خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 36 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای بالنگ

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای بالنگ
مواد لازم :
بالنگ تازه و درشت 4 عدد
شکر هم وزن بالنگ ها
آب لیمو یا آب بالنگ نصف استکان کوچک
طرز تهیه :
بالنگ ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک بر می داریم.
سپس آنها را از وسط نصف کرده و مغز آنها را کنار می گذاریم .
بالنگ ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم . ابتدا آنها را در آب سرد قرار می دهیم و بعد در آبکش ریخته و بعد در آب آهک می ریزیم و می گذاریم یک شبانه روز در آب آهک بماند. سپس آنها را از آب آهک خارج کره و در آب سرد می ریزیم و می گذاریم بجوشد. بالنگ ها را از آب سرد خارج کرده و به آب در حال جوش اضافه می کنیم.
یکی دو جوش که زد، بلافاصله آب زرد مرحله اول آنها را خارج می کنیم. چون آب مرحله اول تلخ تر از دفعات دیگر است. دوباره در قابلمه آب ریخته ، می گذاریم تا جوش بیاید و بالنگ ها را که در آب سرد قرار داده بودیم ، در آب جوش می ریزیم .
این بار می گذاریم بالنگ ها 20 دقیقه بجوشد. این عمل را چهار بار و هر بار به مدت 20 الی 25 دقیقه تکرار می کنیم و می گذاریم بالنگ ها بجوشید تا تلخی آنها گرفته شود و پوست آنها هم بپزد.
برای این که رنگ مربا و بالنگ ها سفید شده و تلخی آنها کاملاً گرفته شود، حتماً آب بالنگ ها را که کنار گذاشته اید بگیرید و در مرحله چهارم در حال جوشیدن بالنگ ها آن را اضافه کنید تا رنگ بالنگ ها کاملاً سفید شود.
سپس آنها را در آب سرد بریزید و شکر را با 2 لیوان آب بگذارید بجوشد تا غلیظ شود. پس از سرد شدن شربت ، بالنگ ها را از آب سرد خارج کرده و به شربت اضافه کنید. پس از 2 ساعت قابلمه را روی حرارت یکنواخت اجاق قرار دهید تا مربا جوش بیاید.
بعد از یکی دو جوش ، آب لیمو یا آب بالنگ را برای خوش طعم شدن مربا و جلوگیری از احتمال شکرک زدن آن به مربا اضافه کنید. پس از قوام آمدن شربت، آن را امتحان کنید و پس از آماده شدن آن بگذارید مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
یادآوری:
1- شما می توانید برای جلوگیری از شکرک زدن مربا ، آب بالنگ یا آبلیمو را در مراحل آخر پخت مربا، به آن اضافه کنید و بقیه آب بالنگ را همان طور که ذکر شد، برای خوش رنگ شدن بالنگ به کار ببرید.
2- در صورت تمایل می توانید برای ترد شدن این مربا از آب آهک استفاده کنید.
طرز تهیه آب آهک :
یک کیلو آهک را در لگن بزرگی بریزید و در حدود 14 تا 15 لیوان آب به آن اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید تا آهک به صورت دوغ غلیظی درآید.
سپس صبر کنید تا آب در سطح لگن کاملاً زلال بایستد. از این آب آهک زلال می توانید برای ترد کردن میوه های مورد نظرتان در تهیه مربا استفاده کنید.
[تصویر:  20120107082534_00136221.JPG]
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۶-۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ صبح، توسط Galaxy.)
۱۷-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۵۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, fatiii, پارانزیم, Atefe joon, elipari, ایران دخت
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: مربای بالنگ
من زیاد مربای بالنگ درست میکنم و همیشه عطر حوبی داره اگه زیاد بجوشانید عطرش از بین میره باید تا حدی جوشاند که فقط تلخیشو گرفت اینم بالنگ جاری پز به شکل گل
[تصویر:  20120110164725_0.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۸-۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ صبح، توسط پارانزیم.)
۲۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۷:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, fatiii, niloofar00, 1920, نازیلا62, 1368Sheri, mozhgan57, مرضیه مهدی, Atefe joon, elipari, McQueen, ایران دخت
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: مربای بالنگ
[تصویر:  20120811190516_1344715894314.jpg]1 (49)
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۱-۵-۱۳۹۱, ۰۸:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, fatiii, niloofar00, پارانزیم, 1368Sheri, mozhgan57, مهرناز مامانی, مرضیه مهدی, Atefe joon, elipari, ایران دخت
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
141
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 547


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مربای بالنگ
خوشمزه شد ولی رنگش ha کاش زعفرون میریختم
[تصویر:  20120824214108_Photo2773.jpg]
امضای anesherli
[تصویر:  A5J4p4.png]
۳-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از anesherli به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, fatiii, پارانزیم, niloofar00, layali20, mozhgan57, Atefe joon, elipari, ایران دخت

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
207
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها



محل سکونت : tabriz
ارسال: #5
RE: مربای بالنگ
اینم مربای بالنگ لذیذ
[تصویر:  20130830191522_2013-08-0319.43.50.jpg]
۸-۶-۱۳۹۲, ۰۶:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از fatiii به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, mozhgan57, Atefe joon, elipari, ایران دخت

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6430


محل سکونت : فومن
ارسال: #6
RE: مربای بالنگ
اینم مربای بالنگ من که بالنگش محصول خونه ی مامان گلمه این مربا خیلی خوش عطروطعمهYum2
[تصویر:  20131102141251_IMG_5298.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۱۱-۸-۱۳۹۲, ۰۲:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, نازیلا62, 1368Sheri, negin.s, niloofar00, Galaxy, mamane.aryan, elhaam, McQueen, پارانزیم, ایران دخت, مهرناز مامانی, Atefe joon, elipari, z.arghavani



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد