خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای خیار

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مربای خیار
[تصویر:  20130515104913_confiture-concombre-spoon.jpg]

مواد لازم برای یک شیشه کوچک مربا:
250 گرم خیار پوست کنده و رنده شده
175 گرم شکر دانه ریز
لیفه وانیل یا وانیل شکری


روش تهیه:
همه مواد رو با هم در یک ظرف ریخته با قاشق خوب هم بزنین و بذارین تو یخچال دو ساعت بمونه
بعد ظرف رو روی اجاق با حرارت بالا بذارین تا جوش بیاد و بذارین 5 دقیقه بجوشه تا یه کم غلیظ بشه
بعد بذارین خنک بشه و توی شیشه تمیز دریسته در یخچال قرار بدین

اون دونه های سیاه مغز وانیل طبیعیه،اگه از پودر وانیل استفاده کنین همچین دونه هایی توی مربا دیده نمیشه


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۳-۱۳۹۲, ۰۶:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Linda, Darya, sima, negin.s, پارانزیم, belfy
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: مربای خیار
.
من خودم چون مرباهارو چشمی درست میکنم اندازه نمیگم.
خيار را بشوييد سپس با رنده ورقه‌كن از طول ورقه كنيد و حدود يك تا دو ساعت در آب نمك قرار داده تا نرم شوند، سپس ورقه‌‌هاا ب را لوله یا بصورت گل رز درست کنید بعد در پايان با يك خلال دندان انتهاي گل را ببنديد یا با نخ و سوزن مثل تسبیح بهم وصل کنید. و گل‌ها را يكساعت در آب معمولي قرار دهيد تا نمك آنها برود. آهك را با آب مخلوط كرده و صبر كنيد تا آهك ته‌نشين شود. آب صاف روي ظرف را گرفته و گل‌ها را به آب زلال آهك منتقل كنيد و 12 ساعت گل‌ها را در اين آب قرار دهيد. پس از آن دوباره سه تا چهار ساعت گل‌ها را در آب معمولي قرار دهيد.
ظرفي را پر از آب كنيد و روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد. گل‌ها را به آبجوش اضافه كرده و پنج دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كنيد. شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد جوهر ليمو را اضافه كنيد تا داخل شربت حل شود، گل‌هاي خيار را به شربت اضافه كرده و پس از جوش آمدن شعله را خاموش و صبر كنيد تا خنك شود. مربا را به ظرف‌هاي مورد نظر با شيره فراوان منتقل كنيد چون شيره آرام‌آرام به خورد ميوه مي‌رود. من خودم برا معطر شدن همه مرباها هل و وانیل و گلاب رو استفاده می کنم.

مربای خیار به شکلای رولی و گلی و برگ

[تصویر:  20130604111510_.JPG]

[تصویر:  20130604111601_.JPG]
عکس تکی از مربای رزی ندارم بعدا عکس میگیرم میذارم بین مرباهای دیگه داشتم گذاشتم
[تصویر:  20130604112915_DSC03156.JPG]

[تصویر:  20130604111827_.JPG]

خیار به شکل برگ بین مرباهای دیگه

[تصویر:  20130604111951_5.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۳-۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ عصر، توسط پارانزیم.)
۱۴-۳-۱۳۹۲, ۰۱:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, Galaxy, niloofar00, negin.s, 162, اسما کریمی, زهرا مامان امیرحسین, مهرناز مامانی, رها نبوی



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد