ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک


خوش آمدید ورود یا ثبت نام


مربای خرمالو

خانوم گل طلایی

*****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
227
تاریخ عضویت:
شهریور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 247


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite مربای خرمالو
مواد لازم:
- خرمالوی بزرگ و رسیده 3 عدد
- شكر 2 پیمانه
- پودر ژلاتین یك قاشق سوپ‌خوری
- آب 3 قاشق سوپ‌خوری
- وانیل یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:
- ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آنها را بگیرید. اگر خرمالوها رسیده باشند، این كار به راحتی انجام می‌گیرد، در غیر‌این ‌صورت می‌توانید ابتدا آنها را در قابلمه‌ای حاوی آب داغ بیندازید و بعد از 3 دقیقه به ظرف حاوی آب سرد منتقل كنید. به این ترتیب پوست آنها به راحتی جدا خواهد شد.
- پس از پوست كندن خرمالوها، آنها را با چاقو خرد كرده و سپس در دستگاه خردكن یا غذاساز بریزید
تا له شوند و در واقع پوره‌ای از خرمالو ایجاد شود.

نكته: با توجه به اینكه بعضی از خرمالوها دارای هسته هستند، پیش از ریختن آنها داخل دستگاه خردكن، هسته داخل گوشت خرمالو را درآورید، زیرا هسته به تیغه دستگاه صدمه خواهد رساند.
- حالا خرمالوهای له‌شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و نیم‌ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.
- همزمان در یك كاسه كوچك فلزی 3 قاشق سوپ‌خوری آب ریخته و روی كتری در حال جوش بگذارید. بعد یك قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین – با حرارت غیرمستقیم – كاملا در آب حل شود.
- حالا ژلاتین مایع را به خرمالوهای له شده اضافه كنید. پس از آن، وانیل را افزوده و مخلوط را خوب هم بزنید.
- قابلمه حاوی مواد را یک ساعت و نیم روی حرارت كم اجاق گاز قرار دهید و گاهی آن را هم بزنید.



[تصویر:  20120107081807_9521039213146124239622311...179176.jpg]
امضای *andisheh*
JUST PINK
[تصویر:  20120715172808_beautiful-girl-gloss-lips..._large.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۵-۱۳۹۲ ۰۳:۵۹ عصر، توسط Galaxy.)
۱۷-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۴۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول



کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد