خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.81 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای زنجبیل

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
360
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 425


محل سکونت :
ارسال: #1
مربای زنجبیل
مواد لازم:
زنجبيل/ نيم كيلوگرم
شكر/ يك كيلوگرم
آبليمو/ يك قاشق سوپخوري
زعفران/ دم‌كرده يك قاشق سوپخوري
خلال پسته/ به ميزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا زنجبيل‌ها را پوست گرفته و به صورت چهار گوش خرد كرده يا ريز رنده مي‌كنيم. به زنجبيل‌ها آب اضافه كرده و روي حرارت مي‌گذاريم، بعد از 15 دقيقه جوشيدن آن را در آبكش مي‌ريزيم، اين عمل را تقريبا هشت بار تكرار مي‌كنيم تا تلخي زنجبيل‌ها گرفته شود.
در اين فاصله شكر با دو ليوان آب را روي حرارت مي‌گذاريم تا شربت مربا آماده شود.
زنجبيل‌ها را داخل شربت اضافه كرده، سپس آبليمو و زعفران را هم افزوده، بعد از چند دقيقه جوشيدن و قوام ‌آمدن آن را از روي حرارت برمي‌داريم و براي تزئين روي آن از خلال‌پسته استفاده مي‌كنيم.


[عکس: 20140924123502_e.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2014, 12:35 PM توسط ناظر.)
26-12-2011, 12:01 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
845
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #2
RE: مربای زنجبیل
[عکس: 20151114191532_DSC_0178.JPG]
مواد لازم:

زنجبيل تازه / 300 گرم
شکر / 500 گرم
آب / 1 ليوان
جوهرليمو / یک چهارم قاشق چايخوري - میتوان با آب نصف یک لیموی تازه جایگزین کرد

 

طرز تهيه:

زنجبيل ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت خلال بسيار نازک خرد کنید ( مانند خلال پرتقال ). وقتی زنجبیل ها را خلال میکنید یک ظرف آب سرد کنار دستتان داشته باشید و خلالها را به محض خرد کردن داخل آن بریزید تا رنگ آن تغيير نكند. آب زنجبیل ها را صاف کرده و باز کمی آب سرد روی آن بریزید و به مدت 30 دقيقه بجوشانيد و بعد از صاف كردن، دوباره روي آن آب سرد ريخته و بار ديگر 30 دقيقه بجوشانيد؛ با اين کار تلخي و تندي آن گرفته مي شود.

بعد از صاف كردن، زنجبيل ها را درون شربت آماده اي كه از شکر و آب تهيه شده، ريخته و 10 دقیقه بجوشانيد تا شربت قوام آيد و در انتها جوهرليمو را اضافه كنيد. بعد از اینکه مربا کاملاً خنک شد، درون شيشه بريزيد.

( ، اگر شما هم مثل من دوست دارید مربای تند و تیزی داشته و در عوض خواص زنجبیل رو کاملاً حفظ کرده باشید، میتونید عمل جوشاندن و صاف کردن رو یکبار انجام بدید یا اصلا انجام ندین، ولی اگر عمل جوشوندن اولیه رو انجام ندادید، موقع پخت اصلی حدود نیم ساعت زمان بدین تا زنجبیل داخل شربت کاملاً شفاف شه )

نکته ها:

- بهتر است آبی که از جوشاندن مرحله اول زنجبیل بدست می آید را نگه داشته و دور نریزیم. این آب برای طعم دادن به گوشت و مرغ و سبزیجات و همچنین میتوانید با شکر بجوشانید و به شکل شربت غلیظ نگهدارید تا به وقت نیاز با آن یک نوشیدنی مطبوع داشته باشید که برای سرماخوردگی و دردهای عضلانی و مفصلی بسیار مناسب و مفید است .

- برای مطالعه خواص بیشمار و جادویی زنجبیل به مطلب خواص زنجبیل دراینجا بروید.

- پوستی که از زنجبیل تازه میگیرید را دور نریزید، روی یک حوله کاغذی پهن کنید تا خشک شود، سپس آسیاب کنید و به صورت ادویه در غذا، انواع نان وشیرینی استفاده کنید.

- بهتر است کسانیکه آلرژی دارند، مربای زنجبیل تازه را در منزل تهیه نکنند. زیرا بخاری که در اثر پختن این مربای خوشمزه در محیط آشپزخانه جمع می شود، آلرژی زا است.

- برای نگهداری طولانی مدت زنجبیل تازه می توانید آن را شسته، پوست گرفته و به صورت ورقه ای خرد کرده و در کیسه های پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنید.

- گرفتن تندی و تیزی مربا کاملاً سلیقه ای است، گاهی ممکن است یک بار جوشاندن هم برای ذائقه شما کافی باشد و گاهی بیشتر

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی
(آخرین تغییر در ارسال: 14-11-2015, 07:23 PM توسط سمیرا مامان شهاب.)
14-11-2015, 07:22 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد