تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 2.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای بادمجان
#1
Package_favorite 
مواد لازم.

بادمجان کوچک یک کیلو
شکر ۵/۱ کیلو
گلاب یک استکان
آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه.

سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجانها را یکی یکی

پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن بادمجانها می شود

مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را

با شکر می گذاریم بجوشد سپس بادمجانها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا زمانی که شربت

قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم و پس از سرد شدن

درون شیشه با درب محکم می ریزیم. این مربا دستپخت خواهر خوب و هنرمندم است
[عکس: 20111212220314_1002981-1660731.jpg]
منبع:honartabakhi
ClapClap
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
مربای بادمجان به شکل گل رز


[عکس: 20120110171737_DSC03457.JPG]

مواد لازم :

برای هر یک کیلو بادنجان یک و نیم کیلو شکر لازم داریم .
هل سابیده یک ق چ یا یک ق چ وانیل 
آب 4 لیوان
آهک نصف لیوان و اب برای اهک 4 لیوان
آب لیمو ترش دو الی 3 ق غ
وانیل کمی
گلاب کمی
طرز تهیه :

این بادنجان ها ریز نیستند بلکه بادنجان معمولی را از درازا به 4 قسمت تقسیم کرده و باپوست برش های نازک داده و لوله میکنیم و با خلال دندان متصل میکنیم و در آب آهک قرار میدهیم . آهک را با اب مخلوط کرده و بعد که ته نشین شد صاف کرده و روی بادنجان ها میریزیم . حدود 12 ساعت در آن قرار میدهیم بعد کاملا شسته و چند بار داخل اب گذاشته و اب را تعویض کرده تا آهک شسته شود .


سپس داخل آب جوشیده شده بادنجانها را قرار داده و پس از جوشیدن آب را عوض میکنیم .چند بار آب را عوض کرده و میجوشانیم . 


بعد از آن شیره را با شکر و آب تهیه میکنیم . بادنجان ها و هل را داخل شیره ریخته و با حرارت ملایم میپزیم . شیره به بادنجان ها نفوذ کرده و براق میشوند .وقتی شیره قوام آمد آب لیموترش را ریخته و وقتی چند جوش زد از روی حرارت بر میداریم . پس از سرد شدن داخل شیشه تمیز میریزیم . و در یخچال میگذاریم .
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#3
[عکس: 20130709141446_0113.jpg]
اینم مربای بادمجان بشکل گل من ولی مزه اش اصلا خوب نبود .
[عکس: 20130709141650_0114.jpg]
[عکس: 20130709141715_0115.jpg]
cryingدل این کلمه بی نقطه گاهی برایت تنگ میشود در حد یک نقطه
پاسخ }
#4
مربای بادمجان من همه ریزه بودن در حد 7 یا8سانت فقط تو عکس بزرگ دیده میشن وبدون آهک پختم
[عکس: 20131105204305_Photo-0645.jpg]

واینم عکس از تو قابلمه
[عکس: 20131105204351_Photo-0651.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم بادمجونای کوچولوی من

[عکس: 20131122211151_lt1wyprlpuscu4kunxhp.jpg]

اینم وقتی مربا شدن

[عکس: 20131122211737_zfc1flfus5du0jvw2yi7.jpg]
حوا که بغض کند،
حتی خدا هم اگر سیب بیاورد،
چیــــــــزی بجز آغوش آدم آرامش نمیکند...

پاسخ }
#6
یکی از خوشمزه ترین مرباهاییه که تا حالا خوردم50
بعد ار اینکه بادمجونارو پوست کردم و برش زدم یه دوروزی تو آب خوابوندم و گذاشتم یخچال...و تو این مدت چند بار آبشو عوض کردم که سیاهیش بره.....من شکرشو هم وزن بادمجونا ریختم،شیرینیش اندازه بود.....بعد از اینکه آب و شکر جوش اومد بادمجونارو اضافه کردم فک کنم دو سه ساعتی طول کشید که جا بیفته...دیگه آخرایه پخت بهش گلاب ،آبلیمو و زعفران اضافه کردم
[عکس: 20150906102318_IMG_5253.JPG]
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
#7
بازم........عاشقشم20[عکس: 20151001091706_IMG_0249.JPG][عکس: 20151001091822_IMG_0227.JPG]
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }