خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای زردآلو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,535
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 10,145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
مربای زردآلو
[عکس: 20120809103821_jpg5.jpg]

مواد اولیه :

*زردآلو ۵۰۰ گرم
*شکر ۵۰۰ گرم
*آب ۳۰۰ میلی لیتر (۱ و ۱/۴ پیمانه)
*آب لیموترش یک قاشق سوپخوری
*وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری



طرز تهیه:

زردآلوها را شسته و می گذاریم تا کاملا خشک شوند. سپس آنها را از وسط نصف و هسته ها را خارج می کنیم. آب و شکر را در داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و شربت قوام آید. بعد زردآلوهای دو نیمه شده را در شربت قرار می دهیم و با حرارت ملایم و یکنواخت می گذاریم تا بپزد (پنج تا شش دقیقه برای پخت آن کافی است) سپس از روی حرارت برمی داریم.
برای این که مربا شکرک نزند آب لیمو و وانیل هم می ریزیم و هم می زنیم
. مربا را می گذاریم به مدت ۲۴ ساعت در همان ظرف بماند تا کاملا خنک شود. اگر شربت رقیق بود با کفگیر زردآلوها را به آرامی از آن خارج می کنیم و شربت را دوباره می جوشانیم تا قوام بیاید. بعد میوه ها را به آن اضافه می کنیم و پس از سرد شدن در ظرف یا شیشه کاملا تمیز می ریزیم.

نکته:

می توانید نصف پیمانه آهک را با ۵۰۰ میلی لیتر آب سرد مخلوط کرده و زردآلوها را به مدت چهار ساعت در آن قرار دهید سپس خارج کرده و دو الی سه ساعت داخل آب سرد بگذارید و بعد به شربت درحال جوش اضافه نمایید
(آخرین تغییر در ارسال: 17-06-2014, 08:12 PM توسط Galaxy.)
09-08-2012, 12:09 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
154
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: مربای زردآلو
مرباهای زردآلوی مامانم همین الان درستشون کرده داغه داغن از باغ زردالوی پدربزرگ خدابیامرزمFlowerysmile[عکس: 20130622132152_060120074806.jpg][عکس: 20130622132355_060120074807.jpg]
22-06-2013, 12:24 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: مربای زردآلو
[عکس: 20130706184603_093d493e643f5daa8510cc508...88_xxl.jpg]

مواد لازم:
زرد آلو 1300 گرم
آب 2 لیوان
شکر 1500 گرم



طرز تهیه:
آب و شکر رو روی حرارت بزارین تا جوش بیاد

[عکس: 20130706184356_659da34afe046eed4e76ec946...119342.jpg]

هسته ی زرد آلو رو خارج کنین

[عکس: 20130706184323_ea1062e39dac5b19d74010c7b..._74016.jpg]

زرد آلو ها رو داخل شربت بریزین و از حرارت بردارین و بزارین 12 ساعت زرد آلو ها توی شربت بمونن

[عکس: 20130706184424_87c73187ec17cfaf200126ba2..._95791.jpg]

سپس مجددا روی حرارت بزارین و بزارین 10 - 20 دقیقه بپزه
1 ق غ ابلیمو به شربت اضافه کنین و بعد از کمی جوش خوردن از حرارت بردارین

[عکس: 20130706184536_5d380e3180f7ed0331a97b093...113366.jpg]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
06-07-2013, 05:48 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 471


محل سکونت : ایران
ارسال: #4
RE: مربای زردآلو
با تشکر از نگین جون(1782)(1782)(1782)(1782)


فایل‌های پیوست عکس(ها)
       
(آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2013, 03:53 PM توسط ladybird68.)
17-07-2013, 03:51 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
37
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 147


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مربای زردآلو
اینم مربای زردآلوی من که زیادی موند روی گاز یه خورده له شد ولی مزش عالی بود1 (49)

[عکس: 20130728140352_3.jpg]
28-07-2013, 01:06 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,476
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 13,811


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #6
RE: مربای زردآلو
Yum2Yum2این مربای زردآلوی امسال منه.فقط همینقدر ازش مونده.خیلی خوشمزه شده بودYum2Yum2

من زردآلوهاروکاملاریزریزخوردکردم .اینجوری بهترمیشه خوردش

[عکس: 20130808214656_DSC03688.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2013, 08:50 PM توسط ایران دخت.)
08-08-2013, 08:49 PM,
یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
207
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها



محل سکونت : tabriz
ارسال: #7
RE: مربای زردآلو
اینم مربای زرد الوی ما البته کنارش مربای دیگم خست
[عکس: 20130830191522_2013-08-0319.43.50.jpg]
30-08-2013, 06:16 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 471


محل سکونت : ایران
ارسال: #8
RE: مربای زردآلو
واقغا خوشمزستYum2


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
04-10-2013, 02:11 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
207
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها



محل سکونت : tabriz
ارسال: #9
RE: مربای زردآلو
[عکس: 20131201163733_2013-10-2621.27.27.jpg]
01-12-2013, 04:38 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #10
RE: مربای زردآلو
[عکس: 20140609152106_1456964421IMG_7666_main.jpg]

مواد لازم

زردآلوی تازه : 4 کیلوگرم
آب : 1 پ (250 میلی لیتر)
شکر : 2 کیلو گرم ( 9 پ )
آب 2 عدد لیموی تازه


طرز تهیه

1-زردآلو ها را شسته وآنها را از وسط برش دهید و هسته آنها را درآورید .زرد آلو ها را به همراه آب و آب لیموی تازه در یک قابلمه ی بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید. در قابلمه را بگذارید و هر چند دقیقه یک بار خوب هم بزنید تا زردآلو ها کاملا نرم و پخته شوند.(تقریبا 50- 60 دقیقه)
2-شکر را اضافه کرده و مدام هم برنید تا غلیظ شود.کف ایجاد شده روی سطح مربا را جدا کنید.

[عکس: 20140609152316_IMG_6139detail1.jpg]

3-فر را در دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید.شیشه های مربا را نیز آماده کنید و گرم نگه دارید تا با ریختن مربای داغ نشکنند.
4- با دقت مربا را در شیشه ها بریزید (شیشه ها را زیاد پر نکنید و سرخالی باشند).آنها را درسینی فر قرار دهید.سپس در سینی کمی آب گرم بریزید و سینی فر را حدودا 1 ساعت در فر گرم قرار دهید.

[عکس: 20140609152346_IMG_6238detail2.jpg]

5-آنها را با دقت از فر بیرون آورده و سپس درپوش شیشه ها را بگذارید.اجازه دهید تا در دمای محیط سرد شوند.

[عکس: 20140609152417_IMG_7651detail1.jpg]
[عکس: 20140609152435_IMG_7673detail3.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
09-06-2014, 02:34 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد