خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 27 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای زرشک تازه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
117
تاریخ عضویت:
Feb 2011
مدال ها

اعتبار: 110


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #1
مربای زرشک تازه
سلام
این مشق هفته پیش ما بود. زرشک تازه خریدیم و کلی با سختی پاک کردیم و مربا درست کردیم.

البته من معمولا خشک می کنم برای غذا ولی خوب امسال زرشک داشتم مرباش کردم.

مواد لازم:

زرشک تازه ۴۰۰ گرم

شکر ۷۰۰ گرم

آب دو لیوان

نکته : من چون شیرین دوست دارم شیرینش کردم. اما مامانم چون ترش بیشتر دوست داره و اذیتش نمی کنه ترشتر درست کرد یعنی شکر را مساوی زرشک ریخت.

۱- روش کار ساده است شما اول آب و شکر را می گذارید می جوشد کمی جوشید و قوام آمد زرشک پاک شده و شسته شده را اضافه می کنید.

۲-کمی کف دارد که می گیرید و می گذارید چند دقیقه بجوشد ۵ دقیقه تا ۱۰ دقیقه کافیه که بجوشد مربای شما آماده است.

با این مقدار مواد یک شیشه نیم کیلویی مربا بدست آمد.

[عکس: morabazereshk.jpg]
24-10-2011, 05:38 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
12
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 49


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: مربای زرشک تازه
(23-10-2012, 09:19 AM)azaita نوشته: با سلام
من این مربا رو درست کردم ولی اصلا به مربا شبیه نیست یعنی اصلا شربتش قوام نیومد. لطفا راهنمائی کنید چطوری باید شربت رو قوام بیاریم. خود مربا اینقدر شیرین شده ولی هرچقدر هم جوشوندم ولی بازم شربتش قوام نیومد.

سلام من زرشک تازه رو می شورم مثل مربای توت فرنگی لابه لای اون شکر میریزم وظرف رو تکون می دم تاکاملا دونه ها شکری بشن بعد نیم ساعت میزارم تا کمی آب بندازه البته زیاد آب نمیندازه اگر خیلی خشک بود نصف استکان آب اضافه کنید بعد روی حرارت بزاریدبه محض اینکه شکر حل شد وکف کرد خاموش کنید اینجوری مربای خوش رنگی دارید
23-10-2012, 10:02 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
85
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 7


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: مربای زرشک تازه
خیلی خوشمزه میشه من واسه روی زرشک پلو هم استفاده میکنم با زعفرون قاطی برنج میکنم چون ملسه خوشمزه میشه
23-10-2012, 10:55 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
89
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 246


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: مربای زرشک تازه
فكر نميكنم ايده خوبي باشه گلم،نسبت آب به شكرت زياد بوده،اگر الان بخواهي اين كارو بكني ممكنه اصطلاحا" مربات شكرك بزنه و دونه هاي شكر هم خوب حل نشن ، ببين عزيزم همون موقع كه حل كردي بايد به دستت ميومد اگر شكرت كم نباشه همون موقع كه حل ميكني خودش يكم غليظ ميشه و رنگ شفافي هم نداره بايد همون موقع شكر اضافه ميكردي Flowerysmile
23-10-2012, 11:35 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
12
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 49


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: مربای زرشک تازه
دوستان عزیز اصلا آب نریزید .لابلای زرشک شکر بریزید تکون بدید تا همه ی دانه ها شکری بشن بعد چند ساعت بزارید بمونه بعد روی حرارت کم بزارید تا شکر حل بشه بعد که حل شد کف می کنه بعد بزارید یکی دو جوش که زد خاموش کنیدWavesmile

[عکس: 20121025124155_2012-10-2418.01.08.jpg]
25-10-2012, 02:17 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
346
تاریخ عضویت:
Mar 2013
مدال ها

اعتبار: 890


محل سکونت : اهواز
ارسال: #6
RE: مربای زرشک تازه
مربای زرشک غیر تازه جاری پز که این کاسه رو به من داد خیلی خوشمزه ست1 (49) hih Yum2Yum2
[عکس: 20130802031815_2013-07-29-3034.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 02-08-2013, 05:36 PM توسط بانوی مهربانی.)
02-08-2013, 02:19 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
208
تاریخ عضویت:
Jun 2013
مدال ها

اعتبار: 789


محل سکونت : مشهد
ارسال: #7
RE: مربای زرشک تازه
[عکس: 20140926182606_20140908353.JPG]
مال منم زرشکش تازه نیس
26-09-2014, 06:28 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
178
تاریخ عضویت:
Jul 2012
مدال ها

اعتبار: 401


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: مربای زرشک تازه
مربا و شربت زرشک:

به ازای دو لیوان زرشک شسته و دون شده 3 لیوان شکر و 1 لیوان آب نیاز داریم.

زرشک رو دون کرده تو قابلمه ترجیحا لعابی بریزین و یک سوم شکر رو پودر کرده بریزین روش و بزارین چند ساعتی بمونه.

بعد بقیه شکر رو با اب بزارین رو حرارت تا شکر حل بشه و شربت کمی قوام بیاد.

حالا زرشک رو که با پودر شکر اغشته کرده بودین بهش اضافه کنید و بزارید ده دقیقه ای بجوشه تا رنگشو پس بده و کمی پخته بشه.

کمی هم خلال پسته اضافه کنید که خوشگل تر بشه.

فقط همش نزنید که له بشه

در اخر کمی پودر هل و وانیل اضافه کنید و گاز رو خاموش کنید.

در قابلمه دم کنی بزارین و بزارید به حال خودش تا سرد بشه.
ضمنا مربای زرشک باید یکی دو روزی بمونه تو یخچال بعد نوش جان کنید

[عکس: 20141101145554_10393661_370497649780391_...4908_n.jpg]
01-11-2014, 02:56 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
145
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 358


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: مربای زرشک تازه
اینا رو مامان جون درست کرده و برام اورده.

[عکس: 20141116201516_Photo0738.jpg]
16-11-2014, 08:16 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: مربای زرشک تازه
راستش مريم عزيز(ارغواني)مربا زرشك درست كرد منو به هوس انداخت
طبق روش مريم جان.زرشك ها را خيسوندم.بعد يه شربت تقريبا غليظ درست كردم .زرشك ها را ريختم و در اخر پخت كمي گلاب و خلال بادام هم اضافه كردم
[عکس: 20160130232935_1.jpg]
30-01-2016, 11:31 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد