تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 3.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مربای بهارنارنج
#1
Package_favorite 
مربای بهارنارنج

مواد لازم:
شکوفه بهار نارنج: 500 گرم
شکر: 1کیلو
جوهر لیمو: 1 قاشق چایخوری

شکوفه ها را ابتدا باید خوب تمیز کنید
گلها را در قابلمه ریخته و روی آن را با آب سرد بپوشانید بطوری که یک بند انگشت روی برگهای بهار نارنج را آب بگیرد
چندبار آب را عوض کنید تا مقداری از تلخی آن گرفته شود سپس آن را بچشید
وقتی میزان تلخی آن کمتر شد گلها را همراه با آب روی حرارت بگذارید و باحرارت زیاد آن را بپزید.
وقتی شکوفه ها کمی نرم شدند آنها را آبکش کنید اما دقت داشته باشید که زیر آبکش ظرفی بگذارید و آب آن را نگهدارید این آب، گلاب بهار نارنج است و بسیار معطر می باشد بنابراین در مراحل بعدی پخت مربا باید از آن استفاده کنیم.
در یک ظرف لعابی شکوفه ها را با شکر و یک پیمانه گلاب بهارنارنج مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر در گلاب حل شود
سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا شهد مربا غلیظ شود و مانند عسل شود
در جوشهای آخر مربا جوهر لیمو را به آن اضافه کنید؛ جوهر لیمو باعث می شود که مربای شما شکرک نزند همچنین باعث شفاف شدن گلبرگها شده و رنگ زرد شهد را نیز سفیدتر می کند.


[عکس: 20130228222438_20111216143154_IMG_86251.jpg]

ClapClap
[عکس: 20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
پاسخ }
#2
مواد لازم :
بهار نارنج دو لیوان
شکر یک و نیم لیوان
آب دو لیوان
آب لیمو یک قاشق غذا خوری
عرق بهار نارنج به مقدار لازم


طرز تهیه بهار نارنج :
بهارنارنج را در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش آید چند دقیقه که جوشید حرارت را خاموش و بگذارید تا سرد شود بعد بهار نارنج را از آب خارج کرده و فشار داده تا آبش گرفته شود دوباره بهار نارنج را در آب گرم ریخته و مدتی بگذارید تا بماند و دو باره آب آنرا عوض کنید .پنج بار این کار را تکرار کرده و روی آن آب ریخته و مدت یک شبانه روز بماند تکرار این مراحل برای گرفتن تلخی بهار نارنج است . بعد مانند سایر مرباها اقدام به پخت این مربا کنید .
آب و شکر و بهارنارنج را روی حرارت بگذارید و وقتی که جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا بهار پخته و نرم شود و گلبرگها کاملا شیشه ای و شفاف شود آبلیمو و سپس عرق بهار نارنج هم اضافه کنید و شربت که قوام آمد شعله را خاموش کنید.
اگر دسترسی به بهار نارنج تازه ندارید از بهار نارنج خشک شده هم میتوانید استفاده کنید تنها فرقش این است که قبل از تهیه در آب خیس کنید ووقتی گلبرگها از هم باز شد و نرم شد بقیه مراحل را مانند توضیحاتی که در بالا نوشتم انجام دهید .

[عکس: 20121025222441_fo990.jpg]

[عکس: 20121025222503_12.jpg]

خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#3
سلام خانمای کدبانوWavesmileمن یه سوال راجه به پخت مربای بهارنارنج دارم.من وقتی که تمام مراحل راانجام میدم ومیرسم به قسمتی که باید بهار را بریزم توشربتش مشکل دارم.وقتی میریزم بعداز جوش آمدن دوباره شربت بهار نارنجا خودشو جمع میکنه ومثل چوب میشه.نمیدونم چکار باید کرد که اینطور نشه؟امیدوارم کسی باشه جوابمو بدهDunnofDunnofتاحالاکه هروقت راجع به موضوعی سوال کردم بی جواب موندهlaflaf
پاسخ }
#4
1 -با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی‌در‌پی این تلخی را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید.

این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید. در این فاصله نیز آب آنها را یکی دوبار عوض کنید. به این ترتیب، دیگر تلخی بهار نارنج کاملا گرفته می‌شود.

2 - شکر را همراه 3پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهارنارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا مربا قوام آید.

نکته: اگر می‌خواهید شکوفه‌های بهارنارنج حالت‌ ترد داشته باشند، می‌توانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید، بعد از چند بار آبکشی مراحل پخت را انجام دهید.

((نکتش توآب سرد))آب سردنمیزاره خودش رو بعداز جوشوندن جمع کنه چون موقع جوشیدن اینطوری بهش شک واردنمیشه.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنمVeiledsmile2
[عکس: 20140822091512_64531319934704373428-2.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
این مربای بهار نارنج من که امروز پختمش من برای پخت از روش خواهرشوهرم که خیلی کدبانو هست استفاده میکنمsweep
بهار نارنج 200 گرم
شکر400گرم
آبلیمو مقداری
آب به اندازه کافی
اول برای اینکه تلخی بهار نارنج رو بگیریم دو بار اونو تو آب میجوشونیم وآبکش میکنیم بعد شکر و آب و شکوفه ها رو میریزیم تو قابلمه روش دم کنی میذاریم و به مدت 2 الی 3 ساعت با حرارت ملایم میذاریم خوب بجوشه البته مراقبیم که آبش تموم نشه در آخر هم آبلیمو رو بهش اضافه میکنیم تا شکرک نزنه Flowerysmile

[عکس: 20130427163418_IMG_11110.JPG]
روي پرده خانه كعبه اين آيه از قران حك شده كه:

نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــيمُ

و من هنوز و تا هميشه به همين يك آيه دلخوشم ...

بندگانم را آگاه كن كه من بخشنده مهربانم



پاسخ }
#6
[عکس: 20130816001410_DSC03685.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#7
خانما من بهارنارنج خشک خریده بودم واسه اینکه با چای دم کنم ولی از طعمش خوشم نیومد میشه بهارنارنج خشک شده رو مربا باهاش درست کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
به خدا دعاتون میکنم این گلها رو استفاده کنم حروم نشن
Wavesmile

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }
#8
[عکس: 20131010224939_DSC03982.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
با کمک مامان گلم Yum2خیلی خوشرنگه ولی تو عکس تار افتادDunnofDash2Hanghead

[عکس: 20131025184608_-0048.jpg]

[عکس: 20131025184657_-0049.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#10
[عکس: 20150416103026_IMG__.jpg]
27عاشق بوی عطر بهار نارنجمVeiledsmile2ولی باید این شکلی برم بیرون که بوش بهم نخوره حساسیت دارم به بوش
ﺑـــﻪ ﺑﻌﻀــﯽﻫـــﺎ اوﻧﻘﺪﺭ ﺑﻬــــــــﺎ ﻣﯿـــﺪﯼ ﮐـﻪ
ﯾـﻪ ﺭﻭﺯ ﺧــﻮﺩت هم ﺩﯾﮕـﻪ ﻧﻤﯿﺘـــــﻮﻧـﯽ ﺑﺨــــﺮﯾـــﺶ !
پاسخ }