خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای خیار

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
مربای خیار
[عکس: 20130515104913_confiture-concombre-spoon.jpg]

مواد لازم برای یک شیشه کوچک مربا:
250 گرم خیار پوست کنده و رنده شده
175 گرم شکر دانه ریز
لیفه وانیل یا وانیل شکری


روش تهیه:
همه مواد رو با هم در یک ظرف ریخته با قاشق خوب هم بزنین و بذارین تو یخچال دو ساعت بمونه
بعد ظرف رو روی اجاق با حرارت بالا بذارین تا جوش بیاد و بذارین 5 دقیقه بجوشه تا یه کم غلیظ بشه
بعد بذارین خنک بشه و توی شیشه تمیز دریسته در یخچال قرار بدین

اون دونه های سیاه مغز وانیل طبیعیه،اگه از پودر وانیل استفاده کنین همچین دونه هایی توی مربا دیده نمیشه


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
03-06-2013, 06:06 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: مربای خیار
.
من خودم چون مرباهارو چشمی درست میکنم اندازه نمیگم.
خيار را بشوييد سپس با رنده ورقه‌كن از طول ورقه كنيد و حدود يك تا دو ساعت در آب نمك قرار داده تا نرم شوند، سپس ورقه‌‌هاا ب را لوله یا بصورت گل رز درست کنید بعد در پايان با يك خلال دندان انتهاي گل را ببنديد یا با نخ و سوزن مثل تسبیح بهم وصل کنید. و گل‌ها را يكساعت در آب معمولي قرار دهيد تا نمك آنها برود. آهك را با آب مخلوط كرده و صبر كنيد تا آهك ته‌نشين شود. آب صاف روي ظرف را گرفته و گل‌ها را به آب زلال آهك منتقل كنيد و 12 ساعت گل‌ها را در اين آب قرار دهيد. پس از آن دوباره سه تا چهار ساعت گل‌ها را در آب معمولي قرار دهيد.
ظرفي را پر از آب كنيد و روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد. گل‌ها را به آبجوش اضافه كرده و پنج دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كنيد. شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت گذاشته تا بجوشد جوهر ليمو را اضافه كنيد تا داخل شربت حل شود، گل‌هاي خيار را به شربت اضافه كرده و پس از جوش آمدن شعله را خاموش و صبر كنيد تا خنك شود. مربا را به ظرف‌هاي مورد نظر با شيره فراوان منتقل كنيد چون شيره آرام‌آرام به خورد ميوه مي‌رود. من خودم برا معطر شدن همه مرباها هل و وانیل و گلاب رو استفاده می کنم.

مربای خیار به شکلای رولی و گلی و برگ

[عکس: 20130604111510_.JPG]

[عکس: 20130604111601_.JPG]
عکس تکی از مربای رزی ندارم بعدا عکس میگیرم میذارم بین مرباهای دیگه داشتم گذاشتم
[عکس: 20130604112915_DSC03156.JPG]

[عکس: 20130604111827_.JPG]

خیار به شکل برگ بین مرباهای دیگه

[عکس: 20130604111951_5.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2013, 03:33 PM توسط پارانزیم.)
04-06-2013, 01:02 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد