم . شیره به بادنجان ها نفوذ کرده و براق میشوند .وقتی شیره قوام آمد آب لیموترش را ریخته و وقتی چند جوش زد از روی حرارت بر میداریم . پس از سرد شدن داخل شیشه تمیز میریزیم . و در یخچال میگذاریم .
(آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2013, 04:46 PM توسط پارانزیم.)
10-01-2012, 07:46 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 50


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: مربای بادمجان
[عکس: 20130709141446_0113.jpg]
اینم مربای بادمجان بشکل گل من ولی مزه اش اصلا خوب نبود .
[عکس: 20130709141650_0114.jpg]
[عکس: 20130709141715_0115.jpg]
09-07-2013, 01:17 PM,
یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: مربای بادمجان
مربای بادمجان من همه ریزه بودن در حد 7 یا8سانت فقط تو عکس بزرگ دیده میشن وبدون آهک پختم
[عکس: 20131105204305_Photo-0645.jpg]

واینم عکس از تو قابلمه
[عکس: 20131105204351_Photo-0651.jpg]
05-11-2013, 08:44 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 127


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مربای بادمجان
اینم بادمجونای کوچولوی من

[عکس: 20131122211151_lt1wyprlpuscu4kunxhp.jpg]

اینم وقتی مربا شدن

[عکس: 20131122211737_zfc1flfus5du0jvw2yi7.jpg]
22-11-2013, 09:17 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 3,373


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: مربای بادمجان
یکی از خوشمزه ترین مرباهاییه که تا حالا خوردم50
بعد ار اینکه بادمجونارو پوست کردم و برش زدم یه دوروزی تو آب خوابوندم و گذاشتم یخچال...و تو این مدت چند بار آبشو عوض کردم که سیاهیش بره.....من شکرشو هم وزن بادمجونا ریختم،شیرینیش اندازه بود.....بعد از اینکه آب و شکر جوش اومد بادمجونارو اضافه کردم فک کنم دو سه ساعتی طول کشید که جا بیفته...دیگه آخرایه پخت بهش گلاب ،آبلیمو و زعفران اضافه کردم
[عکس: 20150906102318_IMG_5253.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2015, 02:14 PM توسط zahra_12_65.)
06-09-2015, 09:32 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
Feb 2013
مدال ها

اعتبار: 3,373


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: مربای بادمجان
بازم........عاشقشم20[عکس: 20151001091706_IMG_0249.JPG][عکس: 20151001091822_IMG_0227.JPG]
01-10-2015, 09:18 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد