خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 47 رأی - میانگین امتیازات: 2.47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای بادمجان

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای بادمجان
مواد لازم.

بادمجان کوچک یک کیلو
شکر ۵/۱ کیلو
گلاب یک استکان
آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه.

سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجانها را یکی یکی

پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن بادمجانها می شود

مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را

با شکر می گذاریم بجوشد سپس بادمجانها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا زمانی که شربت

قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم و پس از سرد شدن

درون شیشه با درب محکم می ریزیم. این مربا دستپخت خواهر خوب و هنرمندم است
[تصویر:  20111212220314_1002981-1660731.jpg]
منبع:honartabakhi
ClapClap
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
۲۲-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۳۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, پارانزیم, Atefe joon, mozhgan57
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: مربای بادمجان
مربای بادمجان به شکل گل رز


[تصویر:  20120110171737_DSC03457.JPG]

مواد لازم :

برای هر یک کیلو بادنجان یک و نیم کیلو شکر لازم داریم .
هل سابیده یک ق چ یا یک ق چ وانیل 
آب 4 لیوان
آهک نصف لیوان و اب برای اهک 4 لیوان
آب لیمو ترش دو الی 3 ق غ
وانیل کمی
گلاب کمی
طرز تهیه :

این بادنجان ها ریز نیستند بلکه بادنجان معمولی را از درازا به 4 قسمت تقسیم کرده و باپوست برش های نازک داده و لوله میکنیم و با خلال دندان متصل میکنیم و در آب آهک قرار میدهیم . آهک را با اب مخلوط کرده و بعد که ته نشین شد صاف کرده و روی بادنجان ها میریزیم . حدود 12 ساعت در آن قرار میدهیم بعد کاملا شسته و چند بار داخل اب گذاشته و اب را تعویض کرده تا آهک شسته شود .


سپس داخل آب جوشیده شده بادنجانها را قرار داده و پس از جوشیدن آب را عوض میکنیم .چند بار آب را عوض کرده و میجوشانیم . 


بعد از آن شیره را با شکر و آب تهیه میکنیم . بادنجان ها و هل را داخل شیره ریخته و با حرارت ملایم میپزیم . شیره به بادنجان ها نفوذ کرده و براق میشوند .وقتی شیره قوام آمد آب لیموترش را ریخته و وقتی چند جوش زد از روی حرارت بر میداریم . پس از سرد شدن داخل شیشه تمیز میریزیم . و در یخچال میگذاریم .
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ عصر، توسط پارانزیم.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, سمیرااا, رضی جون, negin.s, 1368Sheri, 162, مهربون یار, Atefe joon, niloofar00, mozhgan57, رها نبوی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 50


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: مربای بادمجان
[تصویر:  20130709141446_0113.jpg]
اینم مربای بادمجان بشکل گل من ولی مزه اش اصلا خوب نبود .
[تصویر:  20130709141650_0114.jpg]
[تصویر:  20130709141715_0115.jpg]
امضای فاطمه 5400
cryingدل این کلمه بی نقطه گاهی برایت تنگ میشود در حد یک نقطه
۱۸-۴-۱۳۹۲, ۰۱:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از فاطمه 5400 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.diamond, McQueen, پارانزیم, Atefe joon, niloofar00, mozhgan57
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 2138


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: مربای بادمجان
مربای بادمجان من همه ریزه بودن در حد 7 یا8سانت فقط تو عکس بزرگ دیده میشن وبدون آهک پختم
[تصویر:  20131105204305_Photo-0645.jpg]

واینم عکس از تو قابلمه
[تصویر:  20131105204351_Photo-0651.jpg]
امضای 162
[تصویر:  20140103004327_rabi.jpg]
۱۴-۸-۱۳۹۲, ۰۸:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از 162 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, armita00, مهرناز مامانی, Galaxy, نازیلا62, پارانزیم, McQueen, مهربون یار, Atefe joon, niloofar00, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 127


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مربای بادمجان
اینم بادمجونای کوچولوی من

[تصویر:  20131122211151_lt1wyprlpuscu4kunxhp.jpg]

اینم وقتی مربا شدن

[تصویر:  20131122211737_zfc1flfus5du0jvw2yi7.jpg]
امضای !SeCreT!
حوا که بغض کند،
حتی خدا هم اگر سیب بیاورد،
چیــــــــزی بجز آغوش آدم آرامش نمیکند...
۱-۹-۱۳۹۲, ۰۹:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از !SeCreT! به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352, پارانزیم, مهربون یار, 1368Sheri, Atefe joon, niloofar00, negin.s, 162, mozhgan57, گلسان, yasamin zahra

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
443
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3365


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: مربای بادمجان
یکی از خوشمزه ترین مرباهاییه که تا حالا خوردم50
بعد ار اینکه بادمجونارو پوست کردم و برش زدم یه دوروزی تو آب خوابوندم و گذاشتم یخچال...و تو این مدت چند بار آبشو عوض کردم که سیاهیش بره.....من شکرشو هم وزن بادمجونا ریختم،شیرینیش اندازه بود.....بعد از اینکه آب و شکر جوش اومد بادمجونارو اضافه کردم فک کنم دو سه ساعتی طول کشید که جا بیفته...دیگه آخرایه پخت بهش گلاب ،آبلیمو و زعفران اضافه کردم
[تصویر:  20150906102318_IMG_5253.JPG]
امضای zahra_12_65
[img][تصویر:  tOUSp3.png][/img]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۶-۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ عصر، توسط zahra_12_65.)
۱۵-۶-۱۳۹۴, ۰۹:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از zahra_12_65 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
azam1360, یکتا20, vidia, Amila, mayok, sakine banoo, Galaxy, pinkgirl138, maryam_1, نم نم بارون, mozhgan57, 1368Sheri, گلسان, naghmeh24, yasamin zahra, nazgitta



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد