خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 3.09 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای ترب سیاه

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite  مربای ترب سیاه
مواد لازم:

ترب سياه:500 گرم
آب :4 پيمانه
آهک :1 پيمانه
آب:1 ليتر
شکر:6 پيمانه
هل:15 عدد

طرز تهيه:

پوست ترب ها را خوب بشوييد.سپس آنها را با رنده ي چيپسي ورقه کنيد.بعد ورقه ها را به مدت 3 تا 4 ساعت در آب نمک قرار دهيد تا کمي نرم شوند.سپس هر ورق از ترب ها را برداريد و از وسط تا کنيد تا به صورت يک نيم دايره درآيد.سپس آن را مانند قيف بپيچيد و به آن يک خلال دندان فرو کنيد و آنها را 3 ساعت در آب معمولي قرار دهيد تا نمک آنها برود.سپس آهک را با آب مخلوط کنيد و از صافي رد کنيد و 12 ساعت ترب ها را در آن قرار دهيد.پس از آن باز هم ترب ها را 3 تا 4 ساعت در آب معمولي قرار دهيد.
ظرفي را پر از آب کنيد و بگذاريد تا بجوشد.سپس ترب ها را در آن ريخته و به مدت 5 دقيقه بجوشايد.بعد آبکش کنيد. شکر، آب و هل را مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد.در اين مرحله ترب ها را اضافه کنيد.وقتي مجدداً شيره شروع به جوشيدن کرد ظرف را از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا خنک شود.سپس مربا را با همان ظرف و بدون در به مدت يک هفته در يخچال قرار دهيد تا شيره کاملاً به خورد مربا برود.سپس آنها را در ظرف مورد نظر بريزيد.اين مربا را مي توانيد به مدت طولاني در فريزر نگهداري کنيد.
[عکس: 20120218190349_DSC_4450-300x196.jpg]
این عکس مربای ترب هستش. ولی ترب سیاه نیسDunnof
18-02-2012, 09:35 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: مربای ترب سیاه
می خواستم آموزش مربا رو بذارم دیدم بود فقط عکسشو میذارم
[عکس: 20130122055547_Photo-0176.jpg]

[عکس: 20130122055800_Photo-0183.jpg]

دستور من همین بود که از مجله ی هنرآشپزی هست
22-01-2013, 08:28 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد