خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 19 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای بهارنارنج

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای بهارنارنج
مربای بهارنارنج

مواد لازم:
شکوفه بهار نارنج: 500 گرم
شکر: 1کیلو
جوهر لیمو: 1 قاشق چایخوری

شکوفه ها را ابتدا باید خوب تمیز کنید
گلها را در قابلمه ریخته و روی آن را با آب سرد بپوشانید بطوری که یک بند انگشت روی برگهای بهار نارنج را آب بگیرد
چندبار آب را عوض کنید تا مقداری از تلخی آن گرفته شود سپس آن را بچشید
وقتی میزان تلخی آن کمتر شد گلها را همراه با آب روی حرارت بگذارید و باحرارت زیاد آن را بپزید.
وقتی شکوفه ها کمی نرم شدند آنها را آبکش کنید اما دقت داشته باشید که زیر آبکش ظرفی بگذارید و آب آن را نگهدارید این آب، گلاب بهار نارنج است و بسیار معطر می باشد بنابراین در مراحل بعدی پخت مربا باید از آن استفاده کنیم.
در یک ظرف لعابی شکوفه ها را با شکر و یک پیمانه گلاب بهارنارنج مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر در گلاب حل شود
سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا شهد مربا غلیظ شود و مانند عسل شود
در جوشهای آخر مربا جوهر لیمو را به آن اضافه کنید؛ جوهر لیمو باعث می شود که مربای شما شکرک نزند همچنین باعث شفاف شدن گلبرگها شده و رنگ زرد شهد را نیز سفیدتر می کند.


[تصویر:  20130228222438_20111216143154_IMG_86251.jpg]

ClapClap
امضای *andisheh*
[تصویر:  20150125131013_pl8affq4n1wdkq3o8nd.jpeg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۵-۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ عصر، توسط Galaxy.)
۲۵-۹-۱۳۹۰, ۰۵:۰۲ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از *andisheh* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, شقایق سرخ, niloofar00, پارانزیم, kapsul, avajoon, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #2
RE: مربای بهارنارنج
مواد لازم :
بهار نارنج دو لیوان
شکر یک و نیم لیوان
آب دو لیوان
آب لیمو یک قاشق غذا خوری
عرق بهار نارنج به مقدار لازم


طرز تهیه بهار نارنج :
بهارنارنج را در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش آید چند دقیقه که جوشید حرارت را خاموش و بگذارید تا سرد شود بعد بهار نارنج را از آب خارج کرده و فشار داده تا آبش گرفته شود دوباره بهار نارنج را در آب گرم ریخته و مدتی بگذارید تا بماند و دو باره آب آنرا عوض کنید .پنج بار این کار را تکرار کرده و روی آن آب ریخته و مدت یک شبانه روز بماند تکرار این مراحل برای گرفتن تلخی بهار نارنج است . بعد مانند سایر مرباها اقدام به پخت این مربا کنید .
آب و شکر و بهارنارنج را روی حرارت بگذارید و وقتی که جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید تا بهار پخته و نرم شود و گلبرگها کاملا شیشه ای و شفاف شود آبلیمو و سپس عرق بهار نارنج هم اضافه کنید و شربت که قوام آمد شعله را خاموش کنید.
اگر دسترسی به بهار نارنج تازه ندارید از بهار نارنج خشک شده هم میتوانید استفاده کنید تنها فرقش این است که قبل از تهیه در آب خیس کنید ووقتی گلبرگها از هم باز شد و نرم شد بقیه مراحل را مانند توضیحاتی که در بالا نوشتم انجام دهید .

[تصویر:  20121025222441_fo990.jpg]

[تصویر:  20121025222503_12.jpg]
امضای غزال70
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com
۴-۸-۱۳۹۱, ۱۱:۵۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از غزال70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شقایق سرخ, niloofar00, پارانزیم, Galaxy, kapsul, negin.s, avajoon, ladybird68, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
355
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2265


محل سکونت : گلستان
ارسال: #3
RE: مربای بهارنارنج
سلام خانمای کدبانوWavesmileمن یه سوال راجه به پخت مربای بهارنارنج دارم.من وقتی که تمام مراحل راانجام میدم ومیرسم به قسمتی که باید بهار را بریزم توشربتش مشکل دارم.وقتی میریزم بعداز جوش آمدن دوباره شربت بهار نارنجا خودشو جمع میکنه ومثل چوب میشه.نمیدونم چکار باید کرد که اینطور نشه؟امیدوارم کسی باشه جوابمو بدهDunnofDunnofتاحالاکه هروقت راجع به موضوعی سوال کردم بی جواب موندهlaflaf
۱۹-۱-۱۳۹۲, ۰۹:۲۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از شقایق سرخ به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 586


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مربای بهارنارنج
1 -با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پی‌در‌پی این تلخی را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفه‌های بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید.

این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید. در این فاصله نیز آب آنها را یکی دوبار عوض کنید. به این ترتیب، دیگر تلخی بهار نارنج کاملا گرفته می‌شود.

2 - شکر را همراه 3پیمانه آب در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهارنارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا مربا قوام آید.

نکته: اگر می‌خواهید شکوفه‌های بهارنارنج حالت‌ ترد داشته باشند، می‌توانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید، بعد از چند بار آبکشی مراحل پخت را انجام دهید.

((نکتش توآب سرد))آب سردنمیزاره خودش رو بعداز جوشوندن جمع کنه چون موقع جوشیدن اینطوری بهش شک واردنمیشه.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنمVeiledsmile2
امضای Orchide
[تصویر:  20140822091512_64531319934704373428-2.jpg]
۱۹-۱-۱۳۹۲, ۰۹:۵۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Orchide به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شقایق سرخ, 162, پارانزیم, kapsul, Atefe joon
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
658
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 662


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مربای بهارنارنج
این مربای بهار نارنج من که امروز پختمش من برای پخت از روش خواهرشوهرم که خیلی کدبانو هست استفاده میکنمsweep
بهار نارنج 200 گرم
شکر400گرم
آبلیمو مقداری
آب به اندازه کافی
اول برای اینکه تلخی بهار نارنج رو بگیریم دو بار اونو تو آب میجوشونیم وآبکش میکنیم بعد شکر و آب و شکوفه ها رو میریزیم تو قابلمه روش دم کنی میذاریم و به مدت 2 الی 3 ساعت با حرارت ملایم میذاریم خوب بجوشه البته مراقبیم که آبش تموم نشه در آخر هم آبلیمو رو بهش اضافه میکنیم تا شکرک نزنه Flowerysmile

[تصویر:  20130427163418_IMG_11110.JPG]
امضای مهرنوش طلا
روي پرده خانه كعبه اين آيه از قران حك شده كه:

نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــيمُ

و من هنوز و تا هميشه به همين يك آيه دلخوشم ...

بندگانم را آگاه كن كه من بخشنده مهربانم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۲-۱۳۹۲ ۰۶:۱۱ عصر، توسط مهرنوش طلا.)
۷-۲-۱۳۹۲, ۰۶:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از مهرنوش طلا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, Galaxy, N-M, ایران دخت, niloofar00, kapsul, Atefe joon, 1368Sheri, yaldae, سما خانم

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,387
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 13756


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #6
RE: مربای بهارنارنج
[تصویر:  20130816001410_DSC03685.JPG]
امضای ایران دخت
[تصویر:  20161102153558_SO13.jpg]
۲۴-۵-۱۳۹۲, ۱۱:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از ایران دخت به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, laleh joon, باران جوینده, parza, shamim_13, negin.s, McQueen, مهرناز مامانی, kapsul, پارانزیم, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد